Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Magija anđela za ljubav

Magija anđela za ljubav

Magija anđela za ljubav - možda ste već pokušali napraviti anđeosku magiju za ljubav, no najjaču Antlantic magiju još ne poznajete. Ovo je najstarija magija anđela za ljubav o kojoj su ostala zabilježena pisanja. Najčešće su ih radile žene u prošlosti, ali isto tako i muškarci mogu je isprobati.

Magija anđela za ljubav - što Vam je potrebno?

Crvena i jedna roza svijeća, crveni konac, tri komada klinčića i slika Vaše ljubavi.

Kada raditi anđeosku magiju?

Jako je bitno magiju raditi samo predvečer i to kada je najdjelotvornije nakon punog mjeseca. Ako ste bolesni ili ste prehlađeni, ne osjećate se dobro i imate loš osjećaj, nikako nemojte raditi magiju.

 

Kako obavljati magiju anđela?

Od crvenog konca napravite krug. U sredinu postavite dvije lučice. U crvenu svijeću urežite Simiel, a u rozna svijeću Asmodel znak, a zatim pospite karanfiliće oko svijeća i recite naglas: Simiel, Asmodel pomozite da ovaj muškarac/žena (izgovorite ime) voli samo mene, putem prave ljubavi i pokaže svoje osjećaje ka meni.

Čim ste ovo izgovorili, upalite obje svijeće. Postavite sliku tako da vidite lik Vaše ljubavi kroz plamen. Fokusirajte se i promatrajte sliku sve dok se vosak ne otopi, a zatim nakapajte u sva četiri kuta na sliku jednu kap iz crvene i jednu kap iz rozne svijeće, a zatim ih ostavite da izgore do kraja. Fotografiju stavite pod jastuk, a djelovanje magije očekujte u roku od 7 dana.

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Nakon što ste obavili magiju, trebate u roku od 48 sati razgovarati sa nekim od naših savjetnika kako bi Vam odradio inicijaciju slike i rekao što trebate napraviti da budete zajedno sa osobom koju volite ili kako da ostanete zajedno i zadržite sadašnjeg partnera.

Želite privući onu pravu istinsku pravu ljubav? Zatražite anđeosku magiju za ljubav od savjetnice Gordane, kod 311  na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min). Tada će se Vaša ljubavna situacija promijeniti.

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

Pročitajte još:

Postoje i ljekovite anđeoske poruke, detaljnije OVDJE!

OVDJE doznajte kako možete uspostaviti anđeosku ljubavnu poruku!  

Saznajte tko je Vaš anđeo čuvar prema horoskopskom znaku!

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro