Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Što pokazuju tarot karte za mjesec lipanj?

Što pokazuju tarot karte za mjesec lipanj?

Tarot proricanje za mjesec lipanj je isto kao i vremenski uvjeti, predviđa se burno nevrijeme.  Što pokazuju tarot karte za mjesec lipanj? Prema kartama, bit će prisutno mnogo konflikata i problema. Tarot upozorava na opasnosti, agresiju, rasprave i svađe!

Astro savjetnica Aminah - kod 562

 

Situacija je svima poznata, svađe i promjene su neizbježne. Sve prešućene uvrede iz prošlosti će se opet pojaviti. Nemojte misliti da ste Vi krivi jer niste Vi ta osoba koja izaziva konflikt koji je već dugo prisutan. Jednostavno se sada događa ono što je neizbježno. Vaš zadatak je da riješite ovu situaciju i izvučete iz nje što je najviše moguće.

najbolja sanjarica

 

Tarot proricanje

Prema tarot proricanju, situacija prvo neće biti najbolja. Vi trebate ostati smireni i o svemu razmisliti hladne glave, prije nego nešto kažete. To ne smijete zaboraviti! Vaše tarot karte pokazuju izvor konflikta, probleme u duši, ali i ono što netko skriva od Vas! Naš tarot majstor će Vam točno reći, to jest, pokazati vrijeme i mjesto gdje opasnost vreba. Tako ćete donekle biti pripremljeni i točno znati što ne smijete reći i što trebate rješavati.

Astro savjetnica Morana - kod 369

 

Ne zaboravite da ne smijete dalje gurati probleme pod tepih. Sad je vrijeme da riješite sve probleme, kako biste za dva tjedna okrenuli čisti list. Prema tarotu, uslijedit će jedna promjena 24. lipnja. Kako bi to uslijedilo, trebate napraviti čišćenje i ukloniti sve negativno! Pripremite se jer nemate mnogo vremena, morate napraviti mjesta za dobre stvari!

Već dugo su Vam dužni novac, nikako da ga dobijete natrag? Obratite se savjetnici Dadi na kodu 432 i savjetnici Danijeli na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam reći na koji način možete najbrže doći do svog novca, naime, detaljna tarot analiza će sve pokazati! Uz to, mogu Vam pomoći i u privlačenju glavnog dobitka!

Kako pobijediti svijest siromaštva? Kliknite OVDJE za sve detalje! 

Slikar čije slike zasigurno liječe, klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Sudbinski partneri doista postoje, detaljnije OVDJE! 

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju

 Facebook

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro