Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Koji je Vaš karmički zadatak u svibnju?

Koji je Vaš karmički zadatak u svibnju?

Karma će biti veoma važna i ovog mjeseca! Ne smijete propustiti detalje. Svibanj je snažan, sudbonosni mjesec u kojem možete utjecati na kvalitetu cijele godine! Saznajte koji je Vaš karmički zadatak.

U svibnju budite velikodušni, obratite pažnju na horoskop, jer ovog mjeseca možete skrenuti s puta dobrih djela. Popustite u manjim stvarima. Možete se čak odreći manjih zaostataka. Što god u Vama uzrokuje napetost, trebate otpustiti, jer će karma toliko biti dobra ovog mjeseca. Dobra karma je osnova za dobre financije. Iz tog razloga novac ne trebate rasipati, ali ponekad trebate biti i velikodušni!

Saznajte što Vaša karma skriva, tko ste bili u prethodnom životu! Nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite analizu i rješavanje karme!

Koji je Vaš karmički zadatak?

Za mnoge je šetnja na otvorenom zaboravljena aktivnost. U svibnju učinite nešto za Zemlju i za Vaše zdravlje! Najbolja karmička rješenja su sportovi, a od svih je najjednostavnija šetnja! Šetajte kada god možete! Malo zaboravite na vožnju automobilom, postanite jači, umjesto što ćete se udobno smjestiti. Majka Zemlja će Vam biti zahvalna. Zdravlje i sreća mogu biti nagrada, ako ispunite uvjete karmičkog zadatka. Što više osoba potičete šetnji, možete očekivati jače efekte sreće!

Astro savjetnik Eva - kod 431

 

Ljubav trebate tražiti, jer to može biti karmički događaj za Vas, ako je nađete! Nemojte čekati na znakove, ne slušajte nikoga, samo Vaše srce! Karma i ljubav se sada lako mogu susresti, čak i sa ljubavlju iz Vašeg prethodnog života. U slučaju postojećeg odnosa, ne biste trebali tražiti, jer prihvaćanje ima najveći učinak na Vašu sudbinu. Prihvaćanje može pozitivno utjecati na mnoge stvari! Prihvaćate hobi Vašeg partnera, ili to da Vaši ukusi nisu isti, ili mu možda dajete pravo da isplanira ljetni program. Bez obzira na predmet prihvaćanja, to Vas može odvesti na put karmičkog oslobođenja!

Saznajte s kojom misijom ste rođeni! Nebesa imaju važan cilj s Vama, a i Vama je ovaj osobni zadatak izuzetno važan! Saznajte što trebate učiniti za obilje! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Bijela Dama na kodu 795 i savjetnica Gordana na kodu 311, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

Pročitajte:

Klikom OVDJE doznajte što uzrokuje povratne zdravstvene probleme!

Uzroci psihičkih poremećaja, Alzheimer! 

Kako poze spavanja utječu na Vaše zdravlje? Kliknite OVDJE za sve detalje!  

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju. 

Besplatno preuzmite dok iPhone aplikaciju.

 

 

Facebook

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro