Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Pet super magija koje Vam donose sreću i novac!

Novca nikad dovoljno i uopće nije sramota i nije loša stvar željeti ga više. Novac nam je svima potreban, svatko želi ljepši auto, ljepši dom, veću kuću, udobnost. Naravno, postoje i oni koji moraju dizati kredite, zadužiti se. Ali suština je, da je novac potreban svima nama.

Kako postati bogat u roku 21 dan, klikom OVDJE doznajte sve detalje!  

Zato smo sada prikupili pet super magija, kako bi i na Vaša vrata pokucali novac, sreća i Fortuna.

1. Milijunska magija novca jedna je od najpopularnijih magija, i nije slučajno da većina ljudi to traži, jer je ona jedna od najviše nagrađivanih magija. Broj povratnih informacija je vrlo pozitivan. Snaga milijunske magije traje tri do četiri tjedna. Potrebna Vam je zelena svijeća, komad papira i olovka. Prijaviti se možete već danas kod savjetnice Bijele Dame na kodu 795, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)!

2. Napitak velike sreće – Ako želite da se Fortuna useli u Vaš dom i da Vas sreća mjesecima okružuje, svakako nabavite zlatnu svijeću i pripremite Vaš osobni napitak sreće. Ako ste dovoljno hrabri, zatražite napitak koji možete i popiti. Napitak se nalazi kod savjetnice Dade na kodu 432, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)!  

Mantru za novac možete preuzeti OVDJE!

3. Prizivanje velike sreće i velikog novca pomoću snova – Ovu magiju preporučujemo onima koji se u većini slučajeva sjećaju svojih snova. Nije važno da li su u pitanju dobri ili loši snovi. Važno je samo da pamtite ono što sanjate. Za magiju novca bit će Vam potrebni mak, papirnati ili metalni novac, i zelena svijeća. To morate staviti ispod Vašeg jastuka, ili u neposrednu blizinu po uputama maga. Ako se odlučite odraditi ovu vrstu magije novca, nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koji će Vam rado pomoći!

Chat, savjet, pitajte, astro, nasjbolji savjetnici u regiji, astro centar

 

 

Kako postati magnet za novac? Klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

4. Vi možete biti dijete sreće i Jupitera, ako imate prakse u odrađivanju magija. Sljedeću magiju novca ne preporučujemo početnicima. Samo naprednima. Zapišite rečenicu za inicijaciju, pripremite zlatnu svijeću i manja kamenja. Ako ste spremni, nazovite savjetnicu Taniju na kodu 555, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite naprednu magiju!

Mantra koju trebate koristiti nakon odrađivanja magije:

„Jupiteru, prihvati me u svoje naručje. Prihvaćam tvoj planet i prirodu tvog božanskog bića, ako me zauzvrat nagradiš obiljem. Daruj mi sreću i obilje, kao Jupiterovo novorođenče, koje sada postaje Jupiterovo omiljeno dijete.”

5, Velika magija za smanjenje dugova – Ovu magiju također preporučujemo naprednima. Ova magija zahtjeva vrlo ozbiljne pripreme. Ona se odrađuje 7 dana i to samo uz pomoć maga! Za ovu magiju preporučujemo Vam savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)!

Naši stručnjaci mogu Vam iz karata reći, u kom smjeru će se razvijati Vaša financijska situacija, posebno ako osjećate da ste pod blokadama. Obavezno zatražite brzu magiju za privlačenje novca! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Marija na kodu 390 i savjetnik Aleksandar na kodu 407, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koji će to za Vas odraditi!  

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

 

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Kristalna kugla, Tarot, Vidovitost

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Prijatelji, Sex, Smisao života - Duhovnost

  kod 520