Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Vještičja kuhinja 3. dio – Zaštitni talismani

Od davnina su poznate i popularne amajlije: amajlije za privlačenje sreće, zaštitne amajlije protiv duhova, amuleti protiv crne magije i uroka.
Dio današnje serije je na temu zaštitne amajlije. Na ovaj način pomažemo našim čitateljima.
Prije nego se prihvatite izradi amajlije, trebate točno znati za što želite koristiti amulet, a zatim se raspitati koje sastojke je potrebno koristiti.

Kako pripremiti ljubavni napitak, saznajte OVDJE!

Za zaštitne amajlije su najvažniji sastojci biljke. Sigurno ste već vidjeli djetelinu ili druge biljke spljoštene među staklom, ali ne znate točno koju funkciju ima svaka od njih.
Mi ćemo sada u tome pomoći, a naši savjetnici će energetizirati za Vas amajliju.
Nabavite jedan zaštitni talisman, a da ne načine štetu u amuletu loše energije i okružite se predmetima koji daju zaštitu.

Dada, Dada 432, proricanje, tarot, energija
Važno je znati što Vas očekuje. Koji su to negativni utjecaji ili opasnosti koje djeluju na Vas.
Uroci? Duhovi? Kletve? Energije zavisti koje Vas blokiraju?
Kada ste saznali sve to, napravite amulet koji Vam je potreban. Naravno, možete ih napraviti i više. Mi ćemo Vam dati primjere:
Ako vas zanimaju teme ljubavi, ondah biste trebali koristiti metvicu. Nju trebate imati i u svom domu jer nije dovoljno samo da ju nosite sa sobom.
Đumbir je također pogodan za poboljšanje ljubavi i seksualnih problema. Nije posebno amajlija za zaštitu, ali može biti vrlo korisna.
Ako je u partnerskom odnosu ili braku povjerenje problem, onda morate koristiti ružmarin.
U slučaju da ste izloženi magiji ili negativnim silama i napadima zlih snaga, zaštitna amajlija treba biti napravljena od korijena vrbe. To je malo komplicirano jer nije svejedno kakvog je oblika i gdje ga nosite. Pitajte Gordanu, kod 311 na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min) za pomoć, ona zna više od 100 trikova i znati će što je nabolje za Vas.

OVDJE možete naučiti sve o začinima koji donose sreću!

Ako ste spriječeni, a želite uspjeh pod svaku cijenu, morate koristiti lišće koprive.
Bijeli i crni pelin se koristi protiv crne magije kao osnova za zaštitne amajlije. Ovdje trebate biti vrlo oprezni s količinom.
Naši stučnjaci znaju za utjecaj nekoliko stotina biljaka. Sve što trebate napraviti je reći točno od čega se želite zaštititi i već danas možete oko vrata nositi Vaš zaštitni amulet.

Obratite se našim savjetnicima s povjerenjem!

Ako trebate postaviti vlastitu zaštitu i željeli biste naučiti kako se zaštititi protiv negativne energije, možete nazvati sada Doru, kod 903 i Dadu, kod 432 na broj telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koje će Vam pomoći i naučiti Vas tome!

 

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Tarot

    Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

    kod 997