Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Koji je Vaš karmički zadatak u lipnju?

Koji je Vaš karmički zadatak u lipnju?

Karmički zadatak - Tijekom lipnja karma Vam može biti od izuzetne pomoći ako pratite upute karmičkog horoskopa za mjesec lipanj.  Kada je karma na Vašoj strani, to znači da sami sebi stvarate optimalne situacije. Samo u takvim situacijama sreća može dobro djelovati, naime, onda nisu blokirana područja zdravlja, ili ljubavi. Upravo iz tog razloga trebate učinite sve za dobru karmu.  

Besplatna MANTRA pomoću koje možete pobijediti depresiju! 

Tijekom ovog mjeseca, trebate se potruditi razumjeti i druge. Lipanj je mjesec razumijevanja, kada samo ne doživljavate probleme drugih, već i razumijete situaciju u kojoj se nalaze. To može, naravno, samo ona osoba koja i samu sebe razumije. Ne smijete zaboraviti niti na uzročno posljedične veze u Vašoj sudbini jer one postoje u svačijem životu, samo nisu svima vidljive. Pristupite svakome s razumijevanjem i nemojte se isključivo fokusirati samo na doživljaje. Zagrebite ispod površine, to je ono što karma traži od Vas, a u zamjenu možete krenuti putem sreće i bogaćenja!

Kako privući novac pomoću kovanice? Detaljnije OVDJE

Lipanj nije mjesec za ispunjenje karme, nego mjesec uklanjanja karmičkih veza jer to mnogo bolje djeluje nego u bilo kom drugom mjesecu. Posebice na ljetnu ravnodnevnicu. Uz to, trebate pratiti i Vaš mjesečni horoskop, jer je korelacija između kretanja planeta i karme usko povezana. Ovaj mjesec je mjesec znanja.

Nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite uklanjanje karmičkih veza ako osjećate da je Vaša sudbina blokirana!

MAGIJA imena je nešto što Vam pomaže tijekom cijelog života, stoga kliknite OVDJE kako biste doznali sve detalje! 

Ljubav i karma će tokom lipnja biti usko povezane. Upravo iz tog razloga ne smijete propustiti priliku za ispunjenje Vašeg karmičkog zadatka! U ljubavi je najvažnija pažnja. Morate se maksimalno fokusirati na osobe koje su Važne vašem partneru!

Stiglo je ljeto i razdoblje zabave! Ako si do sada niste mogli dopustiti opuštanje, onda to sada trebate učiniti! Ako idete na ljetovanje, odmor, prije toga zatražite zaštitu za putovanje, a uz to i magiju novca! Obratite se savjetnici Mirti na kodu 613 i savjetnici Evi na kodu 431, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam biti od pomoći!

Facebook
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro