Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava
TV Show / Kllea

Kllea

O meni

Jedna od mojih najvećih ljubavi s kojom se profesionalno bavim više od 25 godina je astrologija, koketirajući s naukom bavim se kako planeti utječu na sva živa bića na našoj Majčici Zemlji.

Teško mi je izdvojiti uže specijalnosti jer godine rada i tisuće i tisuće natalnih karata i zadovoljstvo mojih klijenata daje mi za pravo reći da nema pitanja koja neće dobiti svoj odgovor, ako postoje precizni podaci. No, ono što je izuzetno bitno za zapamtiti, astrologija je savjetodavna i trebala bi biti što manje proricateljska.

Vašim prvim pljeskom po guzi i prvim plačem s kojim ste došli na ovaj svijet, donijeli ste svoja karmička zaduženja koja će Vas pratiti cijeli život. Kako ćete odraditi svoju karmu, kakve talente i potencijale imate, kakav će Vam biti ljubavni, spiritualni, intelektualni, emotivni život, u kojem ćete poslu i kada najbolje uspjeti, vaša profesionalna orijentacija, financije dobivene radom i igrama na sreću……sve je zapisano u Vašem datumu, mjeseci, godini, vremenu i mjestu rođenja.

Za sve one koji su sami i tapkaju u mraku svog emotivnog nezadovoljstva, poslovnog, financijskog, obiteljskog ili Vam je bilo koje životno područje inficirano nagomilanim problemima, ili jednostavno imate dileme kako dalje, iskoristite ovu drevnu mudrost koja će Vam pomoći da ovladate tajanstvenom moći koja pokreće dušu, čovjeka, svijet, planet i Univerzum. Naučite svijet oko sebe promatrati očima ljubavi, jer sretni su oni koji svoju sreću poklanjaju i dijele s drugima. Upoznajte sebe, osvijestite svoje potencijale i u skladu s Univerzumom – djelujte.

Pošalji SMS savjetniku i zatraži savjet

Pošalji sms na 647 444 (6,20 kn/sms) sa svojom godinom rođenja i pitanjem i ubrzo ces dobiti odgovor na svoje pitanje.

Nazovite 064 501 510 i unesite kod

Svaki savjetnik ima svoj kod. Nakon odabira savjetnika nazovi 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min) unesi kod svog savjetnika i započni savjetovanje.

Galerija fotografija

Komentari korisnika

Morate biti registrirani kako bi ostavili komentar