BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
Stella
Ocijeni savjetnika

Stella

KOD: 341
  • Ljubav - Brak
  • Rituali
  • Astrologija
  • Sudbinske karte
  • Tumačenje snova

Moje ime je Stella i ovim kratkim tekstom vam želim barem malo približiti svijet ezoterije. Od djetinjstva sam imala vrlo izražen osjećaj za energije koje sam osjećala u svojoj okolini, te veoma jak osjećaj suosjećanja za druge i sposobnost razumijevanja srži problema. Kasnije sam shvatila da je taj “osjećaj“ bila intuicija, a suosjećanje s drugima i njihovim problema, je bila empatija. Intuicija i empatija su me odvele drugačijim životnim putem no što sam planiral.

No danas razumijem da je to moj životni put, a u svijetu ezoterije pronalazim najbolja rješenja za sve vrste problema.Odrastajući uz baku koja se bavila proricanjima iz kave i sudbinskih karata, ja sam se također posvetila radu sa sudbinskim kartama. U želji da svoje sposobnosti razvijem najbolje što mogu, te klijentima pružim bolja rješenja. Posvetila sam se radu sa egipatskim tarotom, kineskom astrologijom, tibetanskim zdjelama koje su ključne za otpuštanje svih energetskih blokada. Kako to obično bude, svaki korak dalje koji napravimo, znači i sve veću želju za usavršavanjem. Sve to me dovelo do svijeta magije, posebnih i drugačijih magijskih rituala gdje sam se osobno uvjerila u moć magije.

Stella, moj poziv:

Mnogi ne razumiju poziv kojim se bavim i što točno radim, a pojedinci i ne vjeruju u ono što radim. I to je u redu, svi prije ili kasnije shvatimo da nije svijet samo ono što vidimo golim okom, već smo okruženi raznovrsnim energijama koje direktno sudjeluju u kreiranju našega života. Na nama je da ih nastojimo shvatiti i isključivo je na nama da poduzmemo sve u svojoj moći da svoj život ispunimo onim energijama koje kreiraju život ispunjen blagostanjem. Ovdje sam da vam pomognem. Pružim utjehu kada vam je potrebna. Ponudim savjet kada ga tražite i pokrenem konkretna rješenja kada ih vi trebate.

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

Popratite na FACEBOOK-u kada sam s Vama u emisiji!

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro