Razgovarajte iz USA
putem bonova
Magija punog Mjeseca koja donosi obilje i novac!

Magija punog Mjeseca koja donosi obilje i novac!

Magija punog Mjeseca koja donosi obilje i novac je idealna prilika da ostvarite neočekivane dobitke! Trebate se temeljito pripremiti za magiju punog Mjeseca. Tri dana prije punog mjeseca morate pripremiti sve što ćete koristiti za ritual.

Magija punog mjeseca - što trebate?

3 kovanice,

papirnati novac,

zelena traka,

tri bijele svijeće / lučice,

kokošje ili guščje pero ,

crvena boja (akril ili bilo koja boja na bazi vode) i bijeli papir.

Magija punog mjeseca - pripreme:

Za tri dana napišite svake noći točan iznos koji bi Vam trebao kako biste mjesec dana živjeli bez ikakvih problema. Pijte puno tekućine tijekom ova tri dana i slušajte Vaše misli. Pokušajte se osloboditi od bilo koje negativne misli i strahova koje mogu blokirati djelovanje magije.

Procedura obavljanja magije punog mjeseca:

Kada je puni mjesec, pobrinite se da Vas nitko ne ometa i stvorite miran ugođaj za ritual. Izvadite sva 3 papirića na kojem ste zapisali iznose, i na svaki od njih stavite metalni novac, a zatim zamotajte u papir. Tri bijele svijeće stavite u oblik trokuta. U sredinu trokuta stavite bijeli papir, nacrtajte krug na njemu jer to simbolizira pun mjesec, a onda umočite guščje pero u crvenu boju, te u sredinu kruga napišite iznos koji želite dobiti mjesečno. Zapalite svijeću i recite naglas tri puta iznos koji ste napisali na papir. Nakon toga je potrebno reći mantru koju možete dobiti od naših stručnjaka specijalno pripremljenu samo za Vas i magija punog mjeseca bit će aktivirana. Potrebno ju je zabilježiti jer je tijekom rituala morate nekoliko puta ponavljati.

 

besplatni-tarot

 

 

 

U gornji desni ugao papirnatog novca isto napišite iznos koji želite, a zatim čvrsto zamotajte novac kao stari dokument i zavežite zelenom vrpcom. Stavite ga u sredini trokuta, a zatim stavite i 3 novčića zamotana u papir u trokut od svijeća, i točno u sredinu kruga na bijelom papiru. Ako su svijeće gotovo izgorjele, onda na papir u četiri ugla pokapajte vosak, a kada svijeće potpuno izgore, u jednu krpu zamotajte sve što ste koristili tjekom rituala: papir na koji ste nacrtali krug, četiri komada novčića umotanih u papir, smotani papirnati novac vezan sa zelenom vrpcom, ostatak svijeća, pa čak i guščje pero. Također krpu spojite na sva četiri ugla zelenom trakom i stavite sve pod krevet.

Aktiviranje i učinak magije punog mjeseca:

Kada je mladi mjesec morate otvoriti krpu i ponoviti mantru koju ste dobili od naših stručnjaka, te potrošiti papirnati novac. Već slijedećeg mjeseca će stići iznos koji ste zapisali na papir, i tako očekujte svaki mjesec. Ako se nije ništa promijenilo, ne trebate biti razočarani. Pitajte naše stručnjake za pomoć jer je moguće da djeluje neka vrsta negativne energije, urok, prokletstvo ili duh ne dopušta ugradnju magije u Vaš život!

Magija punog mjeseca - Već prije početka magije trebate provjeriti ima li u domu duhova jer ako duh boravi u stanu, onda može ometati djelovanje magije u ovome trenutku ili ne može imati svoj učinak, a može biti i još gore da se pogorša financijska situacija u budućnosti! Ova magija punog mjeseca je jedina magija koja donosi određenu količinu novca. Možda ćete morati pitati u siječnju magiju za privlačenje novca ili ritual za sreću kako biste postigli moćniji magični učinak punog mjeseca.

Stručnjaci za magiju punog mjeseca su Dada, kod 432 i Aleksandar, kod 407. Ne samo da možete tražiti ritual za poboljšanje financijske situacije nego za bilo koje područje uz pomoć energija punog mjeseca jer u tome slučaju je sve najučinkovitije! Napišite sve želje pa tek onda ih nazovite na broj telefona:  slobodni savjetnici.

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Pročitajte još:

 

Bijela magija za priljev novca.

 

Sanovnik - zašto su snovi važni?

 

Najbolji seks savjeti na temelju horoskopa!

 

 

facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro