Razgovarajte iz USA
putem bonova
Tarot ljubavni kalkulator - saznajte odgovore prije Valentinova

Tarot ljubavni kalkulator - saznajte odgovore prije Valentinova

Ljubavni tarot kalkulator analizira trenutnu situaciju i otkriva što osobu očekuje na ljubavnom planu. Romantika i tarot su uvijek bili čvrsto povezani. Tarot daje točne, brze i jasne odgovore na ljubavnom planu i odmah razjašnjuje prošlu, sadašnju i buduću situaciju. Ne postoji univerzalni tarot koji opisuje svaku osobu, niti je svako tarot otvaranje dobro za trenutnu situaciju. Ne preporuča se otvaranje tarota iz „zabave”, jer ukoliko se tarot pogrešno protumači, može dovesti osobu u zabludu.

 

Naši savjetnici u Astro Centru su vrsni tarot majstori koji se bave astrologijom, između ostalog i otvaranjem tarota već više od 20 godina. Svoje znanje tarota nadograđivali su školama tarota i duhovnim putovanjima na kojima su stjecali nove vještine i naučili posebne tarot veze sakrivene oku tarot majstora amatera.

tarot-ljubavni-kalkulator

Uoči ovog Valentinova, naši stručnjaci u Astro Centru radit će tarot otvaranje specijalizirano za romantičnu vezu između dvije osobe! Točnije, otvarat će dva zasebna tarot otvaranja za ljubav i tumačiti kako očite, tako i sakrivene veze između dviju osoba za koje je otvoren tarot. Kao što je Nikola Tesla rekao „Svi smo mi jedno. Ljudi su međusobno povezani nevidljivim silama.” Tako nas nekada osjećaji varaju, pa osjećaj povezanosti ne mora nužno značiti i ljubavnu iskru, već možda prolaznu zaljubljenost. Riješite se ljubavnih dilema i postavite pitanja koja se možda ne usudite postaviti osobi do koje Vam je stalo! Jel me voli? Hocu li se udati? Da li ću zauvijek biti sam/sama? Da li me još uvijek voli? Prestanite se pitati i saznajte odgovore već danas, ANONIMNO!

Pripremite Vaš datumi datum rođenja osobe do koje Vam je stalo i javite se najdražem savjetniku za otvaranje tarot ljubavnog kalkulatora! Dosta je bilo osobnog propitkivanja i neizvjesnosti! Saznate odgovore sada i zatražite svoj tarot ljubavni kalkulator!

 

Pročitajte još i ovo:

Idealan poklon za valentinovo za svaki horoskopski znak!

Mjesečni horoskop za veljaču!

facebook

Najnoviji članci
Sve što trebate znati o čakrama
Sve što trebate znati o čakrama

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja

Više
Select your currency
EUR Euro