Razgovarajte iz USA
putem bonova
12 anđela s Atlantide - Koji je Vaš?

12 anđela s Atlantide - Koji je Vaš?

12 anđela s Atlantide. Kad zaglavimo u nekom životnom području, možemo pozvati i anđele s Atlantide. Anđeli s Atlantide nam ne pomažu samo u tri glavna područja života, nego i u postizanju naših želja, bilo o čemu da je riječ. 


Pogledajmo 12 anđela s Atlantide koje poznajemo po imenu anđeli s Atlantide, te kojeg trebamo pozvati u pomoć!


1. Anđeo vječnosti

Anđeo vječnosti Vam pruža podršku u nadilaženju poteškoća. Pomaže Vam koristiti energiju planeta za ono životno područje na kojem ste zaglavili i shvatiti zapravo tko ste i zašto ste došli na ovaj svijet. Dovodi u ravnotežu Vaš ego i dušu, kako biste znali i u kojem pravcu nastaviti na Vašem putu. Ako ne možete naći Vaše mjesto u ovome svijetu, ne znate koji je Vaš životni zadatak, onda je on Vaš anđeo među anđelima Atlantide. Želite saznati kako ga možete dozvati? Naši savjetnici će Vam to reći!


2. Anđeo Zemlje

Anđela Zemlje zovite kada imate zdravstvene probleme. Pomaže Vam u regeneraciji ćelija Vašeg tijela sa pretvaranjem zemljanih energija. Želite znati kako ga možete dozvati? Naši savjetnici će Vam to reći!


3. Anđeo kreativnosti

Od 12 anđela s Atlantide, ovaj anđeo Vam pomaže da doživite Vaše umjetničke sklonosti. Blagoslivlja Vas sa umjetničkim sposobnostima, zahvaljujući čemu možete biti uspješni u struci o kojoj maštate, koju rado obavljate, i s kojom možete stvoriti sebi i obitelji financijsku sigurnost. Nezaposleni ste? Ili niste dovoljno plaćeni, a možda čak ni Vaš posao ne obavljate s voljom? Onda je on Vaš anđeo. Kako ga možete dozvati kraj sebe, otkrit će Vam naši savjetnici!

 

Astro savjetnik - Damir Igor - kos 217


4. Anđeo života

Daje Vam sposobnost da budete u stanju privlačiti vitalnost i životnu energiju. Ako su Vam se dogodile mnoge loše stvari zbog kojih ne gledate optimistično na budućnost, onda je on taj anđeo sa Atlantide kojeg morate pozvati kraj sebe za pomoć. Pomaže Vam da pronađete sitne radosti života, mogućnosti, kao što Vam i donosi bolji život koji možete živjeti. Ne znate kako ga možete dozvati kraj sebe? Naši savjetnici će Vam to otkriti!


5. Anđeo harmonije

12 anđela s Atlantide. Anđeo sa Atlantide za harmoniju donosi Vam mogućnost za harmoničnu budućnost. Pomaže Vam da se pomirite sa sobom, s drugima, a nije zanemariva činjenica niti to, ako ga pozovete, možete privlačiti sve u Vaš život ono što Vas usrećuje. Ako se trudite imati harmoniju oko sebe, onda je on Vaš anđeo. Od naših savjetnika možete saznati kako ga pozvati u pomoć!


6. Anđeo radosti

Ako želite mir i unutrašnju ravnotežu, onda će Vam to osigurati anđeo radosti. Ako ste očajni i zaboravili ste se smijati, morate pozvati anđela radosti jer će Vam isključivo takve stvari donijeti u Vaš život, koje će Vas učiniti sretnim. Ne zaboravite pitati naše savjetnike kako ga možete pozvati kraj sebe da Vam pomogne!

najbolja sanjarica

7. Anđeo moći

Predvodi kozmičke energije u Vaš živčani sustav kako biste na svakom životnom polju otklonili blokade. Da budete u stanju iz osobne energije napraviti one stvari koje služe za poboljšanje Vaše životne kvalitete. Imate osjećaj da Vas neka sila vuče natrag? Onda dozovite anđela Atlantide moći, naši savjetnici će Vam otkriti kako!


8. Anđeo Sunca

Anđeo Sunca Vam pomaže u ispoljavanju Vaše iscjeliteljske moći. Ovu moć možete iskoristiti za sebe ako se borite s nekom bolešću, ali isto tako možete pomoći i drugim ljudima da krenu na put ka ozdravljenju. Ako Vam je to cilj, onda morate dozvati ovog anđela sa Atlantide. Želite znati kako? Naši savjetnici će Vam reći!

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć od najboljeg stručnjaka!


9. Anđeo ljubavi

Od 12 anđela s Atlantide, anđeo ljubavi Vam pomaže u tome da stignete do više emotivne razine, iskusite nove osjećaje koji pomažu Vaš duhovni razvoj. Možete privlačiti u suštini ka sebi više emotivne vibracije i ovu univerzalnu ljubav možete širiti dalje ka drugima ili im prenositi direktno. Ako želite oko sebe mir i ljubav, da svi budu voljeni, čak i oni usamljeni, onda pozovite ovog anđela. Saznajte od naših savjetnika kako!


10. Anđeo vode

Ovaj anđeo sa Atlantide Vam pomaže u ublažavanju bolova i u reguliranju Vaše cirkulacije. Ako Vas već muče nepodnošljivi bolovi ili imate cirkulacijske probleme, pozovite anđela Vode. Još ne znate kako? Naši savjetnici će Vam to reći!


11. Anđeo mudrosti

Od njega možete dobiti sposobnost telepatije, a Vaše predosjećaje možete podići na takvu razinu da možete imati uvid u Vašu budućnost ili čak u tuđu budućnost. Tako možete izbjeći buduće probleme i gubitke. To Vam je želja? Pitajte naše savjetnike kako možete dozvati u svoj život anđela mudrosti!


12. Anđeo zraka

Daje Vam sposobnost u pronalaženju Vašeg mjesta u ovome svijetu, da imate snagu i izvor snage u donošenju bitnih odluka, pa čak i prijeći preko nekih stvari. Ako nešto ne možete savladati i to Vas izjeda iznutra, ili se nalazite pred donošenjem neke važne odluke, pitajte naše savjetnike kako pozvati anđela zraka!


Anđeli s Atlantide, a naravno i ostali anđeli, stoje pored nas i u najgoroj situaciji. Međutim, mogu nam pomoći isključivo ako ih pozovemo i zamolimo za pomoć! Naši savjetnici će Vam pomoći da naučite kako im se obratiti! S povjerenjem im se obratite na broju, slobodni savjetnici!

 

Pročitajte još:

 

Kako preboljeti gubitak voljene osobe?

 

Nasljednica Baba Vange s ozbiljnim predviđanjima o svijetu?

 

Poruka Anđela za 2022. godinu

 

facebook

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro