Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Ako iskusite ove znakove, preminula voljena osoba Vam želi poslati poruku!

Ako iskusite ove znakove, preminula voljena osoba Vam želi poslati poruku!

Poruke pokojnika - preminula voljena osoba Vam se u puno slučajeva pokušava javiti. Neosporna je činjenica da je jedan od najbolnijih događaja u životu kada izgubimo blisku osobu koju smo voljeli. Gubitak i nedostatak sposobni su nanijeti golemu bol. Puno puta i mi sami možemo osjetiti da ne želimo više živjeti i ne možemo prihvatiti da je to način života. Jednu stvar mnogi ljudi zanemaruju. Činjenica je da duša preminule osobe više nije fizički prisutna pored nas, ali to ne znači da nije blizu nas i da ne možemo s njom komunicirati. Nama je posao da znamo prepoznati one znakove koji ukazuju na prisutnost pokojnika.

Poruke pokojnika

Karakteristični mirisi

To je vrlo čest znak koji ukazuje na prisutnost preminule voljene osobe, da osjetimo mirise koji su bili usko povezani tijekom njihovih života. Može to biti karakterističan miris parfema, omiljena hrana ili dim cigarete. Te mirise čuvamo u sjećanju, ali se ponekad susrećemo s njima u svakodnevnome životu, iako naši najmiliji više nisu pored nas. Obratite pozornost na ove znakove jer mogu imati važnu poruku za Vas.

saznaj-buducnost

Snovi

Od svih znakova ovo je možda najčešći kada preminula voljena osoba stupa u kontakt s nama. Naša podsvijest je puno više otvorenija za komunikaciju s duhovima i kontaktom sa zagrobnim životom. Preminule osobe se u snu ne pojavljuju u obliku duhova, susret s njima doživljavamo sasvim realno. Puno puta mislimo da živimo svoj svakodnevni život i oni su još uvijek među nama. Treba obratiti pažnju na znakove, poruke. U većini slučajeva nema potrebe za prizivanjem duhova kako bi stupili u kontakt sa preminulom dušom.

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

Poruke preminule osobe - predmeti koji nestaju

Puno puta preminule osobe žele komunicirati s nama tako da određene predmete premjeste na drugo mjesto. Ova vrsta komunikacije uključuje određenu preporuku, ali se događa da je riječ o običnoj “igri”. Primjerice, ako nam nestane kutija cigareta, možda nam preminula voljena osoba želi poručiti da je vrijeme da prestanete pušiti jer posljedice mogu biti ozbiljne zbog višegodišnjeg konzumiranja duhana. Pokušajte čitati između redova i shvatiti suštinu poruke pokojnika.

  poruke pokojnika  

Čudne misli i intuicije

Ponekad osjećate da se neke ideje rađaju izvan Vas, kao da ne nastaju od Vas. Nemojte se uplašiti. To samo znači da Vam pokušava pomoći jedna takva osoba koja, na žalost, više nije među Vama. Ako osjećate da imate strane misli, vrijedi razmisliti o tome, o čemu se radi, kakvu poruku skrivaju.  

Želite znati poruku pokojnika, imate pitanje za nju/njega ili se samo želite oprostiti? Ako je tako, nazovite savjetnika Damira, kod 217 na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja Vam može pomoći da stupite u kontakt s njima!

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

Pročitajte još: 

Pet snimki Anđela koje morate vidjeti!

Želite li odgovore od duhova na konkretna pitanja?

ljekovita anđeoska poruka

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro