Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Predviđanje Nostradamusa za 2021. godinu!

Predviđanje Nostradamusa za 2021. godinu!

Predviđanje Nostradamusa za 2021. godinu. Nostradamus, poznati renesansi vidovnjak, predvidio je mnoge važne trenutke u povijesti. Njegova knjiga Proročanstva ( Les Prophéties), prvi put je obavljena 1555. godine. Izdana je u milijune primjeraka i danas je najpoznatija knjiga proročanstva. Previdio je dolazak Adolfa Hitlera na čelo Njemačke te teroristički napad na 'blizance' u New Yorku 11. rujna 2001. godine. Što, prema proročanstvima Nostradamusa, možemo očekivati u 2021. godini?

 

Predviđanje Nostradamusa: Ostvarena proročanstva Nostradamusa


Najpoznatiji prorok na svijetu, Nostradamus, svoja je predviđanja pisao u stihovima koji su mnogima bili nerazumljivi, pa i dan danas. Prema znalcima, on je predvidio mnoge ključne trenutke u povijesti. Pored vladavine Adolfa Hitlera i terorističkog napada na 'blizance, prema mnogima, uspio je predvidjeti i da će gorjeti najpoznatija pariška katedrala - Notre Dame. 


Jessica Adams, astrologinja, citirale je stihove Nostradamusa za koje vjeruje da se odnose na predviđanje požara u francuskoj katedrali: 


„Glave Ovna, Jupitera i Saturna, Vječni Bog koji promjene će se događati?
Nakon mnogo vremena zlo će se vratiti, Francuska i Italija, koje emocije ćete proživljavati?” 


Uz to, potresi, poplave, i teška ekonomska kriza u 2020. godini također stoje u proročanstvu Nostradamusa. S tim događajima u ovoj godini smo, nažalost, već jako dobro upoznati. 

mjesecni-horoskop


Osim toga, predvidio je i požare za 2020. godinu, gdje navodno spominje i Hrvatsku. Ako gledamo statistiku u Hrvatskoj, od početka godine je bilo 4693 požara. Do 15. kolovoza 2020. ukupno je zabilježeno 3294 požara. Države koje se još spominju u proročanstvu su: Španjolska, Portugal, Grčka, Nizozemska, Francuska i Njemačka.  


Ako gledamo u daleku prošlost, Nostradamus je za 2008. godinu također uspio predvidjeti početak financijske krize. Kriza je naime krenula još u 2007. godini, a svoj je vrhunac doživjela 2008. godine. Najveća ekonomska kriza koja je pogodila svijet još od 1930. godine i Velike depresije.

Prema Nostradamusu, okidač za krizu, ovog puta one koje se odnosi na globalnu ekonomiju, bit će Brexit, izlazak Velike Britanije iz EU. Odlazak Velike Britanije iz EU dogodio se 31. siječnja 2020. A uz to, Nostradamus predviđa da bi se cijelo Ujedinjeno Kraljevstvo moglo raspasti. I da to neće biti kraj crnih vijesti za Britaniju jer Nostradamus piše kako će “monarh koji najduže vlada umrijeti”. 

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka!

besplatni-tarot


Predviđanje Nostradamusa za 2021. godinu: Trump će ponovno biti izabran za predsjednika?


Prema proročanstvu Nostradamusa, Donald Trump će u 2020. godini ponovno biti izabran za predsjednika. Međutim, u proročanstvu također stoji da će se predsjednik naći u opasnosti. SAD će pogoditi jaki potresi, a u najvećoj opasnosti će se naći Kalifornija, tijekom lipnja i srpnja. To proročanstvo se nije ostvarilo. Međutim, pogođena je američka savezna država Nevada potresom jačine 6,4, a sjever Amerike potresom magnitude 7,8.

Međutim, prema proročanstvu Nostradamusa, ni Europa neće biti sigurna od potresa. Nostradamus nije naveo kada će se taj potres dogoditi, navodno će biti na između 7 i 7,5 na Richterovoj ljestvici i to u Turskoj. 

Ipak, od čega čovječanstvo najviše strahuje je Treći svjetski rat, koji će prema proročanstvu Nostradamusa trajati 27. godina.

 

sanjarica_24astro

 

Nostradamusova vizija: Nostradamusova vizija: ISIL je Antikrist koji nosi apokalipsu?


Kako tvrde njegovi pobornici, Nostradamus je točno predvidio dolazak prvog i drugog Antikrista. Prvi je bio Napoleon, drugi – Adolf Hitler. Treći Antikrist obilježit će početak Trećeg svjetskog rata, koji će trajati punih 27. godina. 


Nostradamus najavljuje kako će treći Antikrist biti ‘zao, nemio, zloglasan i tiranin nad Mezopotamijom’. 


U proročanstvu stoji: Bit će prijatelj preljubnice, na zemlji strašnoj, crnog znakovlja. I zaista, zastava ISIL-a je crna, njihove metode borbe su zloglasne, a šerijat – tiranski. 


Unatoč tome, mnogi se pitaju je li Nostradamus išta zapisao o ISIL-u. Isto tako, mnogi špekuliraju hoće li baš ISIL započeti novi svjetski rat i je li njihov vođa treći ‘Antikrist’ kojeg je najavio Nostradamus.

Pročitajte još:

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!

Poruka Dalaj Lame za svih 12 horoskopskih znakova!

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro