Razgovarajte iz USA
putem bonova
Anđeoska poruka za nedjelju!

Anđeoska poruka za nedjelju!

Anđeo je sišao danas i prenio mi je poruku. Anđeoska poruka za nedjelju je  poruka univerzalna, u nekom obliku za sve nas. Anđeo dijeli sa mnom tajne sudbine i budućnosti koje ću sada podijeliti s Vama u ovom kratkom obliku.

Nedjelja je prema anđeoskoj poruci za mnoge dan uspjeha i obilja.

Anđeoska poruka za nedjelju

Stoga ne biste trebali trošiti nikakve resurse, vrijedi uvijek provjeriti je li slavina za vodu pravilno zatvorena. Uvijek postoji namjera podučavanja u poruci i pomoći anđela. Stoga bi oni koji žele napredovati ovog mjeseca trebali biti štedljivi!

Anđeli ne odobravaju sve što se događa na Zemlji. Osjećate da se s planetnim resursima ne postupa pravilno, uništavajući naš planet dok određeni krug ljudi postaje bogatiji. Znam da Vi štitite i pazite na život, dobar ste čovjek! Zato je poruka za Vas! U anđeoskoj poruci se nalazi svatko tko se brine o budućnosti. Potražite me ako smatrate da biste mogli učiniti više za planetu, za životinje, za prirodu, ako biste imali više novca. Nazovite me ako mislite da biste uspjeli podržati zaštitu prirodu kada biste imali veći dobitak, jer onda ono što je kod mene je za Vas!

anđeoska-poruka-za-nedjelju

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Dobili smo jednu tajnu magiju, anđeosku magiju, i možemo je odraditi samo jednoj osobi na Zemlji! Stoga, ako u srcu imate ljubav prema Zemlji i prirodi, nazovite me, jer se tajna magija odnosi na Vas! Moje ime je Eva, a možete me dobiti na kodu 419, slobodni savjetnici!

Anđeli Vas sada uzdižu, što sada ne znači samo bogatstvo, već i zadatak koji morate slijediti! Odlučite se, da li želite ostati besposleni i siromašni ovog mjeseca, ili ćete uz pomoć anđela pomoći planeti i prirodi u nevolji?! 

Magija anđela za zaljubljene

Anđeli nisu zaboravili ni na zaljubljene. Ako ste u nesigurnoj vezi, zatražite pomoć od anđela čuvara. Anđeli su vrlo pažljivi prema zaljubljenima jer će se u budućnosti na Zemlji morati roditi mnoge duše. Iskrenost je važna u Vašem odnosu, upravo sada, čak i ako ona uzrokuje svađe. Vrijeme je da konačno riješite sve probleme i nevolje, jer ako sada zaključite sva pitanja, onda možete krenuti putem stabilnosti. Ako još uvijek niste u vezi, sada nije pravo vrijeme da je tražite. Prema anđeoskoj poruci, sada se trebate baviti više sobom. Malo sporta, dobra prehrana, pomoći će Vam da privučete ljubav do kraja godine!

saznaj-buducnost  

Kada razmišljate o zdravlju, trebate znati da i Vi imate anđela čuvara koji brine o Vama, ali ne donosi odluke umjesto Vas. Zato morate obratiti pažnju, jer će Vam anđeo čuvar sada pomoći da izbjegnete nesreće, ali neće Vas zaštititi od pretjerane gojaznosti ili problema s cirkulacijom. Razmislite! Vrijedi znati što Vam poručuje anđeo čuvar. Za Vas, anđeo koji zna sve tajne oko Vas, može Vam osobno poslati poruku. Postoji vrlo posebna vrsta anđeoske magije koja Vam može pomoći da razgovarate sa svojim anđelom čuvarom u snu ili u meditaciji. Obratite se savjetnici Bijeloj Dami na kodu 795, slobodni savjetnici, koja će Vam pomoći da stupite u kontakt sa svojim anđelom čuvarom! Listopad, studeni i prosinac su mjeseci koji anđele približavaju. Stoga vrijedi obratiti pažnju na anđeosku poruku!

Vaša osobna anđeoska poruka za nedjelju može promijeniti Vašu sudbinu! Ne odgađajte, poslušajte ju! S povjerenjem se obratite savjetniku Damiru na kodu 217 i savjetnici Dadi na kodu 432, slobodni savjetnici, koji će Vam rado pomoći!

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

Pročitajte još: 

Klikom OVDJE doznajte koje je Vaše anđeosko ime! 

Postoje i ljekovite anđeoske poruke, detaljnije OVDJE!

OVDJE doznajte kako možete uspostaviti anđeosku ljubavnu poruku!  

 

facebook

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro