Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Kakva će nam biti sljedeća vlada? Horoskop najistaknutijih političara u kampanji!

Kakva će nam biti sljedeća vlada? Horoskop najistaknutijih političara u kampanji!

Kakva će nam biti sljedeća vlada? Horoskopski znakovi najizglednijih dobitnika ne moraju dati sretno rješenje: kako se situacija zahuktava, svakog dana vidimo neka nova iznenađenja na političkoj sceni. Jedna mogućnost predviđa nedostatak zemljanih znakova. Budući bi saziv mogao imati poteškoća da pronađe čvrsto tlo pod nogama. Nasuprot tome, druga najvjerojatnija mogućnost jamči dosta zemlje, ali premalo zraka. Ako je po horoskopu suditi, žetončići iz prošlog saziva bili su mačji kašalj, prava dječja igra: u sljedeće nas četiri godine očekuju prava politička uzbuđenja.


ONI TO SHVAĆAJU OSOBNO


Hrvatski premijer Andrej Plenković je rođen u znaku Ovna. Ovaj horoskopski znak se često veže uz ratnike, akciju, vođe i fizičku aktivnost. Vole se dokazivati, njima upravlja nagon, stoga su njihove reakcije i postupci često nepromišljeni. Brzo shvaćaju i djeluju, često na prvu loptu.

Premijeru Ovnu na uskoj brvi predstavlja se izazivač Jarac. Pomalo podsjeća na basnu o dva ovna koja preko brvi prelaze rijeku – ni jedan se ne želi maknuti onom drugom. Rođen u drugoj dekadi jarca, Davor Bernardić vođen je znakom koji obilježuju marljivost, ambicioznost. U principu, ne shvaćaju život olako. Ne zadovoljavaju se osrednjim rezultatima, već žele doći do vrha, što im obično i uspijeva. Barem sudeći prema ambicijama ovih dvaju kandidata.

Rođeni vođe, ali kako svaki astrološki znak ima svoje prednosti i kvalitete, tako postoje i nedostaci.

Koji će prijeći rijeku, a koji završiti u vodi? Kakva će nam biti sljedeća vlada?

Usporedna natalna karta objašnjava zašto se Plenki i Bero stalno podbadaju. Ortogonalno postavljeni Merkur i Uran sprečavaju njihovo međusobno razumijevanje. Još jedan moguć negativan aspekt: Pluton će pokušati promijeniti Sunce kojem to neće biti drago, pa sve može voditi ponekad i u nasilan konflikt.


No oni se pozivaju na dobru budućnost obećavajući bilo sigurnost ili novi početak.

Poput rezultata istraživanja – zvijezde daju šanse, ali i postavljaju zahtjeve da prevladaju svoje nedostatke i potaknu birače na izlazak.

Astro savjetnica Aminah - kod 562


DUG JE PUT OD PRSTA DO CIJELE RUKE


Miroslav Škoro je rođen u znaku Lava. Predstavlja ga Sunce u Lavu. To znači da je sklon zapovijedanju, voli autoritet i teži idealu. Pretenciozan, s vrlo naglašenim željama. Tu se nalaze i negativni aspekti poput oholosti, arogancije, pun taštine i prezira prema drugima. Što možda objašnjava zašto je izazvao veliko nezadovoljstvo kod žena. Opozicija Sunca – Saturna također naslućuje krutost u promjeni mišljenja. Mrze dosadne rutine, pa možda ta činjenica objašnjava zašto je Škoro iz pjevačkih voda zakoračio u političke.

Glavni je suparnik Lavu Škori - Ovan Plenković. Oba su znaka vatrena, ni jedan ne voli podređenost ni kompromise. Velik ego glavna je opasnost za njihov odnos. Ovan može prihvatiti samo vlastite ideje, planove i želje; Lavu se sve vrti oko njega i ne prihvaća suprotstavljanje. Hoće li ih najavljeni rezultati natjerati da pronađu sredinu? I Lilith u Raku kaže da im je to ovog ljeta jedina labava šansa.


Škoro se poziva na Hrvatsku bez korumpiranih ljudi u političkim redovima. Kako će proći na izborima? Na Tarot karti Lava je prikazana žena koja vlastitom hrabrošću i snagom srca pobjeđuje lava koji je s njom na slici. Hoće li srednji prst kojim se žene suprotstavljaju njegovim veoma konzervativnim nazorima oduzeti dragocjene glasove birača? Je li ženski prst jači od lavlje šape?

horoskop


PONOVNO PRIJATELJI?

Pomirili su se Sinčić i Pernar iz Živog zida. Sinčić je rođen u znaku Djevice, a Pernar u znaku Vage. Prošle godine su pale neke teške riječi, zbog čega je došlo do razlaza između ovih dvaju kandidata. Odlučili su otvoriti novo poglavlje. Ponovno su pronašli jedan drugog 13. 6. na Sv. Antuna koji pomaže da se izgubljene stvari ponovno pronađu.


Prema natalnoj karti, može se reći da se ova dva kandidata na društvenoj razini dobro razumiju, dijele zajedničke interese i ciljeve, ali negativan aspekt Sunca – Saturna može opet dovesti do problema u ovom političkom odnosu. Saturn je previše surov. Stoga postoji mogućnost da će im trebati nešto više od blagdanskog duha ako žele održati pomirbu.


Hoće li ovaj muško-muški politički brak biti uspješniji ili će većinu dobiti centar gdje politiku ravnopravno vode žene?


Astrologinja Juliana McCarthy za 2020. najavljuje mogući prelazak u matrijarhat, odnosno razdoblje veoma povoljno aspektirano za žene. Sjeverni čvorovi Plutona, Saturna i Mjeseca našli su se u Raku - baš u razdoblju izbora koji bi ženski orijentiranim listama mogli donijeti glasove.

Pročitajte još:

Zašto je Nikola Tesla bio opsjednut egipatskim piramidama?

Nasljednica Baba Vange s ozbiljnim predviđanjima o svijetu?

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro