Razgovarajte iz USA
putem bonova
Kovanica za privlačenje novca - Naučit ćemo Vas kako ju napraviti!

Kovanica za privlačenje novca - Naučit ćemo Vas kako ju napraviti!

Sretni predmeti

Kovanica je predmeti koji donose nesreću, dok Vas drugi okružuju pozitivnim energijama i podržavaju sudjelovanje u nagradnim igrama, obilju i sreći! Zašto ne biste napravili ovakav predmet Vi sami, talisman koji će Vam posebno pomoći u privlačenju loto dobitka ili u raznim vrstama magija novca?!

Počnimo sa izradom talismana! Trebati će nam jedna mala torba ( možete ju i Vi sami napraviti), jedna kovanicu od pet kuna, malu žlica soli, jedna borova grančica i jedna zelena svijeća! Ako Vam svi sastojci stoje na raspolaganju, stavite ih u torbicu jednu po jednu, te svaki predmet zamolite da Vam bude od pomoći u privlačenju dobitka! Kada ste to odradili, trebate odraditi iniciranje kovanice, to je najvažniji dio rituala!

Astro savjetnica Dada - kod 432 ce Vam reci koja ce kovanica privuci novac za Vas

Pomoć?

Da biste to odradili, biti će Vam potrebna pomoć stručnjaka jer kovanica je potreba da bi se odradilo iniciranje. Dobitak neće biti moguć, a ako to odradite na Vašu ruku bez pomoći stručnjaka, neće biti dobitka. Biti će baš suprotno, gubitak! Zato ne čekajte nego si sami pomozite!

Prvo trebate zapaliti zelenu svijeću, zatim nazovite našu savjetnicu Nives, kod 226 na broj telefona slobodni savjetnici koja će Vam svojim najvećim znanjem biti od pomoći kako bi Vam talisman za privlačenje dobitka donio obilje!

Izradite sami vlastiti talisman! Oni koji Vas mogu naučiti kako ga napraviti i koristiti su savjetnice Zija, kod 523 i Marina, kod 640. Nemojte oklijevati, nazovite ih na broj telefona slobodni savjetnici!

Pročitajte još: 

Želite postati magnet za novac?

Ako želite postati bogati u što kraćem roku.

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Najnoviji članci
Astrološka analiza - Veljača(Februar)
Astrološka analiza - Veljača(Februar)

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Mjesečni horoskop za siječanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za siječanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro