Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Filtriraj
pisces
pisces
Vladajući planet Neptun
Element Voda
Boja Blijedo zelena i tirkizna
Dragi kamen Akvamarin
Metal Platina
Cvijet Vodeni ljiljan i bijeli mak
Životinja Ribe
Voli Voli cijeli svijet.

Ribe

19.02 – 20.03

symbol

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Okupljanje s članovima obitelji i prijateljima obradovat će Vas ovog tjedna. Donijet ćete praktičnu odluku na području financija koja će donijeti dobre novčane dobitke. Na poslovnom putovanju u stranoj zemlji mogu nastati troškovi. Veliku poslovnu pogodbu možete dobiti iz strane države.

Nije povoljan tjedan za donošenje bilo kakve odluke o kupnji ili prodaji nekretnina. Ostvarit ćete dobitak i također imati neplanirane troškove. Stoga biste trebali dobro planirati svoje financije.

Što se tiče studenata, oni bi se trebali usredotočiti na svoje studije. Loše društvo može Vas dovesti do rastresenosti u učenju. Međutim, trebali biste slijediti majčin prijedlog i biti redoviti u učenju. Ako se bavite vjerskim ili karitativnim radom, ovaj će tjedan za Vas biti vrlo zauzet. Osim toga, na Vas se može staviti veća odgovornost kod kuće. Trebali biste dobro paziti na zdravlje svoje majke.

Nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vas uputiti u pravom smjeru!

ljubavna_magija

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro