Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Besplatno tarot predviđanje za 2021. godinu

Besplatno tarot predviđanje za 2021. godinu

Tarot predviđanje za 2021. godinu - Uskoro nam dolazi nova godina. Naši su stručnjaci napravili tarot analizu za 2021. godinu kako bismo imali jasniji uvid o tome što nam slijedi nakon 2020. godine.  

Ova godina je bila veoma burna. Gledajući unatrag jednu godinu kada su naši stručnjaci radili tarot predviđanje za 2020., nisu uzimali u obzir globalne okolnosti. Razmišljali su o svakome od nas na svojim putovanjima. 

Generalno, napravili smo velike korake prema svojoj životnoj svrsi u 2020. godini, zbog čega možemo biti ponosni na sebe ne samo zato što sto smo se trudili preživjeti burne događaje, nego i napredovali. Ova godina je godina eksperimentiranja i doslovce koraka u nepoznato. 

Od nas se tražilo da budemo smireni, usredotočeni na svoju svrhu usred stvarnog kaosa.

Tako da će nam ono što smo naučili i razvili u proteklih godinu dana zaista pomoći kada 21. prosinca nastupi doba Vodenjaka.

Imajući to na umu, promotrimo kako će se 2021. razvijati. Već sada možemo reći kako ćemo sljedeće godine moći koristiti više jasnoća i boja.

Ovo je opća tarot analiza za 2021. godinu. Za osobno tarot predviđanje, obratite se našim stručnjacima u Astro centru. Za sve naše savjetnike kliknite OVDJE

 

Glavna Tarot karta za 2021. godinu je: IX Pustinjak 

 

Karta za godinu koja je pred nama je broj 9, Pustinjak. Ova karta uvelike opisuje godinu koja će ubrzo biti iza nas. Mnogi od nas su zaglavili u samoizolaciji, a mnogi od nas su bili sami u svemu tome. 

Poruka je da ćemo biti ovdje. Ostat ćemo u ovome dok ne naučimo što trebamo naučiti o sebi. Iako smo neko vrijeme bili sami kod kuće, jesmo li uistinu prešli stanje preživljavanja i prešli u istinsku uspješnu energiju? U redu je i ako nismo, jer nam tarot predviđanje za 2021. godinu pruža nove prilike. 

U sljedećoj godini ćemo stvoriti energiju koja nam je potrebna. Samo što je nismo dočekali. Gledat ćemo na to kao na lijepu priliku zaroniti u sebe. Naučit ćemo što trebamo proći i bez čega možemo.

2021. bit će puna introspekcije, traženja duše, evolucija i puštanja. 2020. godine možda smo samo preboljeli početni šok novih stvari, a sada ćemo samo pronalaziti svoje mjesto u 2021. godini.

Tarot predviđanje za 2021. godinu 

 

Tarot karta za siječanj 2021. : Sud 


Tarot predviđanje za 2021. godinu pokazuje kako će nam svima siječanj biti veoma refleksivan. Uskoro ćemo uvidjeti rezultate svojeg ponašanja u 2020. godini. Na naplatu dolazi račun za način života koji smo vodili posljednjih mjeseci godine na odlasku. Razmotrite što Vam je korisno i što Vam može poslužiti na ulasku u novu godinu. 

Ovo je mjesec u kojem smo svi postavili novogodišnje odluke i nekako se osvrćemo na to kako smo prošli u prošlom ciklusu. Neki od nas mogu se osvrnuti i reći: "Aha! Zapravo nisam uspio učiniti sve one stvari koje sam želio raditi u karanteni." Neki od nas će se osvrnuti i pomisliti: "Hvala Bogu, započeo sam taj novi hobi, stvarno su dobri mjesečni sastanci s prijateljima na Zoomu.”

 

Tarot karta za veljaču 2021. : Svijet

 

Sve upućuje na to da bi ovaj mjesec mogao biti sjajan. Projekti i ciljevi bit će privedeni kraju. Označit ćemo sve što je na našem popisu i osjećat ćemo se pozvani ne samo da slavimo svoja postignuća, već i da se veselimo i opet nadamo još boljoj budućnosti.

Ono što se našim stručnjacima sviđa kod ove karte je to što je gotovo poput karte za odmor, tako da ćemo ili doslovno dobiti malo slobodnog vremena za istraživanje (tu se nadamo da će se ograničenja putovanja ublažiti). Ili će život biti kao glatka plovidba da svaki Vaš dan u sebi ima bukove vaycay vibracije.

Možemo to iskoristiti još ravnomjernije kako bismo pozvali ovu energiju u svoj život. Kada ste si posljednji put napravili najdraži koktel i pročitali omiljenu knjigu? Pokušajmo pozdraviti ovaj mjesec i sami sebi nazdraviti.

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka! Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu - 24astro.tv - Spiritualni svijet, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

Astro savjetnica bijela dama - kod 795

 
Tarot karta za ožujak 2021. : Pet šalica

 

Ovaj bi mjesec, nažalost, pomalo mogao nalikovati švicarskom siru: ukusan, ali s mnogo rupa na neočekivanim mjestima. Mogli bismo osjetiti tugu ili čak grižnju savjesti. Čini se da bi sve trebalo ići dobro, ali nekako nije. Ova karta ukazuje na neuspjehe, gubitke i mišljenje da smo mnogo toga toga postigli, ali da se opet nekako vraćamo natrag na početak. 

Naše emocije će u ožujku biti dosta izražene. Drugim riječima, morat ćemo samo jahati emocionalne valove koji dolaze. Bit će to malo rollercoaster.

Pa, brinimo o sebi i budimo sigurni da u onim super-niskim točkama radimo najbolje što možemo kako bismo se brinuli o sebi. Na onim visokim točkama, budimo zahvalni za sve što dobro ide i možda da uložimo malo više truda da se održimo kad se pad ponovo dogodi.

 

Tarot karta za travanj 2021. : Devetka mačeva

 

Ovog mjeseca možemo imati osjećaj kao da su svi protiv nas. Moglo bi biti situacija kada će nam drugi sugerirati što bismo trebali učiniti sa svojim tijelom i sa svojim vremenom.

Način na koji se obično tumači ova karta jesu mogućnost opasnih ili nametljivih misli o tome kako bismo trebali živjeti svoj život, posebno svoja vlastita ograničavajuća uvjerenja ili strahove. No trebate imati na umu da ćemo većinu toga doživljavati gorim nego što zaista jest. 

Nastavite brigu o sebi koju ste učinili u ožujku i pretvorite je u iscjeljenje. Možda da si priuštite neki lagani tretman ljepote, pročitate dobru knjigu ili započnete razgovor s prijateljima o tome što proživljavate u svom životu. 

 

Tarot karta za svibanj 2021. : Kraljevna pentagrama 

 

Krajem proljeća imamo ovu zaista cool evoluciju koja se počinje događati. Kraljevna pentagrama predstavlja sjeme nečega. Cvjetaju ideje kako ćemo zaraditi novac ili čak napraviti novi korak u karijeri. Moguće je da ćemo razmišljati o preseljenju ili kupnji novog doma. Svakako ćemo imati nove životne situacije.

Bit ćemo osoba koju jako dobro poznajemo ili ćemo u sebi prepoznati onu energiju koja je strpljiva,  utemeljena i nada se. Ispunjeni vitalnošću i iskrom i željom da se vidi može li se naš san o budućnosti unijeti u materijalnu stvarnost.

U svibnju trebate reći 'da' novim mogućnostima, da razvijete sve vještine za koje smatrate da će Vam trebati kako biste slijedili ove snove i ostvarite zacrtane ciljeve, kaže tarot predviđanje za 2021. godinu!

 

Tarot karta za lipanj 2021. : Kraljica pentagrama

 

Tarot karta za mjesec lipanj govori o puno preokreta. Događat će nam se puno stvari i usklađivanje istih. Ova brza evolucija od princeze do kraljice govori da bismo u svibnju mogli imati ideju, a onda dolazi lipanj kada je zapravo provodimo i pokrećemo s integritetom. 

Trebamo uživati u ovom mjesecu i svim njegovim blagoslovima koje donosi, točnije svim blagoslovima koje smo sami stvorili.

Uglavnom, ove karte govore o novcu, karijeri, financijama, vještinama. Sve što radimo donosi novac u naš dom. To je također zemaljska energija, pa bi ovo mogla biti uzemljena priroda. Nešto što stvarate što će za Vas postaviti nove temelje u budućnosti, a možda i za Vašu obitelj. 

 

Tarot karta za srpanj 2021. : Zvijezda
 

U srpnju postajemo dio prekrasne zvjezdane energije iscjeljenja. Razmišljajući o prvoj polovici godine, bilo je nekoliko grubih stavki, pa je ovo poruka dobrodošlice.

Gotovo je sigurno da ćemo sve više vremena provoditi vrijeme s drugima kako ljeto nastupa, s kojima ćemo se povezati i prenositi svu ovu iscjeliteljsku energiju koju utjelovljujemo.

Ono što je lijepo kod zvijezde je to što predstavlja nadu u budućnost. Koje god ciljeve imate s kojima ste bili zauzeti ili radom na toj sazreloj energiji u prethodna dva mjeseca, bit će uspješno.

 

Tarot karta za kolovoz 2021. : Dvojka štapova

 

Kolovoz donosi novu ideju i obećanje avanture, ali tražit će puno od nas. Kao što nećemo dobiti na lutriji ako ne kupimo srećku. Isto tako nećemo doživjeti rast ne napustimo li prostor vlastite ugode. 

Ova prilika ili svježa ideja ili nova strast odvest će nas u divlju vožnju. Puni vitalnosti, nećete biti baš sigurni kamo idete, ali nadamo se da ste spremni krenuti tim putem.

besplatni-tarot

 
Tarot karta za rujan 2021. : Šestica štapova

 

Tarot predviđanje za 2021. pokazuje kako bi se u rujnu naš trud mogao isplatit. Štoviše, i drugi oko nas će to primijetiti. Baš kao što karta pokazuje: ponosnu i trijumfalnu figuru. Ne želite li osjetiti tu neustrašivu radost? Ovog mjeseca ćete se osjećati nezaustavljivo.

Spremno ćemo koračati prema svojoj sudbini i pozdraviti svaku pohvalu. No zapravo nas neće zanimati što misle oni koji nam nisu bliski ni na koji način jer slijedimo svoje strasti. Bravo - za nas!

 

Tarot karta za listopad 2021. : Mjesec

 

Tarot predviđanje 2021. za listopad pokazuje kako ćemo biti previše zamišljeni i usporeni. Stvari će nam se početi pojavljivati kad budemo u stanju analizirati ih s više volje.

To su vjerojatno istine o nama samima koje još nismo pogledali ove godine i koje će početi polako izlaziti na površinu. To će biti nešto sporiji proces, s manje akcije nego što smo je imali u kasno proljeće i ljeto. No to će biti ono što nam je potrebno. Tijekom tog razdoblja trebamo odvojiti vremena za razmišljanje o tome gdje smo bili i u kojem smjeru smo krenuli. 

Stvari noću uvijek izgledaju drugačije nego na dnevnom svjetlu. Pogledat ćemo što se događa s nama samima i vidjeti ih u novom (mjesečevom) svjetlu. Kad se svjetla ugase, je li Vaš san i dalje san? Je li to sve što ste oduvijek željeli? Karta svakako govori da ćemo ovdje pronaći neke zaista zanimljivije i sočne odgovore ako budemo dovoljno otvoreni za slušanje.

 

Tarot karta za studeni 2021. : Vrhovna svećenica 

 

Sve što smo radili u listopadu podiglo je naše intuitivne sposobnosti. Uvidjet ćemo što se događa, ne samo sa nama samima, već i sa svijetom oko nas. Naoružani ovim novim znanjem o sebi, što ćete prvo učiniti? Kako ćete to znanje iskoristiti? 

U studenom trebamo više vjerovati svojoj intuiciji, unutarnjem znanju jer će nam to pomoći u donošenju velikih životnih odluka, vođenju poslova i izgradnji naših odnosa. Zaviriti ćete dublje u stvari. Zbogom Netflix! Pozdrav poslu iz sjene. I to će Vam itekako koristiti.

 

Tarot karta za prosinac 2021. : Obješeni

 

Posljednji mjesec u godini bit će razdoblje stanke, opažanje vlastitih procesa i gledanja na stvari iz nove perspektive. Ove smo se jeseni uvelike povezali s vlastitom intuicijom. Stoga smo preplavljeni informacijama i nismo sigurni kako da nastavimo. 

U redu je biti nesiguran u sljedeći korak. Imajte na umu da je karta godine Pustinjak, pa je u redu malo bolje promotriti stvari. To čak može biti korisno i tamo gdje se događa rast.

Ovo je šansa da zakoračimo izvan uobičajenih okvira i iskoristimo veliki pomak u perspektivi.  Trebamo na ovo razdoblje gledati kao na blagoslov jer ćemo sami znati kad ćemo biti spremni napraviti sljedeći korak. To će se dogoditi na prirodan način, što za Vas može uključivati puštanje nečega, za promjenu. 

Svakako je dobro biti upoznat sa svim detaljima u 2021. godini. Već danas zatražite osobnu tarot analizu za svako područje života od najboljih stručnjaka, a obratiti im se možete na broju 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min). Za sve naše savjetnike kliknite ovdje

 

DRUGI DIO VELIKOG BOŽIĆNOG REBUSA:

rebus_24astro

UPRAVO SE ČITA:

Besplatna božićna magija svijeća koja donosi obilje

Veliki godišnji horoskop za 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Besplatna magija povodom Sv. Nikole

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro