Dostupno od 01.02.2020.
0800-12345678
Credit card payment
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Pet snova koji upozoravaju na tegobe

Pet snova koji upozoravaju na tegobe

Puno puta čudni i naizgled besmisleni snovi nas žele upozoriti na nadolazeće događaje i pokušavaju nas upozoriti na opasnost. Međutim, postoje snovi koji ukazuju na dolazak novca. Ako se slijedećih pet stvari pojavi u snu, onda trebate obratiti pažnju na to: - Žena: Pojava ženskog lika u snu je svakako predznak za nešto loše. Žena se u snu može pojaviti u nekoliko oblika i tako se i značenje može mijenjati. Osnova tumačenja snova je da zlonamjerni trač može zadesiti sanjara. Međutim, ako je u snu ženina koža tamnija, to može ukazivati na ozbiljnu bolest, ali isto tako može biti ozbiljno upozorenje ako je žena u snu ružna ili stara. To može ukazivati da ćete imati poteškoća ili razočarenja u životu. - Zlato: Ako nam se u bilo kojem obliku u snu pojavljuje zlato, trebate računati na gubitak ili lošu sreću. - More: Ako sanjate more, to može ukazivati na sreću, međutim, ako u snu hodate po morskoj vodi ili se kupate u njoj, to ukazuje na lošu sreću. - Bijela hajina: Pojavljivanje bijele haljine u snu je veliko upozorenje, pogotovo za bolesne jer ukazuje smrt. - Zub: takav san ukazuje na teške bolesti.   Dada, Dada 432, proricanje, tarot, energija  

Ako Vam se u snu stalno pojavljuje jedan san i Vi ne znate što to znači, nazovite naše savjetnike na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)! Oni su najbolji na tom području i mogu Vam pomoći još danas.

Snovi otkrivaju puno više o Vašoj budućnosti nego što mislite. U većini slučajeva može biti problem ako tumaču snova ne znamo točno reći ono što smo sanjali.

Klikom OVDJE možete saznati što sanjate kada Vas partner vara.

KAKO BISTE BILI U TOKU LAJKATE NAŠU FACEBOOK STRANICU PRVI!