Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

5 Joga položaja od kojih ćete se pomladiti!

U današnje vrijeme joga je postala jako popularna i mnogi ljudi ju smatraju kao novac. Rezervirana je za one koji imaju puno vremena, nekome je to hir, a nekome zabava. Netko to smatra bacanjem novca i gubljenjem vremena, te beskorisnom razonodom jer za to vrijeme možete odraditi i neko opipiljivo djelo, primjerice, ispeći neki ukusni kolač ili ručak.

Kako smršaviti uz pomoć planete možete saznati OVDJE!

Da, ali niti jedan kolač ili ručak ne služi našem zdravlju kao ovih 5 joga vježbi koje dokazano, ne samo pomlađuju, već i oslobađaju nedostižnih bolova i grčeva Vašeg tijela.

Prednosti joge – zašto ju trebate primjenjivati?

Dostupna je svima
Dostupna je i besplatna
Zdrava je
Nije teška, a većinu vježbi mogu izvoditi i djeca
Pomlađuje
Jača organizam
Pomaže u oblikovanju tijela
Pomaže pri gubljenju na kilaži

Mana joge:

Oduzima Vaše slobodno vrijeme od drugih djelatnosti

Ne postoje druge negativnosti, a ako se niti Vi ne možete sjetiti drugih argumenata, onda se možete početi baviti jogom još danas.
Redovita tjelovježba sljedećih 5 pozicija pomlađuje tijelo i dušu podjednako. Sanskritski izvorni naziv tjelovježbi možete pročitati u tipkovnici, što može biti korisno ako želite pronaći dodatne slike i savjete na webu.

Embrio poza (Balasana): Iz klečećeg položaja se nagnite prema naprijed tako da prsima dotaknete bedra ,a Vaše cijelo nježno dotiče pod. Duboko udahnite, pa izdahnite. Ponovite tjelovjezbu 5 puta iz početnog položaja.

Embrio poza (Balasana)

Mačka poza (Bidalasana): Spustite se četvoronoske, stavite dlanove na pod i gurajte. Napravite brdo od leđa poput mačke. Ako to činite kako treba, Vaša ramena i kukovi će biti u istoj visini. Ostanite tako najmanje 3 minute dok duboko dišete. Kada duboko udahnete, podignite glavu gore i gledajte naprijed. Kada izdahnete, glavu okrenite prema dolje, a bradu spustite na prsa.

Mačka poza (Bidalasana)

Pas koji gleda prema dolje (Adho Mukha Svanasana): Kako biste ispravno izveli vježbu, zamislite psa koji se rasteže, pa ga oponašajte. Stavite ruke na pod tako da razmak između ruku bude širi nego kod ramena, a razmak između stopala i ruku bude isti. Glava i pogled su prema koljenima i nalaze se otprilike u toj crti. Podignite se nježno na vrhove prstiju, pa natrag. U međuvremenu vježbajte udah i izdah.

Pas koji gleda prema dolje (Adho Mukha Svanasana)

Intenzivno istezanje (Uttanasana): Nagnite se naprijed i uhvatite Vaš gležanj na način kako je prikazano na slici. Početni položaj su savijena koljena koje trebate ispraviti. Ovu vježbu trebate 4-5 puta raditi sa udisajem.

Intenzivno istezanje (Uttanasana)

Istegnuti trokut (Trikonasana) : S desnom nogom zakoračite desno oko metar i izvrnite Vaše stopalo prema van. Ispružite obje ruke vodoravno, zatim se nagnite naprijed na nogu i pokušajte dohvatiti Vaš gležanj. Protežite se sve dok možete, a zatim podignite drugu ruku. Pozicija je pravilno odrađena ako obje ruke stoje u jednoj liniji.

Istegnuti trokut (Trikonasana)

Kako biste pravilno odradili vježbe, pogledajte više fotografija i videa. Ako želite znati koja joga vježba je najidealnija za Vas, pitajte za pomoć naše savjetnike. Neke vježbe pospješuju gubitak kilograma, druge oblikuju tijelo, a neke poboljšavaju zdravlje i moral.

Ako je bilo koja joga pozicija neudobna za Vas i stvara neugodan osjećaj dok ju obavljate, onda su Vam vjerojatno čakre pod blokadom i čišćenje je apsolutno potrebno. Pitajte naše stručnjake za pomoć. I Vi sami možete započeti čišćenje od negativnih energija i blokada.

OVDJE možete saznati kako iscijeliti čakre!

Pročitajte naš članak OVDJE o tome kako možete povećati Vašu razinu energije!
Recenzije pokazuje savjetnica Gordana, kod 311, radi s takvim pozitivnim energijama koje ublažavaju stres i podmlađuju. Pokušajte i Vi, nećete se razočarati! Nazovite ju na broj telefona:

064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

    Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Posao

    kod 311