Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Bijela magija za priljev novca

Bijela magija je pozitivna energija koju sami kanaliziramo i koristimo je za dobrobit jednog čovjeka ili čitavog čovječanstva. Kada općenito govorimo, prema staroj srednjovjekovnoj definiciji, magija je skup metoda, postupaka i tehnika čiji je cilj utjecati na zbivanja i ljudska bića.

Magija može biti:

  • evolutivna (dobra, pozitivna ili bijela) i involutivna (zla, negativna ili crna)
  • homeopatska, odnosno magija dodirom ili simboličkim kontaktom
  • spekulativna ili teoretska i operativna ili praktična magija

Što trebate držati u novčaniku kako biste imali novaca, saznajte OVDJE!

Bijela magija prije svega omogućava skidanje crne magije različitim obredima i ritualima, ali ujedno pruža i zaštitu da se loš utjecaj crne magije više ne ponovi. Pored ove svojevrsne zaštite, postoje i rituali bijele magije koji privlače pozitivne utjecaje i energije, i tako osiguravaju uspjeh na određenim životnim poljima, bilo da su zdravlje, ljubav ili posao u pitanju.

Dada, Dada 432, proricanje, tarot, energija

 

OVDJE pročitajte godišnji horoskop za novac!

Ukoliko želite privući novac u svoj život, bijela magija ima jedan od mnogobrojnih rituala kojim možete privući dobru energiju za priljev novca:

  • Ovaj ritual traje tjedan dana. Prve večeri uzmite srebrnu posudu (ili posudu boje srebra), dvije zelene svijeće i šaku novčića. Zapalite svijeće, uzmite ih u ruke, gledajte u posudu i zamišljajte kako se puni novcem koji se polako presipa. Zatim svijeće stavite pored posude sa lijeve i desne strane, pa oko nje polako, kružno, u smjeru kazaljke na satu, ređajte novčiće izgovarajući rečenicu: “Sjajni novac teče, dolazi mi u izobilju i svakim danom se umnožava”. Ovu rečenicu izgovorite sedam puta prije nego što posljednji novčić stavite u krug. Ugasiti svijeće, a posudu postavite na vidno mjesto u kući. Svaki put kada ćete prolaziti pored nje, ubacite po jedan novčić. Sutradan ispraznite novčiće iz posude i ponovite ritual (koristiti iste novčiće), koji se završava sedmog dana, ali posudu nemojte sklanjati. Povremeno u nju ubacite novčiće i povremeno je praznite kako bi bijela magija i njeno djelovanje bili potpuni. Ovim ritualom stvara se energija bogatstva koja će ga i privući.
  • U noći punog Mjeseca napunite posudu vodom, a potom u nju ubacite srebrni novčić. Stanite pored prozora tako da mjesečeva svjetlost pada na vodu. Lijevom rukom držite posudu, a desnom lagano kružite po vodi u smjeru kazaljke na satu izgovarajući:  “Lijepa boginjo Mjeseca, donesi mi svoje bogatstvo i brzo mi napuni ruke srebrom i zlatom. Sve što mi daješ moj novčanik moze primiti”. Rečenicu ponovite tri puta, vodu prospite na zemlju, a novčić vratite u novčanik i potrošite ga prvom prilikom, kako bi bijela magija i njen uspjeh bili zagarantirani.
  • Ova čarolija se može izvesti u svakom trenutku, bez obzira na doba dana ili mjesečevu fazu. Potrebno je uzeti dvije svijeće – bijelu – simbol osobe koja izvodi čaroliju i zelenu – simbol novca.  Nacrtajte traku i podijelite je na devet polja; bijelu svijeću postavite na prvo, a zelenu na posljednje polje. Zapalite svijeće i izgovorite: “Dođite mi slatke pare, lako i u izobilju, jer mi ništa ne stoji na putu do želje. Prihvaćam svaku paru i trošim ih sa radošću, jer će novac uvijek dolaziti“. Sutradan opet zapalite svijeće, izgovorite tekst i pomjerite bijelu svijeću za jedno polje. Ritual ponavljajte svakodnevno, sve dok bijela svijeća ne uđe u isto polje sa zelenom. Na taj način će Vam bijela magija pomoći da dođete do željenog bogatstva.

Ritual će biti puno uspješniji ukoliko se obratite savjetnici Avi na kodu 447 i zatražite dodatnu magiju za stvaranje novca. U narednih 7 dana možete očekivati iznenadni dobitak! Broj za Avu je: 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)

Više o svemu na našoj facebook stranici