Razgovarajte iz USA
putem bonova
Nesreće su kodirane poruke – sve se događa s razlogom

Nesreće su kodirane poruke – sve se događa s razlogom

Nesreće - za sve ima razlog!

Sigurno i Vi poznajete osobu koja uvijek ima nezgode, čiji je automobil pun ogrebotina i udubljenja. Oni sigurno nešto ne rade dobro, ali nije sigurno da je problem u nesavjesnoj vožnji.
U životu se ništa ne događa slučajno. Svaki događaj, događanje i svaka nesreća ima poruku. Odgonetnuti ove poruke nije jednostavno. Ne možemo tvrditi sa sigurnošću, ako nas svrbi lijevi dlan, da ćemo dobiti novac. Mada ima osoba kojima je to pravilo i djeluje.
Nekoliko nesreća i njihovo obrazloženje:
Netko je tokom vožnje izgubio kontrolu nad vozilom, sletio je sa puta i sudario se. Ovo je jednoznačna poruka; da je i u svome životu skrenuo s pravog puta, nije više u mogućnosti suočavati se s poteškoćama, sve to dovodi do potpunog uništenja.

Vrlo često čujemo rečenicu: „Nisam mogao zakočiti na vrijeme”. U ovom slučaju trebamo malo usporiti na onim životnim područjima na kojima smo preopterećeni. Kodirana poruka je da moramo usporiti, smanjiti brzinu, odmoriti se, opustiti se jer će sva ova žurba imati bolne, negativne posljedice.
Još jedna vrlo česta nezgoda je kada ne vidimo drugi auto i zbog toga je sudar neizbježan. Prema kodiranoj poruci, znači da u svojem životu također nešto ne želimo vidjeti.
Ako netko zaspe za volanom, onda ta osoba mora otvoriti oči jer je laž svuda oko nje i treba se probuditi kako bi saznala istinu.


Ništa nije slučajno!

Ako sudjelujemo u nesreći u kojoj su nam povrijeđene noge i ne možemo hodati, onda je to zagonetka zastoja koja je prisutna i u svakodnevnome životu, pa ne možemo dalje napredovati. Ne možemo promijeniti svoj život jer se osjećamo paralizirano.
Ako i mi imamo česte nezgode i nesreće, onda trebamo razmisliti o tome kreće li se naš život u potpuno lošem smjeru. Lijepo i mirno trebamo analizirati sve nesreće i njihove kodirane poruke.
Jedna nezgoda i njen tip nikada nije slučajnost. U prošlosti je odlučeno koje su osobe sklone nezgodama. Te osobe su privukle upravo to, putem svojeg nesavjesnog razmišljanja.
Jako je teško prepoznati, odgonetnuti te kodirane poruke i na koje životno područje se odnose: je li to naše shvaćanje života, financije, zdravlje ili partnerski odnosi.

Ako ne možete samostalno prepoznati i dekodirati ove poruke ili na koja životna područja se one odnose, onda se hrabro obratite našim savjetnicima jer oni mogu 100 % odrediti razloge koji se kriju iza zagonetki.
Ako krećete na duži put, uvijek prije porazgovarajte s našim stručnjacima. Nikada ne krećite na put prije toga. Oni Vas mogu upozoriti na moguće nesreće ili kako ih možete izbjeći!
S povjerenjem se obratite savjetnici Evi na kodu 431 i savjetnici Veri na kodu 419, slobodni savjetnici, koje već očekuju Vaš poziv!

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva!

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro