Razgovarajte iz USA
putem bonova
Boris Crveni Mag otkriva tamnu stranu horoskopa!

Boris Crveni Mag otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Danas ću Vam ja, Boris Dominiković  Crveni Mag otkriti tamnu stranu svih 12 horoskopskih znakova. Život je sazdan od proturječnosti i suprotnosti. Svijetlo ne postoji bez tame, da nema straha ne bismo znali što znači biti hrabar, a ravnodušnost će tek biti uspješno poništena od ljubavi. Svaka vrlina ima svoju suprotnost, pa tako i svaki znak Zodijaka ima svoju dobru, ali i lošu stranu. 

 

Autor članka:

Boris Dominiković Crveni Mag

 

Pogledajmo što krije tamna strana horoskopa:

 

OVAN

Osobe rođene u znaku Ovna na glasu su kao sebične, gledaju na sve iz vlastite perspektive, ne vode mnogo računa o tuđim osjećajima i rijetko će priznati grešku. Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

 

BIK

Ima reputaciju najvećeg škrtca  Rijetko će Vas počastiti kavom, a novac mu je važniji od ljubavi. Dosta je i lijen, teško ga je nagovoriti na promjenu. Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE

 

BLIZANCI

Tamna strana horoskopa osoba rođenih u znaku Blizanca je ta što silno uživaju u tračanju. Sve moraju znati o svakome, a ta saznanja će s užitkom podijeliti s drugima. Često mijenjaju i svoje stavove, pa je teško ustanoviti što uistinu misle i žele. Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte OVDJE.

 

RAK

Ćudljiv je, zatvoren, nepovjerljiv, ovisan o tuđoj pažnji, kao da mu o tome ovisi život. Za sebe smatra da je najemotivniji i da ga baš nitko ne razumije. Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE.

 

Boris Dominiković Crveni Mag - tamna strana horoskopa

 

LAV

Silan je vatromet taštine. On je najljepši, najbolji, najpametniji. Uvijek privlači pažnju na sebe, pokušava se pozicionirati u centar svake zajednice. Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE.

 

DJEVICA

Tamna strana horoskopa osoba rođenih u znaku Djevice je ta što su vječito nezadovoljne. Uvijek im netko ide na živce, danas se baš ne osjeća najbolje ( a tako je skoro svaki dan otkada ju poznajete). Najveći perfekcionist i kritičar Zodijaka. Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE.

 

VAGA

Boris Dominiković Crveni Mag -  Osoba koja se ne zna izjasniti oko nekog problema. Uvijek je neutralna, negdje na sredini, jer dobro zna ako izabere jednu opciju da će žaliti za drugom. Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE.

 

ŠKORPION

Njegova tamna strana horoskopa: prvak je u ljubomori i posesivnosti, partnera doživljava kao svoje vlasništvo. I dok sebi priušti pokoji izvanbračni izlet, partneru to ne samo da ne oprašta, nego će se osvetiti. Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

 

STRIJELAC

Boris Dominiković Crveni Mag - Voli se praviti pametan, pokazati se drugima kao vrlo načitana, informativna i obrazovana osoba kojoj je malo tko ravan. Svoje prljavo rublje skriva od drugih, no znatiželjno gura nos u tuđe probleme. Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE.

 

TV voditelj Boris Dominiković

 

boris-dominiković-crveni-mag

 

 

JARAC

Tamna strana horoskopa osoba rođenih u znaku Jarca: patološki ambiciozne. Posao, karijera, materijalna sigurnost, važniji su im od mira u svijetu. Manipulativno iskorištavaju slabije da bi ostvarili svoje planove. Skloni su depresiji, često pate od kompleksa manje vrijednosti, no to nikada neće priznati. Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

 

VODENJAK

Boris Dominiković Crveni Mag - Njegova tamna strana horoskopa je što se predstavlja kao veliki humanist, no ponekad se iza svega krije veliki narcizam. Pomaže drugima da bi povećao svoje samoljublje, opravdao svoje postojanje, bio prepoznat u društvu kao osoba koja je bolja od drugih. Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE

 

RIBE

Ako itko zna vješto lagati, to su Ribe. Ne zna se izboriti za sebe, pa kada namiriše opasnost pobjeći će. Puna je nesigurnosti i straha, sklona samosažaljenju i jadikovkama. Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE.Boris Dominiković Crveni Mag čeka Vaš poziv! Preuzmite svoj osobni horoskop jer će Vam to pomoći da uvidite sve prepreke, ali i fantastične prilike koje Vam se pružaju u ovoj godini! U našem Astro centru Vas čekajtim tim stručnjaka astrologa na broju slobodni savjetnici!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

UPRAVO SE ČITA:

AROMATERAPIJA - Boris daje savjet kako se povezati s mirisima uspjeha!

 

Kristali za ljubav i kako ih koristiti

 

Istinite priče naših baka i prabaka - nadnaravni događaji

 

facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro