Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
U kojoj ste numerološkoj godini rođeni? Ovo Vas očekuje u ovoj godini!

U kojoj ste numerološkoj godini rođeni? Ovo Vas očekuje u ovoj godini!

Numerološka prognoza - svoju numerološku godinu, kao i to što Vas očekuje u budućnosti možete saznati od naših najboljih numeroloških stručnjaka, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji očekuju Vaš poziv!

 

Numerološka godina broj 1.

Sljedeće tri godine u narednih 10 godina donose mnogo dobrih dešavanja za Vas. Baš zato nemojte izostavite niti jednu šansu u ovoj godini koja Vam se pruža jer može donijeti promjene u Vašu sudbinu. Svejedno da li je ta ponuda poslovna ili na nekom drugom području vezano za biznis, isto tako Vam može donijeti obilje. Vaša numerološka godina  čak i ljubav donosi iznenađenja, ali ako živite u partnerskom odnosu nije naodmet biti na oprezu. Nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite pomoć ako imate sumnje vezano za ovu godinu!

besplatni-tarot

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

Numerološka godina broj 2.


Tijekom ove godine trebate donijeti brze, ali detaljne odluke. Užurbanost Vam može donijeti probleme, a kašnjenje gubitak. Samo zlatna sredina donosi za Vas rezultate. Ove godine izbjegavajte zajmove, ali iskušavajte svoju sreću često. U ljubavi ćete dobiti mnogo korisnih savjeta, ali ipak trebate slušati samo svoje srce i mozak. Obratite se savjetnici Katji na kodu 421, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i saznajte na kom području možete imati najviše sreće!

Numerološka prognoza

 

Numerološka godina broj 3.


Sreća će biti kraj Vas mnogo puta tijekom ove godine i bit će Vam potrebna. Očekuje se mnogo promjena ove godine u Vašem životu. Budite otvoreni za nova događanja i ideje. Bez razmišljanja nemojte ništa učiniti ili odbiti. Čak se i na području ljubavi vide mnoge promjene. Monotoniju će uzburkati jedna stara veza. Već danas nazovite u astro centar, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i saznajte na kojem još području možete imati sreće ove godine!

 

Numerološka godina broj 4.


Ova godina može biti za Vas nesretna. Pored znakova upozorenja ipak se pokazuje da možete nešto učiniti kako biste na vrijeme spriječili probleme. Sve što je vezano za financije trebate više puta analizirati prije nego bilo što započnete. U ljubavi budite usmjereni na cilj koji imate. Došlo je vrijeme da se sve odvija prema Vašim željama! Stoga nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i saznajte da li na sebi imate urok ili neku negativnu energiju!

Prognoza za ovu godinu

 

Numerološka godina broj 5.


Ukoliko je Vaša godina pod rednim brojem 5., onda možete imati mnogo sreće tijekom ove godine! Očekuje Vas mnogo dobrih stvari, samo obratite pažnju da nikada ne kočite sami sebe. Strahovi i sumnje sada su loši saveznici. Tijekom ljetnih mjeseci će uslijediti mnoge promjene. Međutim, kad je riječ o ljubavi, na proljeće će se dogoditi nešto sasvim novo. Hodajte širom otvorenih očiju i budite na oprezu, jer trebate obratiti pažnju na onu osobu kojoj ste se već dopadali i ranije. Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i saznajte što Vas očekuje tijekom ove godine!

 

numerološka-prognoza

Numerološka godina broj 6.


Tijekom ove godine Vam neće biti lako. Ove godine fokus Vam treba biti na učenju. Ukoliko učite neki zanat ili se usavršavate, to će Vam donijeti dobre rezultate dugoročno. Sve ostalo može biti jako rizično. Na području ljubavi se pokazuju brojne tajne. Pokušajte reagirati na sve bez stresa, ako je to ikako moguće. Nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i saznajte od najboljeg astrologa da li Vam je partner vjeran!

 

 

Numerološka godina broj 7.


Morate jako dobro promisliti u što ulažete svoje slobodno vrijeme u ovoj godini. Najviše promjena proizilazi od prijateljske pomoći. Naročito zato što ćete do kraja ove godine vjerojatno imati novo radno mjesto. Moguće da će ta promjena biti povoljna za Vas. Na području ljubavi nemojte biti naivni. Proljeće je obećavajuće razdoblje za Vas, ali ne ostaje sve tako kako sad stoje stvari. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite ljubavnu magiju ako želite privući ljubav u svoj život!

Numerološka prognoza - znanost brojeva

 

Numerološka godina broj 8.


Budite jaki i odlučni, naime to će Vas voditi naprijed tijekom ove godine! Prije nego bilo što započnete, morate se mentalno i psihički pripremiti na to. Ključ uspjeha je želja i upornost da se odradi sve. Numerološka prognoza - u ljubavi budite popustljiviji prema partneru i dozvolite da partner odluči gdje ćete putovati na ljeto. Tako će zaboraviti neugodnu situaciju koja se zbila između vas. Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i saznajte da li Vaš šef doista flerta s Vama!

 

Numerološka godina broj 9.


Ne pretjerujte u ničemu tijekom ove godine. Budite otvoreni za sve mogućnosti koje Vam se pružaju, a najviše se oslanjajte na sreću. Ove godine možete imati vrlo ozbiljan dobitak. U ljubavi se oslonite na partnerove prjedosećaje, jer Vi imate mnogo sumnji koje Vam ne dozvoljavaju napredovanje. Numerološka prognoza - to posebno vrijedi ako ste uspješni na poslovnom području. U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Zrinka na kodu 515, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), zatražite je Vaše sretne brojeve koji će Vam donijeti sreću i saznajte što kakva će biti vaša numerološka godina!

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

UPRAVO SE ČITA:

Saznajte kakvu karmu nosite sa sobom!

Što trebate držati u novčaniku kako biste imali novca!?

Priželjkujete pravu ljubav? Ovi anđeli Vam mogu pomoći!

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro