Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Filtriraj
skorpio
skorpio
Vladajući planet Pluton
Element Voda
Boja Tamnocrvena i tamnozelena
Dragi kamen Topaz
Metal Čelik
Cvijet Kaktusi
Životinja Insekti i rakovi
Voli Kreativnost i istraživati uzbudljive stvari.

Škorpion

23.10 – 21.11

symbol

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Često ste u mislima i razmišljate o svijetu i sebi. Iz ovog dubokog, analitičkog i istraživačkog raspoloženja Vas lako povuku strasti. Nemojte dopustiti da Vas emocije pobjede. Jednostavno navedite Vaše probleme i otiđite na ples ili na fitness, to će imati blagotvoran učinak na Vaše stanje. Pripazite malo bolje i na Vaš novčanik, znate kako se možete izboriti s troškovima. I u obitelji se također mogu pojaviti skriveni nedostatci, blokade. Vodite brigu o Vašim kućanskim aparatima, ne trebate sve Vi popravljati! Najsretniji dan je četvrtak, tada možete prisustvovati ugodnom iznenađenju. Horoskop za ljubav u tom slučaju predviđa velike promjene ukoliko još niste u vezi.

Možete ćete morati birati; hoćete li sreću okrenuti za potragom partnera ili za poboljšanje Vaših financija. Ne smijete zaboraviti da dobar partner i na financijskom polju može donijeti sreću u buduće, ali novac ne donosi partnera u svakom slučaju.

Već danas nazovite savjetnicu Ladu na kodu 434, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), jer trebate preuzeti veliku magiju za ljubav!

ljubavna-magija-za-pronalazak-partnera

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro