Razgovarajte iz USA
putem bonova
Križaljka - Astrološka križaljka života

Križaljka - Astrološka križaljka života

Život je kao križaljka isprepleten različitim događajima i osobama. Ispunite svoju križaljku odgovorim na nekoliko pitanja sa DA ili NE.

Možda ovo nije klasična križaljka na kakvu ste navikli, ova križaljka odgovara na mnoga pitanja, ali zna ostaviti i mnoga pitanja neodgovorena. Iskreno odgovorite na pitanja ove križaljke i saznajte kako stojite u križaljci života!

Ukoliko ovom križaljkom ostavite više neodgovorenih pitanja nego odgovorenih, ne očajavajte! Naši savjetnici su tu kako biste saznali kako, kada i gdje. Ni jedan problem nije nerješiv!

Pa krenimo s pitanjima!

 

križaljka

 

Vaša Križaljka Života 8 pitanja koja traže iskrene odgovore:

  1. Osjećate li se ugodno u vašem domu? Da - Ne

Ukoliko je odgovor na 1. pitanje križaljke "NE" - Kontaktirajte naše savjetnike u Tarot Centru kako bi očitali energetsko stanje vašeg doma.

2. Osjećate li se ugodno u svome tijelu? Da - Ne

Ukoliko je odgovor na 2. pitanje križaljke "NE" - Kontaktirajte naše energoterapeute kako biste očistili čakre i podigli životnu energiju.

3. Da li ste u sretnom braku? Da - Ne

Ukoliko je odgovor na 3. pitanje križaljke "NE" - Preporuka je otvaranje ljubavnog tarot niza kod naših vrhunskih tarot majstora.

4. Jeste li u radnom odnosu? Da - Ne

Ukoliko je vaš odgovor na pitanje križaljke "NE" - Ako želite promijeniti radni status, a niste sigurni kako javite se u naš tarot centar za otvaranje financijskog tarota.

 

 

 

5. Osjećate li se ugodno na radnom mjestu? Da - Ne

Ukoliko je vaš odgovor na pitanje križaljke "NE" - Razmišljate o promjeni radnog mjesta? Ili želite energetsku zaštitu od energetskih vampira? Javite se u naš ASTRO CENTAR.

6. Pronalazite čudne predmete na kućnom pragu/dvorištu/imanju? Da - Ne

Ukoliko je vaš odgovor na pitanje križaljke "DA" - Javite se našim vrhunskim savjetnicima u bilo koje doba dana kako bi otklonili uzročnike crne magije.

 

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

7. Imate ogledalo odmah nasuprot ulazih vratiju? Da - Ne

Ukoliko je vaš odgovor "DA" - Ogledalo je magnet za privlačenje negativnih energija, ukoliko se ogledalo nalazi nasuprot vaših ulaznih vratiju javite se u naš astro centar kako bi se ogledalo energetski pročistilo i prestalo privlačiti negativne energije u vaš životni prostor.

8. Jeste li ikad igrali igru "prizivanja duhova"? Da - Ne

Ukoliko je vaš odgovor na pitanje križaljke "DA" - Javite se kolegama u našem ASTRO CENTRU kako bi se provjerio utjecaj crnih sila na vaš životni put.

 

Ukoliko su vam neka od ovih pitanja ostala neodgovorena, ne očajavajte! Jedan korak vas dijeli do svih odgovora na pitanja ove križaljke. Naši savjetnici su dostupni 24 sata na dan, sedam dana u tjednu. Javite im se i saznajte odgovore! Čujemo se!

 

Pročitajte i ovo:

Tarot ON-line

 

Saznajte kakvu karmu nosite sa sobom!

 

Privucite ljubav tokom ove godine!

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro