Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Tajni dobitni dani od arkanđela Gabrijela za mjesec lipanj!

Tajni dobitni dani od arkanđela Gabrijela za mjesec lipanj!

  1. lipnja

Dobitni dan je najbolji ako želite brzo ugrabiti sreću. Tako se pokazuje prema anđeoskom proricanju. Upravo iz tog razloga sreću trebate potražiti u odgovarajućem trenutku. Čak i srećka grebalica može jako dobro djelovati, ili bilo koji drugi način koji djeluje kratkoročno. No, ako se radi o poslovnim odlukama, to morate odmah riješiti. Nemojte odgađati odluke za kasnije. Ovaj dan nije pogodan za sklapanje ugovora ili za prodaju, već igre na sreću mogu biti vrlo efikasne!

Magija arkanđela Ariela za stvaranje novca, za sve detalje kliknite OVDJE

  1. lipnja

Taj dan je vrlo jak dan za obilje i sreću! Može biti čak i dobitni dan, ali se morate držati poznatih puteva koji vode prema tome. Najviše sreće se pokazuje za područje karme; neke donacije koje ste davali ranije, vraćaju Vam se višestruko na ovaj dobitni dan, to je poruka arkanđela Gabrijela! Zbog karmičkih utjecaja možete razmišljati i o loto dobitku, posebice ako je Vaše osobne sretne brojeve izračunao mag!

Nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) , i zatražite svoje brojeve koji konačno  i Vama donose sreću!

 

Klikom OVDJE možete doznati kako se osloboditi prokletstva u samo tri koraka! 

 
  1. lipnja

Ovaj dan je dobitan osobama koje traže ljubav. Sada trebate upoznavati nove osobe, više izlaziti, jer će mnogo usamljenih ljudi ovog dana pronaći svog partnera. Ovo je vrlo plodan dan, pun energija obilja koje podržavaju iskrenu ljubav, prema proricanju arkanđela Gabrijela.

Obratite se savjetnici Medini na kodu 369, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i saznajte od stručnjaka kada će Vas pronaći ljubav!

Značenje anđeoskih brojeva, detaljnije OVDJE

  1. lipnja

Dan svetog Ivana je najjači dobitni dan! Tog dana trebate uložiti više energije, jer možete postići velike promjene na području novca. Prema proricanju, siromašne osobe mogu imati mnogo sreće.

Specijalno Vam predajemo sljedeći tekst, jer smatramo da će Vam biti od koristi. Ova poruka je dostupna kroz osobe koje komuniciraju s anđelima:

„Nakon noći i snova, kada već Sunce sja na nebu, svaka siromašna osoba će biti sretnija i sjajnija nego Sunce. Promijenit će se sudbine i do neba će se uzdići. Konačno siromah postaje bogataš. Ali jao onoj bogatoj osobi koja ne poštuje tuđe riječi jer će tako protratiti svoje bogatstvo.”

Vaše financijsko stanje sad može biti bolje ako obratite pažnju na koji način Vam anđeli žele pomoći. Zatražite Vašu osobnu anđeosku poruku za privlačenje novca, nazovite savjetnicu Nives na kodu 226 i savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam rado pomoći!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima: Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja! Facebook  
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro