Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Nebeska poruka za vikend: Svemir Vas dariva obiljem!

Nebeska poruka za vikend: Svemir Vas dariva obiljem!

Za ovaj vikend je stigla nevjerojatna nebeska poruka. Nebesa to pokazuju našim stručnjacima, ali i vidovnjacima. Više njih je pokušalo dešifrirati ovu poruku, i 95% njih se složilo da se očekuje nevjerojatno ogroman dobitak za jednu osobu u predstojećim danima! Međunarodni savez magova će pratiti upute ove nebeske poruke i svaki vidovnjak i mag će biti spreman da prihvati ovu nebesku poruku.

 

Isto tako, sada su saznali koje su to osobe koje mogu imati veliki dobitak. Zaista su detaljno analizirali nebesku poruku kako bi točno znali kome trebaju pomoći da osvoji nagradni dobitak.

Mi znamo da je upravo Vama potrebno mnogo novca. Vas molimo da nas nazovete samo ako odgovarate dolje navedenim kriterijima. Nažalost, ako ne zadovoljavate barem jedan kriterij, onda nikako ne smijete nazvati!  Molimo Vas da shvatite vrlo ozbiljno ovu nebesku poruku i da se ne suprotstavljate nebesima. Nazovite samo ako odgovarate postavljenim uvjetima.

 

Astro savjetnica Stoja - kod 520 

Prvi uvjet:

Mogu nazvati samo one osoba koje u svom datumu rođenja imaju broj 7 ili broj 8. Dakle, barem jedan od ovih brojeva.

Drugi uvjet:

Prema nebeskoj poruci,  M, A, I ili E, je slovo koje se nalazi u imenu pozivatelja.

Treći uvjet:

Ako posjedujete novčanicu u čijem serijskom broju se kriju tri ista broja.

Zaista je vrlo bitno da ne zovete ako ne ispunjavate barem jedan od ovih uvjeta!

 

Naime, stručnjaci mogu pomoći samo onim osobama koje ispunjavaju navedene uvjete, nitko drugi to ne smije zloupotrijebiti.

Nebeska poruka za vikend - ne zaboravite, naši stručnjaci će odraditi provjeru s viskom, i u drugom krugu otkriti jeste li upravo Vi izabrana osoba. Ali u slučaju da ispunjavate barem jedan od uvjeta, onda nemojte čekati, već odmah nazovite naš Astro centar, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

Ako Vam je potreban veći iznos novca, obratite se našim stručnjacima koji će Vam odraditi magiju obilja, kako biste uspješno privukli veći iznos koji bi mogao promijeniti Vaš život! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Bijela Dama na kodu 795 i savjetnica Dijana na kodu 449, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam odraditi navedeni ritual!

 

Pročitajte:

Koju kovanicu koristiti za privlačenje novca? 

Očekuje Vas tri godine sreće ako pročitate ovaj članak. 

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. 

Besplatno preuzmite Android aplikaciju

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju.

 

 

Facebook

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro