Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Filtriraj
aquarius
aquarius
Vladajući planet Uran
Element Zrak
Boja Električno plava i boja neba
Dragi kamen Ametist
Metal Uranij
Cvijet Orhideja
Životinja Velike ptice
Voli Slobodu i neovisnost.

Vodenjak

20.01 – 18.02

symbol

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Vodenjaci mogu ostvariti financijsku dobit tijekom tjedna jer bi se pozadinska ulaganja sada mogla isplatiti. Razdoblje možda nije dobro na zdravstvenom planu. Horoskop savjetuje oprez u prometu, nemojte brzo voziti! Također, trebali biste se kloniti neželjenih argumenata. Kako možda nećete postići željene rezultate svog napornog rada, možete se osjećati visoko pod stresom. Morate se kloniti svađe.

Tijekom ovog tjedna ne ulažite veća financijske projekte. Na poslu može doći do važne rasprave sa nadređenima, pa biste trebali biti spremni sa svim svojim planovima i idejama.

Bračni i ljubavni život bit će stabilan tijekom ovog tjedna, ne očekujte probleme. Što se tiče privatnog života, ovog tjedna možete stupiti u kontakt s rodbinom sa majčine strane. Organizirajte malo slavlje u krugu obitelji jer će Vam to pružiti sreću. Odnos s partnerom također će biti radostan.

Trebali biste paziti na svoje zdravlje, posebno na oči.

Obratite se savjetnici Marini na kodu 640, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobno predviđanje za karijeru!

ljubavna_magija

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro