Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Anđeoski dobitni brojevi za mjesec rujan!

Anđeoski dobitni brojevi za mjesec rujan!

Anđeoski dobitni brojevi

Anđeoski dobitni brojevi su stigli i za mjesec rujan. Anđeli označavaju parne brojeve kao sretne na loto igri. Uz to, stigla je i anđeoska poruka za srećku grebalicu: trebate izabrati srećku novije nagradne igre!

Anđeli su poslali i osobne sretne brojeve. Ti su brojevi pozvani pomoću medija i numerologa. Anđeli su poslali i Vaše osobne sretne brojeve, i također označili vrlo važne datume.

Istakli su nevjerojatne sretne dane, ispunjene poslovnim i radnim uspjehom, ali mogu reći da su to i izuzetno rizični dani! Potrebno mi je Vaše ime i točan datum rođenja. Bila bih Vam zahvalna ako biste mi znali reći i točan sat rođenja. Na osnovu Vaših podataka prizvat ću Vaše dobitne brojeve i sretne dane kojima trebate igrati!

Anđeoski dobitni brojevi za mjesec rujan!  

Također mislim da je važno i da znate datume upozorenja, jer se sada približavamo dvostrukom razdoblju u kojem morate biti oprezni. Anđeli upozoravaju na energije u čijim razinama postoje vrlo velike razlike. To znači da možete biti vrlo visoko, vrlo visoko na vrhu ili lako i u potpunosti pasti na dno!

Vrijedi poslušati Vašeg osobnog anđela čuvara jer nam se približava vrlo važan dan, dan svetog arkanđela Mihaela. Tada nam je glavni anđeo svih mnogo bliži i može nam otkriti mnogo tajni! Radujem se Vašem pozivu, jer ste možda baš Vi ta osoba kojoj je namijenjena anđeoska poruka koja kaže da ćete uspjeti privući milijune! Čekam Vas na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

Pročitajte još: 

Preuzmite magiju mladog Mjeseca za bogatiji život! 

Anđeoski brojevi donose sreću!

Što znače anđeoski brojevi?

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima: Anđeoski dobitni brojevi za mjesec rujan! Facebook

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro