Razgovarajte iz USA
putem bonova
Ovo sigurno niste znali o karmičkom SIROMAŠTVU!

Ovo sigurno niste znali o karmičkom SIROMAŠTVU!

Karmičko siromaštvo može biti odgovorno za mnoge stvari u Vašoj sudbini, ali to nije neraskidiva prepreka, to može biti Vaša podjela. Ne postoji loša karma, samo loš ljudski pristup. Zato, kada pišemo o karmičkom siromaštvu, onda je riječ o stvari koja teoretski ne postoji, ali se ipak suočavamo s njom u praksi, a glavni razlog je taj što drevno znanje sve više gudi u ljudima. Prema božanskom obećanju, uvijek će postojati način koji će izvući ljude iz tame ako pokrenu  inicijaciju u drevnim tajnama, ili Vas vođa vodi pravim putem.

Osjećate da je siromaštvo posljedica pogrešaka Vašeg prethodnog života? Onda ne oklijevajte, nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, slobodni savjetnici, i zatražite pomoć u vezi karmičkog siromaštva!

Karmičko siromaštvo

Prvi i možda najupadljiviji znak karmičkog siromaštva je rođenje u siromašnoj obitelji. To je osobito istinito ako je obitelj imala mnogo svađa i drugih problema u Vašem djetinjstvu. Siromaštvu ne uključuje nužno nezadovoljstvo. Međutim, u karmičkom siromaštvu se nalazi karma, kazne, to jest posljedice pogreški iz Vašeg prethodnog života. Zato je najčešće prvi znak karmičkog siromaštva nesretno i siromašno djetinjstvo. Ako je Vaše djetinjstvo bilo upravo tako, i ni sada ne možete napredovati, postoji velika šansa da siromaštvo koje Vas prati je karmičko! Dobra vijest je, da ovakvo karmičko siromaštvo se može relativno lako riješiti.  

 

Astro voditelj Boris - kod 444 ce Vam otkriti karmičko siromaštvo, te rješenje za njega  

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Loša karma ili sudbina?

Suočavanje s karmičkim siromaštvom je teže, kad je netko rođen u bogatoj obitelji, a postao je siromašan kao odrasla osoba. U ovom slučaju, razlog može biti zločin iz prethodnog života, jer su negativne karmičke posljedice ozbiljnije. Svatko tko je kao dijete bio siromašan lakše se prilagođava siromaštvu kao odrasla osoba, i lakše će se izvući iz te situacije, jer zna što znači štedjeti, raspodijeliti. Ali osobe koje su navikle na određeni životni standard, oni se vrlo teško nalaze i rješavaju karmičko siromaštvo. I u ovom slučaju se može riješiti, ali moraju puno toga naučiti ako se žele izvući iz zamke siromaštva.

Stoga nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, slobodni savjetnici, koja je stručnjak za karmu i može Vas riješiti karmičkog siromaštva!

 

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

Prisutnost karmičkih pratitelja je česta i kod ljudi koji žive u karmičkom siromaštvu. Često se događa da zbog pogreški prethodnog života povlačimo sa sobom duše neprijatelja. Događa se da sa svojim rođenjem već imamo nekoliko duša oko nas, koje su samo čekali da se rodimo. U ovom slučaju, ne samo siromaštvo ukazuje na karmičke probleme, već nas i paranormalne pojave oko nas upozoravaju, da nešto nije u redu. U ovom slučaju, tek nakon uklanjanja duhova je moguće riješiti karmičko siromaštvo!

Možda trebate pogledati bolje oko sebe, ako smatrate da financije nikada nisu bile dobre u Vašem životu. Zakon karme se može riješiti, sve se može promijeniti, istina, često nije tako lako, jer u svijetlu toga, nakon što ispunite karmički zadatak, uvijek slijedi neka nagrada!

 

Pročitajte još:

Kovanice za privlačenje novca.

Tarot TRI KARTE - Besplatni početak Vašeg TAROTA

Sanovnik - zašto su snovi važni?

 

facebook

Najnoviji članci
Sve što trebate znati o čakrama
Sve što trebate znati o čakrama

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja

Više
Select your currency
EUR Euro