Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Boris Crveni Mag otkriva tamnu stranu horoskopa!

Boris Crveni Mag otkriva tamnu stranu horoskopa!

Autor članka:

Boris Crveni Mag

Danas ću Vam ja, Boris Crveni Mag otkriti tamnu stranu svih 12 horoskopskih znakova. Život je sazdan od proturječnosti i suprotnosti. Svijetlo ne postoji bez tame, da nema straha ne bismo znali što znači biti hrabar, a ravnodušnost će tek biti uspješno poništena od ljubavi. Svaka vrlina ima svoju suprotnost, pa tako i svaki znak Zodijaka ima svoju dobru, ali i lošu stranu. 

 

Pogledajmo što krije tamna strana horoskopa:

 

OVAN:

Osobe rođene u znaku Ovna na glasu su kao sebične, gledaju na sve iz vlastite perspektive, ne vode mnogo računa o tuđim osjećajima i rijetko će priznati grešku. Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE

 

 

BIK

Ima reputaciju najvećeg škrtca  Rijetko će Vas počastiti kavom, a novac mu je važniji od ljubavi. Dosta je i lijen, teško ga je nagovoriti na promjenu. Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE

 

Klikom OVDJE doznajte što Vas očekuje u 2020. godini! 

 

BLIZANCI:

Tamna strana horoskopa osoba rođenih u znaku Blizanca je ta što silno uživaju u tračanju. Sve moraju znati o svakome, a ta saznanja će s užitkom podijeliti s drugima. Često mijenjaju i svoje stavove, pa je teško ustanoviti što uistinu misle i žele. Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte OVDJE.

 

RAK:

Ćudljiv je, zatvoren, nepovjerljiv, ovisan o tuđoj pažnji, kao da mu o tome ovisi život. Za sebe smatra da je najemotivniji i da ga baš nitko ne razumije. Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE.

 

Numerološka godina: Što Vas očekuje u 2020. godini?

Brzo kliknite OVDJE i doznajte sve detalje! 

 

LAV

Silan je vatromet taštine. On je najljepši, najbolji, najpametniji. Uvijek privlači pažnju na sebe, pokušava se pozicionirati u centar svake zajednice. Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE.

 

DJEVICA

Tamna strana horoskopa osoba rođenih u znaku Djevice je ta što su vječito nezadovoljne. Uvijek im netko ide na živce, danas se baš ne osjeća najbolje ( a tako je skoro svaki dan otkada ju poznajete). Najveći perfekcionist i kritičar Zodijaka. Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE.

 

VAGA:

 Osoba koja se ne zna izjasniti oko nekog problema. Uvijek je neutralna, negdje na sredini, jer dobro zna ako izabere jednu opciju da će žaliti za drugom. Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE.

 

ŠKORPION

Njegova tamna strana horoskopa: prvak je u ljubomori i posesivnosti, partnera doživljava kao svoje vlasništvo. I dok sebi priušti pokoji izvanbračni izlet, partneru to ne samo da ne oprašta, nego će se osvetiti. Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

 

STRIJELAC

Voli se praviti pametan, pokazati se drugima kao vrlo načitana, informativna i obrazovana osoba kojoj je malo tko ravan. Svoje prljavo rublje skriva od drugih, no znatiželjno gura nos u tuđe probleme. Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE.

Gordana

 

JARAC:

Tamna strana horoskopa osoba rođenih u znaku Jarca: patološki ambiciozne. Posao, karijera, materijalna sigurnost, važniji su im od mira u svijetu. Manipulativno iskorištavaju slabije da bi ostvarili svoje planove. Skloni su depresiji, često pate od kompleksa manje vrijednosti, no to nikada neće priznati. Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

 

Tarot karte također pokazuju što Vas čeka u siječnju 2020., stoga kliknite OVDJE

 

VODENJAK

Njegova tamna strana horoskopa je što se predstavlja kao veliki humanist, no ponekad se iza svega krije veliki narcizam. Pomaže drugima da bi povećao svoje samoljublje, opravdao svoje postojanje, bio prepoznat u društvu kao osoba koja je bolja od drugih. Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE

 

RIBE

Ako itko zna vješto lagati, to su Ribe. Ne zna se izboriti za sebe, pa kada namiriše opasnost pobjeći će. Puna je nesigurnosti i straha, sklona samosažaljenju i jadikovkama. Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE.Preuzmite svoj osobni horoskop jer će Vam to pomoći da uvidite sve prepreke, ali i fantastične prilike koje Vam se pružaju u 2020. godini! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Zara na kodu 353 i savjetnica Danijela na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro