Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Filtriraj
virgo
virgo
Vladajući planet Merkur
Element Zemlja
Boja Tamno plava i siva
Dragi kamen Safir
Metal Živa
Cvijet Neven
Životinja Mali kućni ljubimci
Voli Organiziranost i red na svim poljima života.

Djevica

23.08 – 22.09

symbol

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

 

Osobe rođene u znaku Djevice očekuje pozitivno razdoblje. Planete će Vam biti naklonjene. Ako tražite novi posao, sada ćete naći dobre mogućnosti za to područje. Možete krenuti prema širenju svog poslovanja. Ako lansirate novi proizvod na tržište, dobit ćete ključnu pomoć za njegovo pokretanje.

Možda ćete se suočiti s nekoliko prepreka i pritiskom na Vašem financijskom planu, ali postupno ćete dobro napredovati. Učinkovito ćete upravljati svojim financijama.

Međutim, tjedan Vam možda neće biti naklonjen u ljubavnom životu. Pazite da Vas emocije ne ponesu. Neki temperamentni problemi mogu stvoriti prepreke u Vašoj vezi i odnosima. No, zvijezde će Vam biti naklonjene oko vikenda i tada će Vaša veza postati mirnija.

S gledišta obrazovanja, studenti će tjedan smatrati uzbudljivim jer će postići znatan napredak na studijama. Sudjelovanje u kulturnim događajima ili rekreativnim aktivnostima može Vas učiniti aktivnima u društvenom dijelu. Što se tiče zdravlja, stvari će za Vas biti sasvim u redu. Obavezno slijedite zdrav način prehrane, zajedno s nekim laganim vježbama kako biste ostali u dobroj formi.

Nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 515064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam odraditi detaljnu analizu za ovaj tjedan!

ljubavna_magija

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro