Razgovarajte iz USA
putem bonova
Kletve i prokletstva: Stvarnost utkana u svakodnevni život

Kletve i prokletstva: Stvarnost utkana u svakodnevni život

Kletve i prokletstva, izrazi koji su kroz stoljeća oblikovali ljudsku kulturu, zadržavaju svoju misterioznu privlačnost i danas. Dok su neki skloni smatrati ih isključivo proizvodima praznovjerja, drugi vjeruju da ove pojave imaju stvarni utjecaj na svakodnevni život pojedinca. Razmotrimo šta se smatra pod pojmovima "kletva" i "prokletstvo" i kako ove sile, prema nekim vjerovanjima, utiču na naš svakodnevni život.

kletve-i-prokletstva

Što je kletva?

Kletva je obično namjera koja definira želju da nekog zadesi nesreća, kazna ili zlo. Kletva se može manifestirati kao izgovorena riječ, magijski zapis ili ritualni čin. Nema kulture koja je bila pošteđena kletvi i prokletstava pa tako ni u današnje "moderno" doba kletvi ne nedostaje. Zapravo pojavom interneta i društvenih mreža kletve su ponekad i nesvjesno svakodnevna pojava. Kletvama je glavni cilj da se pojedinca ili grupu ljudi dovede do nesreće ili patnje. Stoga nitko nije imun na kletve jer dovoljno je da jedan pojedinac dovede određenu zajednicu pod crno okrilje kletve.

generacijsko-prokletstvo

Što je prokletstvo?

Prokletstvo se s druge strane manifestira kao dugotrajan niz nesretnih događaja koji zadese pojedinca, porodicu ili čak cijelu zajednicu. Prokletstvo za razliku od kletve ima puno dublji i dugotrajniji učinak i može se prenositi u nasljedstvo generacije na generaciju. Samim time dolazimo do generacijskih prokletstava u kojem je cijela jedna generacija pogođena nevjerojatnim nesrećama, patnjama koje je vrlo teško razumno opisati niti im dati povod ili razlog.

 

kletva-prokletstvo

 

Utjecaj kletvi i prokletstava na svakodnevni život

Osjećaj da preko noći gubite sve konce života ili kao da ste se odjednom našli na vlakiću strave kojem nema kraja... Vrlo je teško opisati trenutak početka djelovanja kletve ili prokletstva. Osoba pod utjecajem najčešće nije ni svjesna da niz nesretnih događaja oko nje je rezultat energetskog napada. Dugoročni utjecaj prokletstva na osobi ostavi težak psihološki teret. Osoba s vremenom krene gubiti vjeru u sebe i svoje postupke. Što u konačnici rezultira osobnim, društvenim ili poslovnim neuspjehom. Ukoliko sumnjate u prisutnost kletvi ili prokletstava obratite se našim savjetnicima u ASTRO CENTRU koji će dijagnosticirati prisutnost kletvi i odstraniti iste.

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro