Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Kako da se ne debljate? – Uz pomoć planete

Astrologija nam na svim životnim sferama može pružiti pomoć jer nas planete uvijek predispoziciraju na nešto. Postavite i Vi sebi pitanje : Kako da smršavim? Razmislite samo, ako želite smršaviti, a zvijezde Vas od gore predispoziciraju da se debljate, onda bilo kako da se borite, u najboljem slučaju ćete održati  sadašnju težinu. Međutim, ako iskoristite energije koje poboljšavaju zdravlje, astrologija može pomoći da postignete veći stupanj gubitka težine.

Dijeta, višak kilograma, kako smršavitiDa pogledamo kada i kako nam planete pomažu u dijeti!

Kao prvo, najvažnija točka je Mjesec. Najuspešniji gubitak težine može se postići pri opadajućem Mjesecu, dok se pri rastućem mjesecu treba čuvati da ne vratite do tad izgubljenu težinu. Ako Vam je samo cilj da se ne debljate, onda pri rastućem mjesecu treba vježbati izdržljivost.

Zatim, tu je naravno i Sunce. Sunce ne raste niti opada, ali ipak ima jak utjecaj na svaku fazu dijete. Prema astrologiji, od proljeća do jeseni Sunce nam pomaže da se oslobodimo suvišnih kilograma. Dok od jeseni do proljeća prisiljava naš organizam na to da stvara zalihe.

Merkur prije svega utječe na naše intelektualne izvore, premda se naravno ne može odvojeno promatrati tijelo od duha. Merkur tako može biti od pomoći da se ne udebljate, ako imate u okolini osobu koji isto želi izgubiti na težini. Iskoristite pomoć Merkura u borbi protiv debljanja i potražite poznanike s kojima možete razgovarati o takvim stvarima.

Zrinka, Zrinka 524, 24astro, proricanje, karte, tarot

 

Venera pomaže u tome da budete malo tašti, i da obratite pažnju na sebe. Najbolje možete iskoristiti utjecaj te planete ako u Vašem domu postavite ogledalo i svakoga jutra i naravno večeri, pogledate se u to ogledalo. Pohvalite Vašu sliku u ogledalu, dio tijela koji Vam se sviđa i uvijek odlučite koji će biti slijedeći ostvareni cilj s time dijelom tijela. I dijamant se polako polira da bi dobio krajnju formu koju volimo!

Mars je planeta strasti. U borbi protiv debljanja Vam pomaže preko sporta. U astrologiji se veže za ljubav i za rat, ali u svakodnevnome životu možete dobiti od te planete izdržljivost ako je u Vašem osobnom horoskopu utjecaj te planete prioritet. Kako to možete saznati ako niste rođeni pod znakom Ovna? Vrlo lako, pošto od naših iskusnih astrologa, u bilo koje vrijeme, netko od njih vam može napraviti vaš osobni horoskop!

Jupiter je nestašna planeta! Tokom mršavljenja nije Vam izričiti prijatelj, premda često rezultira sreću. Povezan je sa ekspanzijom, što je materijalno dobro, ali u zdravlju upravo predispozicira na debljanju. Ako Vam je ipak cilj da smršavite, onda prvenstveno morate naučiti što Vam šteti i što Vam je od pomoći. Jupiter je vezan za mudrost, znači, pomaže Vam u tome da odgovarajuće prilagodite Vašu ishranu i da obratite pažnju na unos hranljivih materija. Uz Jupiterovu pomoć uvijek ćete biti u toku da s trenutnim mršavljenjem znate kojem dijelu Vašeg organizma činite dobro. Jedino u suzdržanosti Vam nije partner …

Odaberite savjetnika i saznajte odgovore!

Većina ne voli Saturn unutar astrologije jer je jedno teško nebesko tijelo koje je povezano s ogradama. Mogu to biti i genetičke ograde, međutim, magija već nadilazi jednostavnu astrologiju i sasvim dobro zna da ne postoje neraskidivi genetski blokovi. Stanje te planete tako možete najbolje iskoristiti za mršavljenje s čime ćete obezbijediti Vašem tijelu dodatne vitamine. Onima koji se dovoljno protežu i vrše aktivne sportove i naravno konzumiraju dosta voća, Saturn neće moći nametnuti ograničenja!

Najčudniji, a također i najefikasniji partner u gubitku težine je Uran. Ova planeta je sposobna u postizanju gubitka ogromne težine, ali u nekim slučajevima i u dobivanju velike težine. Morate saznati gdje se u Vašem horoskopu nalazi Uran jer neke možete predispzicirati da prijeđu na vegeterijansku ishranu. S time će izbjeći dobijanje težine. Uostalom, tko je već vidjeo debelog vegetarijanca? Svemu tome razlog može biti i psihološki, pošto Uran ne podnosi patnju, pa Vas zato lako može natjerati da postanete zaštitnik životinja.

Pluton je najudaljeniji i također najmanje poznati planet, čiji Vam utjecaj može pomoći u dijeti ako postavite sebi pitanje: Zašto želite smršavjeti? Pluton je povezan sa podsvjesnim barijerama, stoga je važan za vaše mršavljenje. Mnogi zbog nedostatka osobnog samopoštovanja želi pokrenuti proces mršavljenja, ali su nesposobni za to, dok od nekuda ne skupe dovoljno samopovjerenja za to. Ako želite postići spektakularnu promjenu na sebi, prije toga se konzultirajte sa svojim astrologom i otkrijte razloge. Samo ovako možete krenuti na put, što neće imati koristi samo za Vaš vanjski izgled, nego i za Vaše zdravlje!

Za više informacija i savjeta pitajte naše astrologe na broj telefona:  064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Kristalna kugla, Tarot, Vidovitost

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Prijatelji, Sex, Smisao života - Duhovnost

  kod 520