Razgovarajte iz USA
putem bonova
Što muškarac Vodenjak misli (a što čini)!

Što muškarac Vodenjak misli (a što čini)!

Muškarac Vodenjak je tipični pobjednik. Obožava kada žude za njim, kada je nepobjediv i poštuju ga. I u mislima razmišlja na ovaj način jer sve to očekuje od svog okoliša, je li riječ o prijatelju, obitelji ili odnosu. Općenito, ta očekivanja on i kaže, odnosno, da nam do znanja.

No, znate li kakav je uistinu muškarac Vodenjak.

U ovom članku otkrivamo: 

  • koji su osobine muškarca u znaku Vodenjak
  • Što muškarac Vodenjak misli
  • Što muškarac Vodenjak čini
  • Kako osvojiti muškarca u znaku Vodenjak

Osobine muškarca u znaku Vodenjak

Muškarac Vodenjak je vrlo sarkastičan, ali kada nekoga stvarno voli, vrlo je odan i pažljiv. I sa obitelji također nastoji njegovati najbolje odnose. Muškarac Vodenjak je u mogućnosti zadržati svoje vlastite misli i godinama, i neće se otvoriti prema drugima. Zbog toga smo u teškoj situaciji s muškarcem Vodenjakom jer nikada ne znamo je li to za njih samo jedna nova avantura ili misli ozbiljno. Može se dogoditi da muškarac Vodenjak bez upozorenja jednostavno odstupi, bez riječi baš onda kada nismo niti mislili na to. 

Što muškarac Vodenjak misli?

Ovaj horoskopski znak prema ženama ima malo drugačiji stav nego ostali znakovi, odnosno, u velikoj mjeri utječe na njegovo ponašanje odnos s njegovom majkom. Zbog ljubavi prema obitelji sve temelji na uzorke donješene iz obitelji, svoje postupke i misli. Naravno, nije svejedno što je u podznaku, ali općenito, muškarac Vodenjak ženske članove obitelji, majku ili suprugu, smatra subjektima koji pate. Da ne bude zabune, ne misli da su zlostavljene, on točno osjeti i misli da su žene stup obitelji i da je to ponekad previše. No, neka nas te stvari ne blokiraju jer je on upravo ona vrsta muškarca koji izražava svoje postupke preko misli, dijeli ljubav prema svima.

saznaj-buducnost

Što muškarac Vodenjak čini.

Svoje misli nikada neće podijeliti i ne odaje tajne o sebi. No, može se sve suprotno dogoditi, da nam se on zakleo na vječnu vjernost, ali ne priča o tome, zapravo, potrebno je također znati da za njega dom, zajednički stan, nije tako važan kao prosječnom čovjeku. Iz tog razloga možemo misliti da mu niti mi nismo važni. I dok smo mi već digli ruke od svega, saznamo koliko mu značimo.

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

Kako osvojiti muškarca u znaku Vodenjak?

Najbolja stvar koju možemo napraviti s Vodenjakom je da osvojimo njegovo povjerenje. On je stvarno iskren horoskopski znak. Uvijek ćemo znati na čemu smo s njime jer će on iskreno sve reći. Samo je pitanje hoće li početi pričati i kada? 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte ovdje.

Ukoliko je Vaš izabranik rođen u horoskopskom znaku Vodenjak, zatražite osobnu analizu od naših najboljih astrologa kako bi se Vaša veza razvijala u najboljem smjeru! Slobodno ih nazovite na broj telefona slobodni savjetnici.

 

 

Pročitajte: Vodenjak i seks!

Pročitajte: Kako se horoskopski znakovi slažu međusobno

Pročitajte: U kojem ste mjesecu rođeni? Vaš partner prema horoskopu!

facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro