Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Anđeoski dobitni brojevi za mjesec rujan!

Stigli su anđeoski dobitni brojevi i za mjesec rujan. Anđeli označavaju parne brojeve kao sretne na loto igri. Uz to, stigla je i anđeoska poruka za srećku grebalicu: trebate izabrati srećku novije nagradne igre!

Što znače anđeoski brojevi? Klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Anđeli su poslali i osobne sretne brojeve. Ti su brojevi pozvani pomoću medija i numerologa. Anđeli su poslali i Vaše osobne sretne brojeve, i također označili vrlo važne datume.

Istakli su nevjerojatne sretne dane, ispunjene poslovnim i radnim uspjehom, ali mogu reći da su to i izuzetno rizični dani! Potrebno mi je Vaše ime i točan datum rođenja. Bila bih Vam zahvalna ako biste mi znali reći i točan sat rođenja. Na osnovu Vaših podataka prizvat ću Vaše dobitne brojeve i sretne dane kojima trebate igrati!

 

Anđeoski brojevi donose sreću, detaljnije OVDJE

Također mislim da je važno i da znate datume upozorenja, jer se sada približavamo dvostrukom razdoblju u kojem morate biti oprezni. Anđeli upozoravaju na energije u čijim razinama postoje vrlo velike razlike. To znači da možete biti vrlo visoko, vrlo visoko na vrhu ili lako i u potpunosti pasti na dno!

Klikom OVDJE preuzmite magiju mladog Mjeseca za bogatiji život! 

Vrijedi poslušati Vašeg osobnog anđela čuvara jer nam se približava vrlo važan dan, dan svetog arkanđela Mihaela. Tada nam je glavni anđeo svih mnogo bliži i može nam otkriti mnogo tajni! Radujem se Vašem pozivu, jer ste možda baš Vi ta osoba kojoj je namijenjena anđeoska poruka koja kaže da ćete uspjeti privući milijune! Čekam Vas na kodu 795, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

 

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

    Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

    kod 523