Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Anđeoska poruka za mjesec listopad!

Anđeoska poruka za mjesec listopad!

Anđeoska poruka

Anđeo je sišao prije listopada i prenio mi je poruku. Anđeoska je poruka univerzalna, u nekom obliku za sve nas. Anđeo dijeli sa mnom tajne sudbine i budućnosti koje ću sada podijeliti s Vama u ovom kratkom obliku.

Listopad je prema anđeoskoj poruci za mnoge mjesec uspjeha i obilja.

Stoga ne biste trebali trošiti nikakve resurse, vrijedi uvijek provjeriti je li slavina za vodu pravilno zatvorena. Uvijek postoji namjera podučavanja u poruci i pomoći anđela. Stoga bi oni koji žele napredovati ovog mjeseca trebali biti štedljivi!

Anđeli ne odobravaju sve što se događa na Zemlji. Osjećate da se s planetnim resursima ne postupa pravilno, uništavajući naš planet dok određeni krug ljudi postaje bogatiji. Znam da Vi štitite i pazite na život, dobar ste čovjek! Zato je poruka za Vas, na Vas se odnosi jesenje obilje! U anđeoskoj poruci se nalazi svatko tko se brine o budućnosti. Potražite me ako smatrate da biste mogli učiniti više za planetu, za životinje, za prirodu, ako biste imali više novca. Nazovite me ako mislite da biste uspjeli podržati zaštitu prirodu kada biste imali veći dobitak, jer onda ono što je kod mene je za Vas!

Anđeoska poruka za mjesec listopad!  

Dobili smo jednu tajnu magiju, anđeosku magiju, i možemo je odraditi samo jednoj osobi na Zemlji! Stoga, ako u srcu imate ljubav prema Zemlji i prirodi, nazovite me, jer se tajna magija odnosi na Vas! Moje ime je Vera, a možete me dobiti na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

Anđeli Vas sada uzdižu, što sada ne znači samo bogatstvo, već i zadatak koji morate slijediti! Odlučite se, da li želite ostati besposleni i siromašni ovog mjeseca, ili ćete uz pomoć anđela pomoći planeti i prirodi u nevolji?! 

Magija za zaljubljene

Anđeli nisu zaboravili ni na zaljubljene. Ako ste u nesigurnoj vezi, zatražite pomoć od anđela čuvara. Anđeli su vrlo pažljivi prema zaljubljenima jer će se u budućnosti na Zemlji morati roditi mnoge duše. Iskrenost je važna u Vašem odnosu, upravo sada, čak i ako ona uzrokuje svađe. Vrijeme je da konačno riješite sve probleme i nevolje, jer ako sada zaključite sva pitanja, onda možete krenuti putem stabilnosti. Ako još uvijek niste u vezi, sada nije pravo vrijeme da je tražite. Prema anđeoskoj poruci, sada se trebate baviti više sobom. Malo sporta, dobra prehrana, pomoći će Vam da privučete ljubav do kraja godine!

Anđeoska poruka za mjesec listopad!  

Kada razmišljate o zdravlju, trebate znati da i Vi imate anđela čuvara koji brine o Vama, ali ne donosi odluke umjesto Vas. Zato morate obratiti pažnju, jer će Vam anđeo čuvar sada pomoći da izbjegnete nesreće, ali neće Vas zaštititi od pretjerane gojaznosti ili problema s cirkulacijom. Razmislite! Vrijedi znati što Vam poručuje anđeo čuvar. Za Vas, anđeo koji zna sve tajne oko Vas, može Vam osobno poslati poruku. Postoji vrlo posebna vrsta anđeoske magije koja Vam može pomoći da razgovarate sa svojim anđelom čuvarom u snu ili u meditaciji. Obratite se savjetnici Bijeloj Dami na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam pomoći da stupite u kontakt sa svojim anđelom čuvarom! Listopad, studeni i prosinac su mjeseci koji anđele približavaju. Stoga vrijedi obratiti pažnju na anđeosku poruku!

Vaša osobna anđeoska poruka može promijeniti Vašu sudbinu! Ne odgađajte, poslušajte ju! S povjerenjem se obratite savjetniku Damiru na kodu 217 i savjetnici Dadi na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam rado pomoći!

Pročitajte još: 

Doznajte tko je Vaš anđeo čuvar prema horoskopu! 

Anđeosku magiju za blagoslov rođenja djeteta!

Magija arkanđela Ariela za stvaranje novca!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Anđeoska poruka za mjesec listopad!

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro