Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Što trebate držati u novčaniku kako biste imali novca?

Što trebate držati u novčaniku kako biste imali novca?

Ima li i Vaš novčanik mali skriveni pretinac u kojem ne držite ništa?

Što trebate držati u novčaniku kako biste imali novca? Pravo je vrijeme da u njega stavite jedan predmet koji će neprekidno osiguravati da Vaš novčanik uvijek bude pun novčanica. Malu amajliju za privlačenje novca možete napraviti i sami, a ako naši savjetnici odrade njezino iniciranje, ne morate više ništa raditi, samo je uvijek nositi sa sobom i uživati u rezultatima.

Kako napraviti amajliju?

Da biste je napravili treba Vam jedna kovanica, zlatni papir, crvena i zelena nit, te ljepilo. Od zlatnog papira izrežite krug točno iste veličine kao i kovanica. Najjednostavnije je da iscrtate krug s kovanicom na papiru i zatim ga izrežete. Kovanicu stavite ispod izrezanog papira, prizovite sjećanja iz djetinjstva, a zatim grafitnom olovkom osjenčajte kovanicu. Ako papir nije predebeo, reljefni dio kovanice precrtat će se na njega. Kada završite, taj mali papirnati disk zalijepite na kovanicu tako da ljepilo nanesete na osjenčani dio papira.
Nije svejedno na koju stranu kovanice ga lijepite: budite oprezni i nemojte disk zalijepiti na onu stranu kovanice koja pokazuje vrijednost (pismo) jer amajlija u tom slučaju neće funkcionirati!
Ukoliko niste sigurni kako ispravno napraviti amajliju, odmah nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam ukratko pojasniti postupak i što točno trebate napraviti!
Zatim, od crvene i zelene niti odsijecite po 10 centimetara, dva kraja svežite zajedno, a druga dva kraja zalijepite na zlatni papirnati disk koji ste već zalijepili za kovanicu. Tako ćete dobiti omču i moći ćete amajliju objesiti bilo gdje.

Stoja-savjetnik-novčanik-pun-novca

Energeziranje i iniciranje:

Iniciranje rade naši savjetnici, ali prije iniciranja amajliju je potrebno energezirati. Zimi je teško uhvatiti zrake Sunca, no amajliju trebate ostaviti najmanje 10 minuta na sunčanom mjestu kako biste započeli energeziranje. Možete je energezirati u svjetlu punog Mjeseca; u noći punog Mjeseca ostavite je na mjestu gdje je njegova svjetlost može obasjati. Nakon toga možete zatražiti iniciranje od naših savjetnika. Iniciranje možete zatražiti i prije, tada će naši savjetnici odraditi drevnu magijsku tehniku koja će napuniti Vašu kovanicu i omogućiti joj da Vam donese sreću u budućnosti.

Upute za korištenje:

Ako ste gotovi s energezacijom i ako ste bili na iniciranju kod savjetnika, amajliju tjedan dana držite ispod jastuka i svaki je dan 5 minuta držite stisnutu u desnoj ruci. Osmi je dan možete staviti u novčanik, u Vaš skriveni džep. Pripazite da drugi ne diraju Vašu amajliju! Ako je netko dotakne, morate je ponovno energezirati i inicirati jer kovanica mora biti koordinirana s valovima za privlačenje novca.
Amajlija će početi privlačiti novac u roku od tjedan dana! Tada ćete shvatiti da je Vaš novčanik jedan nepresušan rudnik zlata kojem novca neće nikada ponestati. Energeziranje amajlije trebate raditi svaka tri mjeseca! Ako Vam amajlija ne funkcionira, ne budite tužni, nego nazovite naše savjetnike jer Vas nešto najvjerojatnije blokira, možda prokletstvo ili imate negativne misli koje stoje na putu operativnim silama amajlije.


Naši savjetnici pomoći će Vam pokrenuti tok novca u Vašem životu, pokazati Vam manje trikove i posavjetovati Vas. Stoga već danas nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408 i savjetnicu Katju na kodu 421, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam dati runa znakove za privlačenja novca. Ako iste znakove držite u novčaniku, pospješuju rast novca! Obratite im se s povjerenjem!

Pročitajte:

Najbolje i najštrasnije supruge.

TEST -  hočete li ikada biti multimilijunaš.

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro