Razgovarajte iz USA
putem bonova
Numerologija broja 9 - zašto su devetke posebne?

Numerologija broja 9 - zašto su devetke posebne?

NUMEROLOGIJA broja:

> >  1   2   3   4   5   6   7   8   9  < <

 

Numerologija broja 9 govori o osobinama osoba koje su prirodni vođe i veliki humanisti. Vole život i vrlo su uspješne. Financijski problemi su im nepoznanica, a velikoj većini novac dolazi sam od sebe. Međutim, ponekad znaju biti nezahvalni i od života traže još i još... Često su nezasitni. Trebali bi prepoznati svoje nedostatke, kao i prednosti pa će više razumjeti sebe i svoju okolinu.

Numerologija broja 9 - Kako devetke prolaze kroz život:

Ljubav

Numerološke devetke ne vole romantiku, no to ne znači da nemaju osjećaje. Izuzetno su sentimentalne. Od drugih očekuju da im potvrde svoju ljubav. Devetke su izuzetno vješti zavodnici. Ljudi imaju puno povjerenja u njih. Numerološke devetke ljubav smatraju suradnjom. Koristoljubivi su, ali izrazito odani. Idealni partner numerološkoj devetki su 3,6,9,1 i 5, ali nikako se ne slažu sa 2,7,4 i 8.

Posao

Uspješni su političari, odvjetnici, suci, ministri, iscjelitelji, umjetnici ili filozofi i to zahvaljujući svojoj društvenoj svijesti. To o njima govori da su svestrani. Numerološke devetke su izuzetno maštovite i kreativne osobe. Najbolje se snalaze u poslovima u kojima su okruženi ljudima. Izuzetno dobro funkcioniraju u timskom radu.

Numerologija-broja-9

 

Zdravlje

Numerološke devetke su zbog svoje senzibilnosti izuzetno podložne stresu te bi ga svakako morale izbjegavati. Zbog svog dinamičnog životnog stila, sklone su problemima s plućima i ne preporuča im se pretjerana konzimacija brze hrane i alkohola.

 

horoskop-srpanj-mjesecni

 

Numerologija broja 9 - Vrline i Mane:

Vrline

Devetke uvijek teže boljem životu i uvijek od života traže više. Veliki su idealisti i društveno su svjesni. Vrlo su maštoviti i kreativni. Velikodušni su i izrazito suosjećajni. S obzirom da su savjesni, započeti posao uvijek će završiti i neće očekivati nikakvu nagradu za odlično obavljen posao. To su osobe koje se vole uključivati u humanitarne akcije i pomagati ljudima kojima je pomoć potrebna.

Mane

Devetke često znaju biti loše raspoložene. Dosta su plašljive i posesivne. Izrazito su nesigurne i većinom nisu zadovoljne rezultatom koji su postigli. Vrlo često im se događa da su razočarani realnostimma u životu. Razočarani su vlastitim nnedostacima, ali isto tako i nedostacima drugih ljudi. Ne mogu i ne žele prihvatiti nesavršenstvo.

Bonus:

Poznate numerološke devetke

Neke od poznatih ličnosti: Majka Tereza, Justin Bieber, Alicia Keys, Adelle i Chuck Norris.

 

 

Pročitajte još i ovo:

Koja je Vaša osobnost prema numerologiji?

Dvostuki užitak - Blizanci i sex

Intuitivni snovi

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro