Razgovarajte iz USA
putem bonova
Nostradamus o 2021. - nova otkrića u starom proročanstvu!

Nostradamus o 2021. - nova otkrića u starom proročanstvu!

Nostradamus o 2021. Izašle su nove interpretacije starih Nostradamusovih predviđanja. No promatrajući aspekte poput klimatskih promjena, tehnološkog razvoja ili neadekvatnih vladinih odluka, mogli bismo pomisliti da je sve protiv nas, a čovječanstvo je na rubu depresije. Nažalost, u 2020. godini, posebno krajem godine, bili smo svjedoci mnogih negativnih događaja. Neka Nostradamusova predviđanja ocrtavaju ideju zabrinjavajuće budućnosti, moguće čak daleko od one koju bismo mogli zamisliti.

 

Nostradamus o 2021. : Umjetna inteligencija


Jedno od predviđanja koja se možda odnose na daleku budućnost ispred nas je da će roboti vladati svijetom. U predviđanju stoji kako će umjetna inteligencija čak nadmašiti ljudsku inteligenciju, što bi moglo dovesti do apokaliptičnog scenarija kakav vidimo u filmovima.

Većina odredbi ukazuje na to da će do 2023. tržište rada propasti. Automatizirani strojevi zamijenit će ljude u radnom procesu, jer ne zahtijevaju veće plaće i ne trebaju im pauze ili druge beneficije. Kad poslodavci odaberu robote umjesto ljudi, cijeli će se socijalni model slomiti. Nezaposlenost, socijalni poremećaji i bijeda samo su neke od posljedica mehanizacije.


Predviđanje svakako valja uzeti s oprezom. 

 

Nostradamus o 2021. : Trogodišnja ekonomska stagnacija SAD-a 

 

Jedno od predviđanja Nostradamusa odnosi se na trogodišnju ekonomsku stagnaciju Sjedinjenih Američkih Država. Prema Nostradamusu, fondovi koji zarađuju na rizičnim zajmovima će bankrotirati, a međunarodno burzovno tržište trebat će se zatvoriti u kratkom vremenu - možda čak i na tjedan dana, kako bi se zaustavila panika od prodaje dionica, koja će polako obavijati burze. Nostradamus je također predvidio krizu iz 2008. godine, a ni 2021. godine stvari nisu sjajne: burzovna su tržišta u slobodnom padu i dostigla razinu panike. Kraj krize još uvijek se ne nazire. Sjedinjene Države suočavaju se s ekonomskom stagnacijom već nekoliko godina. Ekonomske osnove danas više ne vrijede.

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka. Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu - 24astro.tv - Spiritualni svijet, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati.

saznaj-buducnost

 

Nostradamus o 2021. : Svemirski letovi bit će dostupni i običnim ljudima?

 

U predviđanju Nostradamusa, 2021. započet će novo doba svemirskog turizma, zbog čega će obični ljudi u dalekoj budućnosti moći letjeti u svemir i diviti se spektakularnim pogledima na Zemlju.

 

Nostradamus o 2021. : Vladimir Putin - Treći antikrist

 

Krhki odnos između zapadnih vođa i kremaljskog dužnosnika čini se da ponovno stvara propagandu novog hladnog rata. Upečatljive politike koje primjenjuje Rusija tjeraju nas da se zapitamo je li Vladimir Putin novi Antikrist kojeg su predvidjeli Nostradamus i drugi proroci.

 

Solarne erupcije 

 

Sunčeva aktivnost još je uvijek jedan od predmeta interesa stručnjaka. Budući da će Sunce 2021. doseći vrhunac 11-godišnjeg ciklusa, poznat kao maksimum Sunca, različiti su teoretičari požurili nagađati u vezi s tim. Činjenica je da kada se dogodi maksimum Sunca događaju se puno intenzivnije solarne eksplozije od prethodnih, ali to ne prelazi u potpuni kaos ili prirodnu katastrofu. Solarne erupcije se ne događaju samo od jučer, već se događaju u redovitim razmacima, a događaj koji će se odvijati u 2021. uglavnom bi mogao najaviti prekide satelitske komunikacije.

 

sanjarica_24astro


Koje je događaje Nostradamus točno predvidio? 

 

Poznati francuski liječnik i alkemičar koji je živio u 16. stoljeću, točno je predvidio nekoliko važnih događaja. Predvidio je početak Drugog svjetskog rata, Hitlerov uspon, pad komunizma, atentat na predsjednika JF Kennedyja, neovisnost Indije i pojavu države Izrael na svjetskoj karti. 


Stvari koje možda ne znate o Nostradamusu 

 

Nostradamus je zasigurno jedan od poznatijih povijesnih ličnosti. Za to su većinom zaslužna njegova poznata proročanstva i predviđanja. Osim što je poznavao astrologiju, Nostradamus je bio nadareni liječnik. Ali bio je i veoma kontroverzan lik, vjerovalo se da je bio specijaliziran za okultizam. Vjerojatno nema osobe koja nije čula za Nostradamusa. Poznat po svojoj sposobnosti da predviđa, opisao je događaje koji će se dogoditi u dalekoj budućnosti.

Nostradamusova predviđanja, napisana prije otprilike 500 godina, i danas obilaze svijet. Nostradamus je također jedna od najvažnijih figura okultne umjetnosti. No njegov život se nije odnosio samo na to. Nostradamus je imao pustolovni ljubavni život, obilježen dugim putovanjima, ekstrasenzornim iskustvima, bijegom od Inkvizicije, ali i iznimnom, ali nepravedno manje spomenutom medicinskom karijerom.

Nostradamus je kod nekih izazvao divljenje, ali i kritike. Nostradamus je govorio da njegova predviđanja imaju znanstveni temelj. Tvrdio je da je uspio predvidjeti budućnost računajući položaj zvijezda i planeta prema zemlji i drugim astralnim tijelima.

 

Kako je Nostradamus umro?

 

Nostradamus je navodno predvidio i vlastitu smrt. U proročanstvu stoji: ‘Pored klupe i kreveta, naći će me mrtvog’. Nakon što je jedne večeri objavio da neće preživjeti noć, umro je od epizode gihta, a sljedećeg jutra pronađen je mrtav, pored radnog stola.

UPRAVO SE ČITA: 

24Astro TEST Emocionalne Inteligencije - Upoznajte svoje emocije

 

Kineski horoskop za 2022. godinu - Godina vodenog Tigra!

 

Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu - Osobni horoskop!

 

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za travanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za travanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Čakre: Sve što trebate znati o čakrama
Čakre: Sve što trebate znati o čakrama

Više
Select your currency
EUR Euro