Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Bijela magija za priljev novca

Bijela magija za priljev novca

Bijela magija za priljev novca je pozitivna energija koju sami kanaliziramo i koristimo je za dobrobit jednog čovjeka ili čitavog čovječanstva. Kada općenito govorimo, prema staroj srednjovjekovnoj definiciji, magija je skup metoda, postupaka i tehnika čiji je cilj utjecati na zbivanja i ljudska bića.

Magija može biti:

  • evolutivna (dobra, pozitivna ili bijela) i involutivna (zla, negativna ili crna)
  • homeopatska, odnosno magija dodirom ili simboličkim kontaktom
  • spekulativna ili teoretska i operativna ili praktična magija

Bijela magija prije svega omogućava skidanje crne magije različitim obredima i ritualima, ali ujedno pruža i zaštitu da se loš utjecaj crne magije više ne ponovi. Pored ove svojevrsne zaštite, postoje i rituali bijele magije koji privlače pozitivne utjecaje i energije, i tako osiguravaju uspjeh na određenim životnim poljima, bilo da su zdravlje, ljubav ili posao u pitanju.

Astro savjetnica Viktorija - kod 921 

Želite privući novac u svoj život?

Ukoliko želite privući novac u svoj život, bijela magija ima jedan od mnogobrojnih rituala kojim možete privući dobru energiju za priljev novca:

Bijela magija - 7 dana.

  • Ovaj ritual traje tjedan dana. Prve večeri uzmite srebrnu posudu (ili posudu boje srebra), dvije zelene svijeće i šaku novčića. Zapalite svijeće, uzmite ih u ruke, gledajte u posudu i zamišljajte kako se puni novcem koji se polako presipa. Zatim svijeće stavite pored posude sa lijeve i desne strane, pa oko nje polako, kružno, u smjeru kazaljke na satu, ređajte novčiće izgovarajući rečenicu: “Sjajni novac teče, dolazi mi u izobilju i svakim danom se umnožava”. Ovu rečenicu izgovorite sedam puta prije nego što posljednji novčić stavite u krug. Ugasiti svijeće, a posudu postavite na vidno mjesto u kući. Svaki put kada ćete prolaziti pored nje, ubacite po jedan novčić. Sutradan ispraznite novčiće iz posude i ponovite ritual (koristiti iste novčiće), koji se završava sedmog dana, ali posudu nemojte sklanjati. Povremeno u nju ubacite novčiće i povremeno je praznite kako bi bijela magija i njeno djelovanje bili potpuni. Ovim ritualom stvara se energija bogatstva koja će ga i privući.

najbolja sanjarica

Bijela magija punog mjeseca.

  • U noći punog Mjeseca napunite posudu vodom, a potom u nju ubacite srebrni novčić. Stanite pored prozora tako da mjesečeva svjetlost pada na vodu. Lijevom rukom držite posudu, a desnom lagano kružite po vodi u smjeru kazaljke na satu izgovarajući:  “Lijepa boginjo Mjeseca, donesi mi svoje bogatstvo i brzo mi napuni ruke srebrom i zlatom. Sve što mi daješ moj novčanik može primiti”. Rečenicu ponovite tri puta, vodu prospite na zemlju, a novčić vratite u novčanik i potrošite ga prvom prilikom, kako bi bijela magija i njen uspjeh bili zagarantirani.

Čarolija za novac.

  • Ova čarolija se može izvesti u svakom trenutku, bez obzira na doba dana ili mjesečevu fazu. Potrebno je uzeti dvije svijeće – bijelu - simbol osobe koja izvodi čaroliju i zelenu – simbol novca.  Nacrtajte traku i podijelite je na devet polja; bijelu svijeću postavite na prvo, a zelenu na posljednje polje. Zapalite svijeće i izgovorite: “Dođite mi slatke pare, lako i u izobilju, jer mi ništa ne stoji na putu do želje. Prihvaćam svaku paru i trošim ih sa radošću, jer će novac uvijek dolaziti“. Sutradan opet zapalite svijeće, izgovorite tekst i pomjerite bijelu svijeću za jedno polje. Ritual ponavljajte svakodnevno, sve dok bijela svijeća ne uđe u isto polje sa zelenom. Na taj način će Vam bijela magija pomoći da dođete do željenog bogatstva.

24astro.tv - emisija uživo

Ritual će biti puno uspješniji ukoliko se obratite savjetnici Dadi na kod 432 i zatražite dodatnu magiju za stvaranje novca. U narednih 7 dana možete očekivati iznenadni dobitak! Broj za Dadu je: 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)

Ukoliko imate probleme sa novcem obavezno pročitajte:

Što trebate držati u novčaniku kako biste imali novca.

Najbrža magija za priljev novca u pet koraka.

 

Više o svemu na našoj facebook stranici

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro