Razgovarajte iz USA
putem bonova
Viktorija
Nazovite i unesite 921
Svaki savjetnik ima svoj kod. Nakon odabira savjetnika nazovi (fix: ; mob: ) unesi KOD svog savjetnika i započni savjetovanje.
Ocijeni savjetnika

Viktorija

KOD: 921
  • Ljubav - Brak
  • Obitelj - Djeca
  • Posao
  • Astrologija
  • Numerologija
  • Tarot

Ovim poslom bavim se 20 godina, koji je naprosto od hobija, postao moje profesionalno opredeljenje. Astronumerologija, tarot, anđeoski tarot, energoterapija, visak, su oblasti koje koristim u cilju dobijanja odgovora na postavljena pitanja. Naravno da za sve ovo posjedujem odgovarajuće diplome i sertifikate. Za dobijanje odgovora, poželjno je dati točan datum rođenja, mada se odgovori mogu dobiti i bez toga. Obzirom da su oko nas svuda brojevi, počevsi od datuma rođenja, broja ulice, stana, registarskog broja auta i jos mnogo, mnogo toga, odgovori na pitanja mogu biti jako precizni.
Astronumerologija jeste životna filozofija, koja povezuje značenje brojeva, zračenje planeta, te samim tim objašnjava sve vezano za jednu osobu; njene mane, vrline, potencijale, želje, mogucnosti, tajne, akcije,  sve. Jasno govori u kom pravcu je poželjno ići i kako na najbolji način doći do željenog cilja. Koristeći ove drevne ezoterisjke metode u kombinaciji sa viskom, tarotom, kao i rad sa energijama Kosmosa, vrlo je lako doći do željenih rezultata.
Razgovori su strogo poverljivi i diskretni, te mi se možete obratiti sa potpunim povjerenjem. Dobićete odgovore na sva vaša pitanja, vezana za svaku životnu oblast, kao i za živote i sudbine vaših najdražih; partnera, djece, kao i bilo koga drugog za koga želite bilo što da pitate. Neovisno o tome da li startate sa novim životnim početkom, ili ste na životnoj rasksnici, mogu vam odogovoriti na svako vaše pitanje i posavjetovati vas obzirom na trenutačnu situaciju; kuda je najbolje krenuti, na sto treba obratiti pozornost, sve za vaše dobro. Odluke donosite sami uz moju svesrdnu pomoć.
Svaki vaš problem je rješiv, ali je za sve neophodno znati pravo vrjeme, postupak i način najbezbolnijeg rješenja za vas. Iskreno se radujem razgovoru sa vama u cilju boljitka i vašeg lakšeg života.
Za VAS s postovanjem vas astronumerolog, tarot majstor, energoterapeut Viktorija na kodu 921. Nazovite

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

Komentari korisnika

ja sam zvao jer me zanimalo kak se ta savjetovanja opče rade

milicakamilica

Imala sam jako puno nedoumica na više područja. Sama se nisam nikako mogla organizirati. Pronašla sam ove divne ljude koji su mi uvelike pomogli. Kad god se nađem u problemu, znam kome se mogu obratiti i da me nitko neće osuđivati.

Zadovoljan uslugom

Dobila sam ugodnu gospođu u astrocentru koja mi je pomogla obnoviti svoj odnos s sinom i njegovom obitelji

Jozo18111962

Svakodnevno pratim objave na Vašoj web stranici! Obožavam članke o horoskopu!

Brigita

Samohrana sam majka već malo starijeg djeteta. Zaljubila sam se u divnog čovjeka kojem se nisam usudila prići. Dodatan mi je pritisak bio to što on nikada nije bio oženjen i nije imao svoje djece. Bojala sam se da ću biti odbijena i bez stopostotne sigurnosti ne bi mu se obratila niti za živu glavu! Nazvala sam za otvaranje tarota i ono što sam iz tog koraka dobila… Uskoro slavimo treću godišnjicu braka! Hvala ti Karla!

Učitaj još...

Da bi ste postavljali komentare morate biti ulogovani. Prijavu/Registraciju možete obaviti ovde.

Select your currency
EUR Euro