Razgovarajte iz USA
putem bonova
Amajlija Vinke Wolf - Eksluzivno! 1/4

Amajlija Vinke Wolf - Eksluzivno! 1/4

Svatko od nas se barem jednom u životu susreo s amajlijom. Amajlija za financije, obitelj, ljubav... Kako se izrađuje amajlija? Koliko djeluje amajlija i kako je primijeniti? Sve ovo će u nastavku detaljno pojasniti Vinka Wolf. Vinka će svoje amajlije predstavljati u serijama počevši s dvije amajlije, amajlijom Merkura i Venere.

Bliska suradnica magijskog saveza Vinka Wolf izradila je specijalizirane amajlije koje je povezala s energijom planeta našeg sunčevog sustava. Svaka amajlija djeluje na specifično životno polje i djeluje drugačije ovisno o situacije u kojoj se osoba nalazi i kakvu vrstu djelovanja amajlije osoba traži. Amajlija Babe Vange je jedna od najpopularnijih amajlija i ima najširu primjenu. Vinka je odlučila napraviti amajlije koje imaju jednaku ako ne i veću moć od amajlije Babe Vange i specijalizirala djelovanje amajlija na točno željeno područje nositelja amajlije. Da puno ne duljimo krenimo s predstavljanjem amajlija Vinke Wolf.

amajlija-merkur

Amajlija Merkur - Riješite se problema iz prošlosti i loših navika

Amajlija u znaku planeta merkur. Također se zove i vremeplov jer nam omogućuje da sagledamo, evaluiramo i ispravimo greške ili terete koje vučemo iz prošlosti. Bez obzira da li je to generacijsko prokletstvo, karmički dug ili crni plašt straha*. Amajlija se prigodno zove vremeplov jer je izrađena od džepnog sata pronađenog u ostavi francuskog maga i alkemičara Luciena čije ime u prenesenom značenju predstavlja svjetlost.

CRNI PLAŠT STRAHA - crna magija koja se radi osobi u ranoj životnoj dobi. Najčešće se pojavljuje kod dojenčadi ako se dijete prije primanja prvog sakramenta odvede na groblje ili se predmet s groblja na bilo koji način unese u istu prostoriju.

vidovnjaci-hrvatska

Djelovanje Amajlije merkura

Djelovanje merkureve amajlije je trenutno i ne ostavlja energetski trag na auri osobe koja je upotrebljava. Merkurovu amajliju nije potrebno nositi sa sobom jer u trenutku njezine aktivacije ona briše sve veze s prošlošću oslobađajući osobu karmičkih dugova, generacijskih prokletstava i crnog plašta. Amajlija može na sebe vezati do 50 energija i tek tada se aktivira kako bi se njezino blagotvorno djelovanje proširilo na što više ljudskih sudbina. Nakon pokretanja djelovanja Amajlija mora mirovati barem 3 godine do ponovnog pokretanja radi stabiliziranja energije i vremenskog plašta koji se promijenio radi djelovanja ove amajlije. U tom periodu od 3 godine moguć je upis novih energija na amajliju ali njezino ponovno pokretanje kreće tek nakon isteka 3 godine.

Slika: Amajlija merkura

 

tarot-centar

 

amajlija-venera

Amajlija Venera - Obnovite stare veze, prijateljstva i odnose (obitelj, posao, veze)

Amajlija u znaku planeta venere. Izuzetno moćna amajlija koja je nastala od srebrne ogrlice slomljenog srca. Još je zovemo i Julijina amajlija simbolizirajući nesretnu ljubav prema romanu Romeo i Julia. Legenda kaže da je ogrlicu nosila djevojka iz imućne obitelji koju je zadesio dogovoreni brak koji su prema tadašnjim običajima njezini otac i majka dogovorili za nju. Kako je njezino srce pripadalo drugom muškarcu djevojka je u svojoj nesreći proživjela ostatak života. Svakodnevno noseći amajliju točno iznad slomljenog srca.

Djelovanje Amajlije Venere - Julijine amajlije

Julijina amajlija djeluje određeni vremenski period. To znači da nakon početka njezinog djelovanja ona ulazi u energiju osobe za koju djeluje i svojom moći radi na željenoj energiji. Bez obzira da li netko želi vratiti izgubljenu ljubav, ponovno se povezati s svojim bližnjima ili ostvariti/obnoviti neku poslovnu vezu... Julijina amajlija radi na magijskoj privlačnosti pripremajući energije za sudbonosni susret. Amajlija NE spaja direktno osobe u neki odnos nego daje priliku za iniciranjem kontakta, te usklađuje energije i emocionalne valove dvoje ili više ljudi prilikom interakcije. Amajlija najbolje djeluje kada se osobe sretnu uživo, ali njezina moć radi i kada osobe nisu fizički na istoj lokaciji. Sve u svemu Amajlija venere radi na direktnom fizičkom susretu koliko got osobe bile fizički udaljene, susret će se u jednom trenutku dogoditi.

Slika: Amajlija Venere

venera-amajlija

 

U sljedećem periodu Vinka Wolf će predstaviti također dvije moćne amajlije. Amajliju Zemlje i Amajliju Marsa. Pretplatite se na novosti kako ne bi propustili sve amajlije koje vam mogu poboljšati kvalitetu života ili pak čak preokrenuti cijeli život.

tarot-centar-astrologija

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro