Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Filtriraj
leo
leo
Vladajući planet Sunce
Element Vatra
Boja Zlatna i narančasta
Dragi kamen Rubin
Metal Zlato
Cvijet Sunce i neven
Životinja Sve mačke
Voli Pažnju i želi biti u središtu pozornosti.

Lav

23.07 – 22.08

symbol

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Povoljni planetarni utjecaj tijekom ovog tjedna stavit će stvari na svoje mjesto. Uspješno ćete napredovati u komunikaciji, postižući savršenu ravnotežu između Vašeg privatnog i profesionalnog života. Međutim, možda ćete ući u lijeni način rada na svom radnom mjestu. To treba izbjegavati. Također, trebali biste donositi odgovarajuće odluke koristeći pravilan misaoni proces, a ne instinkte.

Vaš će se društveni i romantični život odvijati optimistično jer ćete s partnerom provesti prekrasne trenutke. Osim toga, prošla ulaganja mogu se dobro isplatiti.

Možete se suočiti s naletom energije koja će pozitivno utjecati na Vaš rad jer ćete uložiti sve napore da ostvarite svoje ciljeve i postignete uspjeh. Studenti će imati teško razdoblje, ali kako Vam položaj planeta ide u prilog, ostvarit ćete uspjeh na ispitima.

Iako ste visoko na ljestvici ovog tjedna, zdravlje Vas još uvijek može zabrinjavati, stoga budite veoma oprezni i nemojte ignorirati signale koje Vam šalje Vaš organizam.

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite predviđanje za karijeru!

ljubavna_magija

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro