Razgovarajte iz USA
putem bonova
Već danas se zaštitite od energetskih vampira

Već danas se zaštitite od energetskih vampira

Energetski vampiri danas u modi i trendu, ali što je zapravo energetski vampir i po čemu ga možemo prepoznati? Imate poznanika koji se stalno žali, uvijek ogovara druge, Vas i ostale kritizira, uznemiren je zbog političke situacije, okrivljuje druge zbog svojih neuspjeha, tada trebate odmah prekinuti svaki kontakt s njime/njom. Naime, to je klasični primjer osobe koja je energetski vampir. Energetski vampir je u biti takva negativna energija koja se prilijepi za Vas i povuče Vas sa sobom.

 

PROČITAJTE - OBITELJSKO PROKLETSTVO - KAKO SE OSLOBODITI?

 

Što čine energetski vampiri?

Energetski vampiri potpuno oduzmu svu Vašu energiju i hrani se Vašom pozitivnom energijom. Priča dok se Vi ne umorite. Ako ste već iskusili slično ili bespomoćno trpite utjecaj energetskog vampira, kao njegovoj žrtvi oduzeo Vam je svu energiju, onda najvjerovatnije nakon što je ta osoba otišla, Vi i dalje trpite glavobolje i ostatak dana Vam je uništen.

 

energetski-vampiri

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

5 korisnih savjeta s kojima se možete zaštititi od energetskih vampira:

 

1. korisni savjet

Dok Vam priča zamislite da ste u jednoj kugli koja lebdi iznad zemlje na 20-30 cm, a vi sjedite u njoj. Zamislite da je ta kugla od neprobojnog materijala i plave boje. Jako se koncentrirajte na kuglu čak i kada shvatite da ništa ne pratite od razgovora sa sugovornikom. Nemojte se živcirati jer njega zapravo ne zanima Vaša reakcija, nego samo priča da mu se čuje glas i da Vas zamara.

 

2. korisni savjet

Energetski vampiri - Bez treptanja ga gledajte u čelo i zamislite da mu se iznad glave pojavio tornado. Zamislite minijaturni tornado koji mu kruži iznad glave i uvlači sve negativne energije koje potječu od njega.

 

3. korisni savjet

Zaobiđite fizički kontakt jer je tipično za energetske vampire da dodiruju ostale osobe, kao slučajno. Često kao utjeha nekome pomaze lice ili uhvate za ruku i potapšu ramena. Energetski vampiri ovim se priključuju na najbitnije energetske točke. Ako Vas ipak dodirne, možete neutralizirati ako odmah nešto uhvatite što je drveno. To može biti stol, stolica, bilo što od drveta. Minimalno jednu minutu ne puštajte i što brže otiđite, spasite sebe i ostavite napadača.

4. korisni savjet

Dajte zaobilazne odgovore na njegova pitanja i besprimjetno mu priopćite da "ne dopuštate". U svakom kontekstu možete upotrijebiti ovaj izraz, ali je bitno da glasno i jasno izgovorite "ne dopuštam ".

 

sanjarica

 

Energetski vampirizam

 

5. korisni savjet

Peti način je najefikasniji način zaštite. Zaobiđite osobu za koju mislite da je energetski vampir. Ako to ne uspijete i za trenutak se stvori ispred Vas, tada zamislite zid i neka to bude jak i debeo zid od opeke, zamislite kako se taj zid stvara između Vas kao kada zidate opeke. Nemojte obraćati pozornost na ono što govori, već se usredotočite na zamišljeni zid između Vas. Energetski vampiri su među nama, istiniti su od krvi i mesa, za razliku od izmišljene drakule. Krećite se širom otvorenih očiju i zaobiđite svaku komunikaciju ako možete.

Ne možete se sami izboriti s ljudima koji Vam odvlače energiju? Naši savjetnici na broju telefona slobodni savjetnici, naučiti će Vas kako se od njih zaštititi kako Vam ne bi uništili život.

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

 

Pročitajte još: 

 

Zašto uvijek iznova privlačite probleme u Vaš život!

 

Što možete izgubiti duhovnim buđenjem!

 

 

facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro