Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Ljubavni horoskop za mjesec prosinac!

Ljubavni horoskop za mjesec prosinac!

Ljubavni horoskop za 12 znakova horoskopa!

Ovan

Ako ste u vezi, ljubavni horoskop u prosincu ukazuje na mnogo bliskosti, što će ublažiti sukobe. Jedini problem može biti ako si s vremena na vrijeme dopustite nestrpljivost ili tvrdoglavost, što Vam može pokvariti užitak. Ovnovi koji još uvijek nisu u vezi, neka ne očekuju ljubav u prosincu. Međutim, možete nazvati savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam privući ljubav još ove godine! 

Bik

Dobit ćete od partnera sve ono što želite. Za blagdane se pripremate s razumijevanjem, I sada se više nitko ne može miješati u Vaš odnos. Prosinac je i sretan mjesec za  Bikove koji nisu u braku, jer osim što dobivaju puno pozitivnih potvrda, istinske emocije mogu se sakriti iza koketirajućeg izgleda. Obratite se savjetnici Mirti na kodu 613, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali gdje ćete pronaći tu osobu! 

Jeste li znali da sudbinski partneri doista postoje? Brzo kliknite OVDJE za sve detalje!    

Blizanci

Možda je najveći izazov Blizancima u braku da li su u mogućnosti razgovarati s bračnim partnerom u kom smjeru se razvija njihov odnos. Ako uspijete razgovarati o nekim zabrinjavajućim stvarima, harmonija se brzo uspostavlja. Najveći izazov za samce Blizance je preuzimanje rizika. Morate biti vrlo oprezni da to na vrijeme prepoznate ako želite osvojiti pravu osobu. Stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), da biste saznali na koga treba paziti!

 

Rak

Ako ništa drugo, sigurno neće biti većih problema u Vašem privatnom životu. Stoga biste možda trebali s partnerom organizirati nekoliko romantičnih izlazaka. Rakovi koji su još uvijek sami, mogu postati osobe bez krajnosti. Ili ćete žestoko se usmjeriti na to da pronađete partnera, ili se u potpunosti zatvorite. Privucite odgovarajućeg partnera, nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam biti od velike pomoći!

TEST, koji će pokazati jeste li se već susreli sa Vašim sudbinskim partnerom! 

Lav

Ako ste u vezi, možda ćete u prosincu osjetiti da nešto nije u redu. Do sredine mjeseca, sve može lako pasti u vodu, što može ozbiljno poljuljati osjećaj sigurnosti partnera. Već danas nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i saznajte postoji li treća osoba na horizontu! Ako ste sami, ovog mjeseca netko može ući u Vaš život. Međutim, postavlja se pitanje: hoće li ta osoba uzvratiti osjećaje ili je to samo lijep san?

Djevica

Najveći problem u prosincu vjerojatno su umor i stalan nedostatak vremena. Nemojte puno očekivati od partnera, već se više okrenite uobičajenom smislu za humor. Ako imate problema s rješavanjem problematičnih situacija, nazovite savjetnicu Nives na kodu 226, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite proricanje za ljubav! Ako ste sami, dajte sve od sebe. S Vašom duhovitom i zanimljivom osobnošću konačno možete osvojiti osobu koju promatrate već neko vrijeme!

Horoskop ukazuje na probleme?

Ne oklijevajte ako imate ozbiljnije probleme u ljubavnom životu! Nazovite najbolje savjetnike, savjetnicu Veru na kodu 419 i savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), jer će Vam njihove karte točno reći gdje i kada ćete pronaći pravu ljubav! Također mogu pogledati vrijedi li ostati s trenutnim partnerom ili kako riješiti postojeće ljubavne brige!

Ljubavni horoskop  

Vaga

Osim prvih dana u mjesecu, možete očekivati mirnije razdoblje, iako mogu nastati manji problemi. Ako uspijete posvetiti dovoljno vremena svom partneru, možete očekivati vrlo ugodna iznenađenja. Ukoliko ste sami i osjećate da ste spremni za novu, uzbudljivu vezu, to može i uslijediti. U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Zara na kodu 353, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam pomoći pronaći pravog partnera!

Škorpion

Ljubavni horoskop - Vaš odnos može biti problematičan ako ste previše frustrirani i žurite s obavezama za nadolazeće praznike. Za one koji su još uvijek sami, prosinac može biti mjesec pun iznenađenja, jer se lako možete upustiti u vezu s osobom koja možda živi u susjedstvu ili je kolega s posla! Već danas nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će pogledati ima li smisla dugoročno!

Strijelac

U vezi ćete možda postati malo nepovjerljivi i možda ćete poželjeti više nego inače da biste se osjećali sigurno sa svojim partnerom. Možete dobiti odgovore na Vaša pitanja, nazovite savjetnicu Aminah na kodu 562, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite ljubavno proricanje! Samci mogu imati samo jednog neprijatelja u privatnom životu - sebe. Budite malo otvoreniji, ne otuđujte se od svijeta, recite 'da' lijepoj večeri!

Pet predmeta koji u Vaš život donose sreću! Klikom OVDJE doznajte sve detalje!  

Jarac

Najveći izazov u Vašem privatnom životu je navika. Skloni ste ugodno se smjestiti u vezi, ali ovo pretjerano samopouzdanje može biti dosadno Vašem partneru. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite savjet, jer će energija u Vašoj vezi donijeti plod! Za samce se postavlja najveće pitanje: možete li zaboraviti prošlost i upustiti se u uzbudljivu avanturu? Ako je odgovor potvrdan, možete postići sjajne rezultate.

Vodenjak

Ljubavni horoskop - U vezi možete očekivati mjesec pun strastvenih noći. Ako tražite partnera, prosinac može donijeti ozbiljne rezultate, jer će se Vaša atraktivnost uvelike povećati. Pronađite odgovarajuću osobu! Već danas nazovite savjetnicu Evu na kodu 431, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i poslušajte njezinu poruku anđela o ljubavi!

Ribe

Ljubavni horoskop - Ako živite u vezi, lako možete u prosincu postati uznemireni, vjerujte mi, nemate razloga za brigu! Ako se želite požaliti na nedavno ponašanje Vašeg partnera, nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), a njene karte će Vam reći zašto partner čini određene stvari! Prosinac samcima može donijeti nekoliko zaista lijepih iznenađenja u ljubavi. Netko će Vam doslovno pokucati na vrata, gotovo da morate išta poduzeti za to.

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva!

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

 

Facebook

 ;

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro