Razgovarajte iz USA
putem bonova
Stiže nam najopasniji retrogradni Merkur u 2023.

Stiže nam najopasniji retrogradni Merkur u 2023.

UPOZORENJE!

Retrogradni Merkur

 

Stiže nam drugi ovogodišnji retrogradni Merkur. Ovaj će retrogradni Merkur biti najopasniji u 2023. godini. Trajat će od 21.travnja pa sve do 14. svibnja 2023. Ovaj Merkur ide retrogradno u tvrdoglavom znaku Bika i baš zato je nezgodan i donosi opasnu energiju.

 

Budite spremni na svađe u vezama, na gubitak novca, na slomove, na krahove i na neuspjehe. Naglašavat će sve stvari koje su vezane uz osobne vrijednosti i financije.

 

financije

 

Bit će testiran Vaš osjećaj stabilnosti. To se može manifestirati kroz vaše financije, imovinu ili čak u vašim intimnim odnosima.  Vrlo vjerojatno će se često događati sukobi s drugim ljudima ili članovima obitelji zbog različitog shvaćanja životnih stavova, a granice tolerancije bit će itekako na kušnji.

 

Mercury, leave me alone!

 

No, u ovom lošem periodu ipak postoji i dobra vijest - ovaj retrogradni Merkur donosi i priliku za neke važne razgovore. Iako vam je možda tema novca neugodna, sad je prilika da razmotrite svoju trenutnu situaciju i odlučite što ne funkcionira. Idealno je vrijeme da se usredotočite na uštedu novca.

 

retrogradni

 

Zbog svega navedenog, možda ćete se osjećati pomalo zbunjeno i dezorijentirano. ali ako usvojite ispravne strategije, možete steći i neke prilično zanimljive uvide koji će vam pomoći da rastete i razvijate se tijekom i nakon retrogradnog Merkura.

 

Kako preživjeti retrogradni Merkur u Biku 2023.?

 

Zaštitite električne uređaje

Ovaj će retrogradni Merkur na početku biti u konjunkciji s Uranom, a kako je to planeta tehnologije, možemo očekivati ​​da će se električni uređaji kvariti, da neke poruke neće stići do nas ili ih nećemo vidjeti na vrijeme.

Ovakvi problemi često idu ruku pod ruku s retrogradnim Merkurom, a sada će zbog Urana biti još izraženiji.

Zato budite jako oprezni i učinite sve što možete: ne držite šalicu kave pored tipkovnice, ne vadite telefon iz džepa na kiši, pazite da vam ne ispadne iz ruke ... to je najmanje što možete učiniti

 

Pripremite svoj budžet

Bik je znak s jakim vezama za novac, pa će financije biti važna tema u narednom razdoblju retrogradnog Merkura

Svakako pažljivo planirajte svoj budžet, odredite koliko ćete na što potrošiti i lakše ćete prebroditi nadolazeće dane, a imajte na umu i da ćete vjerojatno biti uspješni jer je Bik vaš dobar saveznik.

 

Usporite

Zahvaljujući dva velika tranzita (Saturn prelazi u Ribe, a Pluton u Vodenjaka), travanj označava promjenu u perspektivi i energetskim razinama.

Kako biste izbjegli da vas retrogradni Merkur sruši i iscrpi, svakako se posvetite vlastitom opuštanju i usporite.

Vodite više računa o svom tijelu i prehrani, spavajte što više, bavite se stvarima koje vas opuštaju i kad god možete, podijelite zabavu s drugima.

 

 

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili savjet kroz ovaj težak i zbunjujući period retrogradnog Merkura, naši su Vam savjetnici dostupni 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

 

Nazovi savjetnika

 

Kod naših savjetnika ujedno možete saznati i da li će upravo Vaš horoskopski znak biti jedan od onih najugroženijih ili se nalazite među onim rijetkim sretnicima kojima će ovaj retrogradni Merkur donijeti sreću gotovo u svemu.

 

Svoj dnevni horoskop možete pročitati OVDJE.

 

Danas se čita:

 

NUMEROLOGIJA

 

SANJARICA ABECEDNO

 

facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za prosinac 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Simptomi crne magije: Prepoznajte utjecaj misterioznih sila
Simptomi crne magije: Prepoznajte utjecaj misterioznih sila

Više
ASTRO BLACK FRIDAY
ASTRO BLACK FRIDAY

Više
Select your currency
EUR Euro