Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Koji je Vaš magični kamen za privlačenje sreće?

Kamen za privlačenje sreće trebate odabrati prema različitim kriterijima. Trebate znati da svakom čovjeku odgovara drugi kamen i između kamenja morate znati odabrati pravi koji ćete Vi sami odabrati, samo nije svejedno gdje i kada to činite. Možda ga nađete za vrijeme planinarenja, ali ga također možete dobiti na poklon od nekoga. U slučaju da nemate mogućnosti pronaći ga, vrijedi pitati za pomoć.

OVDJE možete saznati što Vam stoji na putu dobitka!

 

Do kamena možete doći i putem kupovine koji može postati vrlo lijep i koristan kamen za privlačenje sreće. Ovakav predmet ima važnu ulogu i kod magije novca, magije sreće, zato trebate pronaći Vaš kamen sreće. Za definiciju je potrebno odraditi kompletnu astrološku sliku, a za što je potreban Vaš točan datum rođenja. Pored toga potrebna je i jedna slika karte koja prikazuje Vaše duhovne karakteristike. Savjetnik će postaviti više pitanja kako bi saznao je li sve točno što karte prikazuju. Nakon toga biti će u mogućnosti saznati koji kamen Vam najviše odgovara i koji Vam može privući veliku sreću u budućnosti.

OVDJE možete pročitati koji predmeti Vas štite od nesreće!

 

Kamen za privlačenje sreće možete koristiti i za uspjehe na poslu. U tom slučaju sve što morate učiniti je da nosite kamen uza sebe na posao i uvijek će Vam biti od pomoći. Ovo je osobito dobro ako imate opasno radno mjesto ili se možda baš borite za unaprijeđenje. Ako kamen želite koristiti u te svrhe, kod iniciranja kamena to uzmite svakako u obzir.

OVDJE možete saznati koje su to magije koje se koriste za priljev novca!

 

Chat, savjet, pitajte, astro, nasjbolji savjetnici u regiji, astro centar

 

 

Kamen možete koristiti i za privlačenje sreće u financijama. To je dobro ako ste poduzetnik, imate svoju tvrtku ili ste na burzi. U tom slučaju kamen neka bude uvijek pored Vas i često ga držite u rukama. Puno poslovnih ljudi koji su bogati imaju u svom posjedu ovakav kamen. Ako Vam je potreban ovakav kamen, kod iniciranja to morate navesti.

Sa kamenom sreće možete privlačiti i dobitke. Ako odrađujete magiju za dobitke, kamen mora biti uvijek uz Vas, odnosno, morate ga držati u ruci kada meditirate. Postoji puno velikih dobitnika koji su koristili kamen sreće, a koji je bio određen od strane savjetnika koji je odradio i iniciranje.

Što je to iniciranje, postavljate pitanje. Inicijacija nije ništa drugo nego proces kada kamen posvećujemo, napunimo ga dušom. Kamen dobiva vlastitu svijest, zato ga nakon inicijacije trebate jako čuvati jer kamen u sebi nosi dio Vaše duše. Sama inicijacija nije laka, potrebne su pripreme i odraditi ga samo uz pomoć savjetnika nakon unaprijed zakazane konzultacije. Prije inicijacije potrebno je reći za što će Vam kamen jer nije svejedno za koju svrhu ćete ga koristiti.

Dakle, ako želite znati koji je Vaš kamen, sve što trebate učiniti je da nazovete našu Astro liniju i dobiti ćete potrebnu pomoć. Kada pronađete Vaš kamen, potrebno je odraditi iniciranje putem rituala, što također možete odraditi kod nas na najsigurniji način.

 

Imate potrebu za srećom? Želite kamen koji je prilagođen osobno za Vas i za koji je odrađena inicijacija pomoću energija svemira? Pripremite jedan kamen za koji osjećate da će Vam donijeti sreću te nazovite savjetnicu Zrinku, kod 524 na broj telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), a koja će odraditi inicijaciju za Vas!

 

 

Pratite nas i na facebooku i budite uvijek u toku!