Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Magija anđela za ljubav

Možda ste već pokušali napraviti anđeosku magiju za ljubav, no najjaču antlantis magiju još ne poznajete. Ovo je najstarija magija o kojoj su ostala zabilježena pisanja. Najčešće su ih radile žene u prošlosti, ali isto tako i muškarci mogu je isprobati.

Prije nego što započnete raditi magiju, pročitajte OVDJE što Vam poručuju anđeli za 2016.-tu godinu jer možete saznati jako važne informacije i odgovore na neka pitanja koja jako dugo čekate.

Što Vam je potrebno za magiju?
Crvena i jedna rozna svijeća, crveni konac, tri komada klinčića i slika Vaše ljubavi.

Kada raditi anđeosku magiju?
Jako je bitno magiju raditi samo predvečer i to kada je najdjelotvornije nakon punog mjeseca. Ako ste bolesni ili ste prehlađeni, ne osjećate se dobro i imate loš osjećaj, nikako nemojte raditi magiju.

Kako obavljati magiju?
Od crvenog konca napravite krug. U sredinu postavite dvije lučice. U crvenu svijeću urežite Simiel, a u rozna svijeću Asmodel znak, a zatim pospite karanfiliće oko svijeća i recite naglas:

Simiel, Asmodel pomozite da ovaj muškarac/žena (izgovorite ime) voli samo mene, putem prave ljubavi i pokaže svoje osjećaje ka meni.

Gordana, Gordana311 , kod,savjet, astro centar, astro, zapisano u zvjezdama

Čim ste ovo izgovorili, upalite obje svijeće. Postavite sliku tako da vidite lik Vaše ljubavi kroz plamen. Fokusirajte se i promatrajte sliku sve dok se vosak ne otopi, a zatim nakapajte u sva četiri kuta na sliku jednu kap iz crvene i jednu kap iz rozne svijeće, a zatim ih ostavite da izgore do kraja. Fotografiju stavite pod jastuk, a djelovanje magije očekujte u roku od 7 dana.

Kako možete znati da Vas anđeo čuvar poziva. Pročitajte tekst o tome OVDJE!

Nakon što ste obavili magiju, trebate u roku od 48 sati razgovarati sa nekim od naših savjetnika kako bi Vam odradio inicijaciju slike i rekao što trebate napraviti da budete zajedno sa osobom koju volite ili kako da ostanete zajedno i zadržite sadašnjeg partnera.

Ako ne vjerujete u postojanje anđela, onda OVDJE možete pogledati nekoliko filmova koje svakako trebate vidjeti!

Želite privući onu pravu istinsku pravu ljubav? Zatražite anđeosku magiju za ljubav od savjetnice Gordane, kod 311 ili Dore, kod 903 na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min). Tada će se Vaša ljubavna situacija promijeniti.

Više o svemu na našoj facebook stranici

 

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Kristalna kugla, Tarot, Vidovitost

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Prijatelji, Sex, Smisao života - Duhovnost

  kod 520