Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Ljubavni ritual za povrat izgubljenog partnera!

Ljubavni ritual za povrat izgubljenog partnera!

Ljubavni ritual

Ako ste i Vi nedavno prekinuli ljubavnu vezu, ali snažno osjećate da je upravo on bio onaj pravi, onda Vam jedna magija ljubavi može pomoći vratiti ga. Čak i onda ako ne možete podnijeti prekid i uvjereni ste da ne možete živjeti bez njega, probajte odraditi ovaj ljubavni ritual za povrat izgubljenog partnera prije nego se upustite u nešto drugo čime ćete ga možda još više udaljiti od sebe.

Za ljubavni ritual potrebno Vam je sljedeće:

1.  Fotografija Vaše ljubavi
2.  Sedam žličica kamilice 
3.  Sedam žličica sode bikarbone 
4.  3 litre vode 
5.  14 komada lučica 
6.  1 lonac
7.  Jedna kuhača

Kako početi ritual!

Prije početka rituala ljubavi, najvažnije je pripremiti se na pravi način. Istuširajte se, ali nemojte koristiti gel za tuširanje niti sapun, samo čistu običnu vodu. Također operite i lice. Zatim skinite sav nakit i ukrase. Dok se pripremate, fokusirajte se na Vašu ljubav, mislite na zajedničke slike budućnosti, ali u isto vrijeme pokušajte ostati mirni i pozitivni.
Ritual obavljajte isključivo sami, nemojte dozvoliti da Vam bilo tko poremeti proces, isključite svaki vanjski utjecaj.
Ritual provodite pored sudopera ili umivaonika jer će Vam biti potrebna voda. Najbolje bi bilo ako biste ritual odradili noću dok Vaša ljubav spava. Isključite sva svjetla i zapalite svih 14 lučica. Stavite fotografiju Vaše ljubavi na zid da bude nasuprot Vas u razini Vaših očiju. Ulijte tri litre vode u lonac, za početak stavite tri žlice sode bikarbone, a zatim sedam žličica kamilice. Ostavite vodu da vrije 7 minuta dok je Vi miješate sa žlicom. U međuvremenu se fokusirajte najjače što možete na Vašu ljubav, razmišljajte o njoj s puno ljubavi i pozitive. Nakon sedam minuta skinite lonac s vatre i neka smjesa odstoji 30 minuta.

najbolja sanjarica

 

Uskoro će Vas potražiti!

Nakon isteka 30 minuta ulijte tekućinu u sudoperu ili umivaonik i dodajte tome ostatak sode bikarbone. Držite ruke iznad vode, ali ju nemojte dirati. U međuvremenu gledajte fotografiju, a zatim zatvorite oči i pokušajte osjetiti protok energije između slike i sebe. Recite na glas sve želje u vezi s tom osobom. Sami trebate osjetiti kada je kraj rituala jer ne postoji određeno trajanje. Dok ispuštate vodu, koncentrirajte se na ono što ste do tada izgovorili jer sve to ide prema Vašoj ljubavi. Nakon što je voda istekla, očistite umivaonik ili sudoper čistom vodom, a zatim ugasite lučice. Ugašeni plamen svijeća simbolizira misli koje smo uputili voljenoj osobi. Nemojte više govoriti niti misliti o voljenoj osobi.
Nemojte ga pokušavati kontaktirati, mirno čekajte na ishod rituala ljubavi i vidjet ćete da će Vas uskoro on sam potražiti.
Ako Vam je potrebna pomoć u odrađivanju ovog rituala, obratite se savjetnici Bijeloj Dami na kodu 795 ili savjetnici Ognjeni na kodu 411, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje poznaju moći ovog rituala i rado će Vam pomoći!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva!

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro