Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mjesečni horoskop za veljaču 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za veljaču 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za veljaču 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde. Retrogradni Merkur zauzima svoje mjesto u običnoj ljupkoj atmosferi ovog mjeseca. Prvi retrogradni Merkur 2021. godine započet će 30. siječnja, što znači da će svoje kretanje usmjeriti na uobičajenu ljubaznu atmosferu ovog mjeseca. 

Odvija se u Vodenjaku. Morali bismo se pripremiti za tri tjedna raspršenih misli i rasprava koje zbunjuju mišljenja činjenicama, ali trebali bismo se radovati i razdoblju inovacija, zapanjujućih  poteza genija. Možda nećemo imati načine da ove ideje primijenimo u praksi, ali to ne znači da će one dugo čekati na realizaciju.

Ovaj će mjesec biti prekrasno vrijeme za razmišljanje o važnosti zajednice na mikro i makro razini. Kako izgleda Vaš sustav podrške? Jeste li dio tuđeg? Što možete učiniti da potaknete ljude oko sebe, a da pritom ostanete na površini?

 

OVDJE pročitajte mjesečni horoskop za kolovoz 2022. 

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021.

 

Mjesečni horoskop za veljaču 2021. pokazuje kako se trebate pripremiti za miješane poruke koje stižu sa svih strana, dragi Ovnovi. Venera putuje zajedno s retrogradnim Merkurom kako mjesec počinje, što otežava Vašem znaku da zna kamo usmjeravati svoje frustracije naspram svojih osjećaja.

Tamo gdje bi planet ljubavi i ljepote želio da tražite ljudsku povezanost i zacementirate svoje mjesto u većim društvenim krugovima (naravno najsigurnije što možete), okretanje Merkura bacit će ove napore u opasnost. Za sve ultraosjetljive i manje voljne, neobavezni komentar ili nevina pogreška mogli bi Vašu reputaciju dovesti u neugodan položaj. 

Obično je veća vjerojatnost da ćete posvetiti pažnju određenom prioritetu, a druge zanemariti, ali teško ćete ne osjetiti utjecaj na to kako Vas drugi doživljavaju ovog mjeseca. Neke neugodne istine o Vašem položaju među drugima mogu izaći na vidjelo.

Ako niste sigurni čije mišljenje biste zapravo trebali uzeti k srcu, pomoći će Vam mladi Mjesec 11. Upotrijebite njegovu tihu, reflektirajuću energiju da biste usporedili kako ste umreženi s vlastitim samopoimanjem. Razmotrite gdje su najveće praznine i napravite plan kako ih ukloniti.

Već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, slobodni savjetnici, koja će Vam odraditi detaljno predviđanje za veljaču! 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 


BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021.

 

Volite da stvari budu što je više moguće blizu Vašim preferencijama. Sve dok možete podesiti tempo, obično uspijevate postići te osobne standarde. Kada osjećate da nemate kontrolu nad svojim životom, kada sila izvan Vas diktira tempo, borite se da biste se osjećali ugodno sa svojim uvjetima. I tu će Vas, Bikovi, veljača, nažalost, naći posebno na poslu. 

Morat ćete se osjećati mirno sa svojim projektima i u harmoniji sa svojim suradnicima, ali retrogradni Merkur će se pokušati umiješati u Vaše planove. Iznenadne promjene mogu Vas odvući od poznatog tijeka rada; možda ćete se istovremeno osjećati preplavljeno i zanemareno od strane Vaših službenika.

Jednostavno rečeno, trebate se oduprijeti utjecaju retrogradnog Merkura, posebno 25. veljače, kada možete postupno početi tražiti veću kontrolu nad kratkotrajnom putanjom svoje karijere. Međutim, do tada ćete morati pogurati svoje standarde, vježbati neke razine strpljenja i prihvatiti stvari onako kako dolaze.

Moguće su neke greške u koracima, stoga već danas nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921slobodni savjetnici, i zatražite je detaljno tarot predviđanje za područje karijere u veljači!    

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 


BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021.

 

Vaš vladajući planet Merkur uživa u svojoj prvoj retrogradnosti godine u zračnom znaku Vodenjak. Tamo gdje će drugi možda smatrati da su njihove misli preglasne, previše kaotične da bi se njima mogle baviti sljedeća tri tjedna. Uostalom, Vaš je znak naviknut na zauzet um. To ne znači da ćete biti izuzeti od opasnosti od retrogradnosti, ali postoji šansa da ćete ih pametnije prebroditi.

Točnije, vjerojatno ćete naići na mnoga manja kašnjenja u ciljevima na kojima trenutno radite. Bez obzira imate li težnji na poslu ili imate tekuće projekte kod kuće, možda ćete morati povući zadnjih nekoliko koraka kako biste bili sigurni da niste previdjeli nekoliko ključnih detalja prije nego što krenete naprijed.

Srećom, ne bojite se riskirati kada situacije to zahtijeva - upotrijebite svoju prirodnu znatiželju, dragi Blizanci. Postavite sebi pitanja za koja znate da će Vam drugi postavljati nakon što izložite svoj rad. Provjerite jeste li pokrili sve uočene nedostatke i da li imate odgovor za sve situacije koje Vam postavljaju. 

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Ladu na kodu 434, slobodni savjetnici, koja će Vas savjetovati kako najbolje iskoristiti ovo razdoblje!

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka! Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu - 24astro.tv - Spiritualni svijet, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

 

saznaj-buducnost

 

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021.

 

Retrogradna razdoblja rijetko su okrepljujuća razdoblja, ovaj mjesec ostavit će Vam osjećaj da ste iscrpljeni, Rakovi. Ako sve što možete učiniti da prođete kroz ova tri tjedna bude djelovanje od kuće, to je sasvim u redu. Zapravo, sklanjajući se i tražeći odmor, vjerojatno ćete postići onu tišinu koja je neophodna za stvarno djelovanje ove retrogradnosti.

Od svog objavljivanja u nezavisnom Vodenjaku, Merkur traži da budete svjesni temelja (doslovno i figurativno) na kojima gradite svoj život. Odakle oduzimate materijalne resurse i kamo odlaze nakon što ih nabavite? Na koga se oslanjate kad se osjećate izgubljeno i krhko? 

Ako imate jasne, definirane odgovore na ova pitanja, ovo je lijepa prilika da izrazite zahvalnost. Ako niste sigurni u svoj izvor podrške, bila ona financijska ili emocionalna, vrijeme je da je odmah zatražite ili potražite negdje drugdje. Ali ne prije nego što izradite plan koji ocrtava pažljiv, odmjeren pristup dobivanju onoga što Vam pripada.

Pod hitno nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, slobodni savjetnici, koja će pogledati što Vas očekuje u ljubavi!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021.

 

Odnosi su rijetko, ako i uopće jednostavni. Ovomjesečna nebeska aktivnost služit će kao snažan podsjetnik na urođenu složenost vaših najbližih partnerstava, Lavovi. S jedne strane, bit ćete raspoloženi za ljubav i intimnost. Ali, s druge strane, retrogradni Merkur otežat će Vaše napore: kompliment bi mogao biti pogrešno shvaćen; poruka bi mogla stići u pogrešan ulazni spremnik.

Nije dobro vrijeme za dopisivanje na daljinu ili novu ljubavnu vezu. Usredotočite svoju pozornost na Vaše dugoročne veze (romantične ili platonske) koje možete njegovati u stvarnom životu. 

Opcija za slatko izbjegavanje argumenata bit će posebno primamljiva ovog mjeseca. Zahvaljujući Venerinom smještanju u znaku Vodenjaka, zapravo će biti prilično djelotvorna. Ali to što je Vaš šarm na vrhuncu ne znači da biste ga trebali koristiti kako biste izbjegli važne razgovore ili rješavanje hitnih problema u svojim vezama.

Iako je Merkur retrogradan, bilo bi pametno raščlaniti detalje i doći do korijena problema. Još uvijek treba pronaći način za postavljanje izazovnih rasprava sve dok Merkur ne primijeni svoju putanj. Nakon toga ćete u potpunosti uživati u Venerinim efektima.

Obratite se savjetnici Etiki na kodu 333, slobodni savjetnici, i zatražite magiju za privlačenje ljubavi kao pojačanje! 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 


DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP  ZA VELJAČU 2021.

 

Merkur, Vaš vladajući planet, u ranoj je fazi svoje prve retrogradnosti u godini, a svoje je ugodne rutine već upoznao. Jednu od onih rutina koje pogađaju čak i Vaše najsretnije planove. Kretanje Merkura  ukloniti će Vaše povjerenje u Vaš pristup samoodržavanju i održavanju, pitajući Vas jeste li uistinu na dobrom putu za postizanje svojih ciljeva.

Oduprite se nagonu za promišljanjem uočenih pogrešaka ili proklizavanju i nemojte se kriviti zbog pravljenja pauza. Umjesto toga, uzmite sljedeća tri tjedna da pregledate što ste radili da biste se osjećali dobro u svom tijelu, a zatim razmislite koje vrste (postupne, razumne) promjene možete napraviti da biste se osjećali još bolje.

Pun Mjesec u Vašem znaku na kraju mjeseca podsjetit će Vas na sve što već imate, na sav posao koji ste obavili da biste dostigli ovu točku. Jednom kad ti napori izađu na vidjelo, tražit će da ih držite toliko visoko koliko ispunjavate svoje ciljeve i težnje.

Uz to, imajte na umu da, dok težite uzvišenoj budućnosti, ne biste sebi trebali uskratiti trenutak zahvalnosti za sadašnji trenutak.

Pauziranje na ovaj način rijetko je, pomalo čak i izazovno za vas, Djevice, ali time ćete obnoviti rezerve energije prije nego što se vratite u uobičajeni ritam. 

Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, slobodni savjetnici, i preuzmite Vaš osobni horoskop! 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021.

 

Venera, planet ljubavi, ljepote i svega estetskog (plus Vaše vladajuće nebesko tijelo), useljava se u Vašu kuću igre i kreativnosti 1. veljače. Ostatak mjeseca bit će topao i ružičast, usprkos zimskoj hladnoći. Možda ćete osjećati iskušenje da izbjegnete bilo kakve zadatke ili odgovornosti koji ne aktiviraju Vaše centre zadovoljstva, ali to je realno teško.

Umjesto toga, zapitajte se gdje ima smisla usmjeravati ovu bezbrižnu energiju?

Koji bi dijelovi Vašeg života mogli imati koristi od malo lakoće, pomalo čuđenja? Prihvatite kreativni projekt za pomicanje dosadnih vikenda naprijed; uspostavite novi sustav na novu igru.

Imat ćete cijeli mjesec da ubrizgate u svoj svakodnevni život malo više zaigranosti, ali kad se Sunce useli u Vašu wellness zonu 18., morat ćete provjeriti stvarnost oko toga koliko igre možete podnijeti prije nego uđete u novi odnos.

Ovo je Vaša godišnja prilika da podesite rutine kojih se svakodnevno pridržavate. U idealnom slučaju, trebale bi Vam pomoći da se osjećate energično i sposobno za preuzimanje svakodnevnih zadataka, ali moguće je da Vam u trenutnoj situaciji ne služe onako kako bi mogli.

Kad govorimo o zdravlju, preispitajte svoj pristup zdravom životu,  spavanju i mentalnoj obnovi. 

U ovoj situaciji najbolje Vam može pomoći savjetnica Vera na kodu 419, slobodni savjetnici, obratite joj se s povjerenjem! 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

Imate samo jedno pitanje? Iskoristite SMS opciju i kontaktirajte najbolje astrologe!

 

SMS astrolog

Postavite pitanje i naš astrolog će Vam odgovoriti u najkraćem roku!

0/160
Pošalji

 


ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021.

 

Obično je ovo doba godine Vaša prilika da proslavite svoj dom i osjećate se ugodno u tome kako sami definirate svoj dom. Zahvaljujući retrogradnom Merkuru, Vaš će se koncept udobnosti, onoga što dobro poznajete i sigurnosti osjećati izazovnijim nego inače. Ako trenutno radite na preseljenju ili preuređivanju, mogli biste se pokolebati na putu prema njegovom završetku, pogađajući bilo što, od manjih detalja do cijelog projekta.

Ne zaboravite da ste vodeni znak, Škorpioni, i iskoristite svoju intuiciju kad sumnje postanu preglasne. Svakako, ovo bi Vas razdoblje moglo natjerati da potpuno odustanete od odluke, ali moglo bi Vam pružiti i priliku da sagledate što Vas je dovelo do ove točke iz nove perspektive. 

Iako promatranje Vaše trenutne situacije iz drugog kuta može biti nezgodno, može Vam, na svoj način, pomoći da osjetite one iste osjećaje sigurnosti, osjećaj da ste na dobrom putu, što ste i očekivali od sezone Vodenjaka.

Ako se osjećate beskorisno dok preispitujete što za Vas znači "dom", 11. veljače pogledajte mlađak. Ova tiha, čak i nostalgična, lunarna faza podsjetit će Vas na ono zbog čega ste se osjećali kao kod kuće - i što u Vašem životu trenutno priziva te iste osjećaje. 

Što je prije moguće, nazovite savjetnika Damira na kodu 217, slobodni savjetnici, koji je vrsni astrolog i koji će Vam reći sve detalje!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021.

 

Da je ikad postojala stereotipna retrogradnost Merkura, to bi bila ona koja Vam dolazi na put. Položaj planeta u Vodenjaku, usmjerit će se na Vaš komunikacijski sektor, zamagliti Vam misli. Zamrznuti Vaše najbolje postavljene planove i kišiti zbrku na Vaše pokušaje dopisivanja.

Malo će se stvari, čak i Vaše najdugovječnije rutine i najnepropusniji rasporedi, osjećati stabilno tijekom ova tri tjedna.

Vašem vatrenom znaku vjerojatno će se svidjeti ovo usporeno razdoblje, ali Vaša najbolja strategija bit će lagano kretanje od Vašeg uobičajenog tempa. Budite strpljivi, nemojte ništa uzimati zdravo za gotovo i potrudite se prilagoditi naglim promjenama. Opirati im se, kako se kaže, bit će uzaludno.

U drugoj polovi mjeseca možete se veseliti uglađenijoj plovidbi, posebno na poslu. Pun Mjesec 27. zračit će kroz Vašu zonu karijere, osvjetljavajući Vaše nedavne napore i postignuća. Priznanje, ili sjajna prilika da ga zatražite - moglo bi biti na putu.

Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Marinu na kodu 640, slobodni savjetnici, i zatražite osobno predviđanje za karijeru!

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021.

 

Pod vladavinom snažnog elementa zemlje i disciplinarnog planeta Saturna, ne možete ne osjetiti snažno privlačenje prema materijalnom svijetu. To ne znači da želite živjeti ekstravagantno. To jednostavno znači da volite voditi računa o svojim fizičkim, praktičnim potrebama - i osigurati da te potrebe budu zadovoljene još dugo vremena.

Činjenica da stabilnosti dajete prioritet koliko i sami sebi, učinit će da Vam ovog mjeseca retrogradni Merkur bude posebno naporan jer će se odvijati u Vašem novčanom sektoru. 

Vaša ušteda neće izletjeti kroz prozor, ali strah bi Vas mogao preplaviti. Ne dopustite da ove tjeskobe potaknu bilo kakve ishitrene odluke. Nastavite s petogodišnjim planom i držite se pouzdanih ulaganja s malim rizikom.

Mladi mjesec 11. pomoći će Vam da primijenite odmjereni, racionalni pristup na sve uočene financijske ranjivosti. Kroz ovu perspektivu, uklonjeni iz osobnih briga ili strahova, možete udariti na strategiju koja će uštedjeti malo džeparca - ili bi Vam mogla pasti na pamet ideja za dodatni prihod.

Gdje god da se nalazite na novčanom putu, ključno je ovog mjeseca rukovati svojim konačnim resursima mirnom rukom, onom koja se polako otvara, ali nije stisnuta u šaku.

Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, slobodni savjetnici, kako biste saznali što Vas sada vodi ka boljim rezultatima, kako možete biti sretni!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 


VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021.

 

Otvorite svoje srce prema sebi, Vodenjaci. Već uživate u toplim, potvrđujućim zrakama sunca otkako je zasjalo u Vaš znak krajem prošlog mjeseca. Venera će Vam se pridružiti 1. u mjesecu i postaviti Vaš osjećaj samozapaljenja. Proveli ste siječanj burno što se tiče ljubavi prema samima sebi.

Možda ste se osjećali frustrirano kako izražavate naklonost ili ste se trudili pokazati vrstu brige koja nam je svima potrebna da bismo se osjećali sigurno i sigurno u sebi.

Sad kad je uz Vas ružičasta Venera, odbacit ćete ovaj mutni način razmišljanja i prisjetiti se da možete biti najbolji partner, sve dok njegujete vezu. Odmarajte svoje tijelo; njegujte svoj um; pustite da Vaše emocije dišu. Ovaj mjesec je Vaša prilika da zagrlite cijelog sebe.

Mladi Mjesec 11. bit će uskličnik u ovoj jednomjesečnoj priči o ljubavi prema sebi. Ova večer zatražit će od Vas da razmislite o tome kako možete postići ravnotežu između svojih ciljeva za samopoboljšanje i zahvalnosti za ono što postoji u ovom trenutku. Dolazi spoznaja oko kojih ciljevi zapravo zaslužuju Vaš trud.

U tome Vam može pomoći magija uspjeha, stoga nazovite savjetnicu Tatjanu na kodu 585, slobodni savjetnici, koja će to za Vas odraditi! 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021.

 

Mjesec započinje mirno, kao što to veljača uvijek čini za vas, drage Ribe. Sunce će uskoro ući u Vaš znak i započeti jednomjesečno slavlje, ali prije toga mjesec ćete provesti u stanju mekog odraza. Fokus će Vam se pomaknuti s godine koja je upravo prošla i godine koja je pred nama, a pitanja o onome što ste do sada naučili i što možete učiniti sljedeće izdižu se na površinu u jednakoj mjeri.

To su velika, opsežna pitanja koja mogu potrajati dulje vrijeme samoće da bi se odgovorilo. Naravno, trenutno bi bilo teško doći do takve privatnosti. Umjesto toga, možete li osigurati mentalni prostor u koji se možete povući radi ovih razmišljanja?

Stvari će postati prilično glasnije 18., kada službeno započinje Vaša sezona rođendana. Sljedećih 30 dana prolazit ćete godišnju astrološku "novu godinu" Vašeg znaka. Vratit će Vam se Vaša energija, samopouzdanje i osjećaj vlastitog 'ja' - i bit ćete izravno magnetični za one oko sebe.

Ipak, ne osjećajte se kao da morate dati vremena onome tko ga zatraži. Venera u Vodenjaku će Vas nagraditi ako ste selektivni s pažnjom ili jednostavno odvojite prostor za sebe ovog mjeseca.

Najbolje rješenje je mantra uspjeha, stoga nazovite savjetnicu Mariju na kodu 390, slobodni savjetnici, koja će Vam je predati!

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

UPRAVO SE ČITA:

Tarot tri karte - odaberite jednu kartu i započnite svoj Tarot

Kineski horoskop za 2021. godinu - Godina metalnog Bivola!

Horoskop braka za 2021. godinu

Nostradamus o 2021. - nova otkrića u starom proročanstvu!

Besplatno tarot predviđanje za 2021. godinu

facebook

Najnoviji članci
Astrološka analiza - Veljača(Februar)
Astrološka analiza - Veljača(Februar)

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Mjesečni horoskop za siječanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za siječanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro