Razgovarajte iz USA
putem bonova
Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu

Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu

Godišnji horoskop za 2022. godinu - Nova 2022. godina konačno je stigla. A ono što nova godina nosi sa sobom su nove nade, novi početci, ali i brojne mogućnosti za svakoga od nas, o čemu ćemo govoriti u vašim godišnjim predviđanjima horoskopa za 2022. godinu. No, prije nego što to učinite, pitamo se jeste li sami sastavili popis "obaveza u 2022."? Zašto pitamo, možda se pitate? Pa, to bi bilo jednostavno kako bi Vam čitanje horoskopa za 2022. bilo izuzetno korisno.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Prema našim astrolozima, kada čitate svoj horoskop, uvijek morate imati ideju o tome što želite postići od dana, tjedna ili čak godine. Nakon što to učinite, čitanje Vašeg horoskopa će Vam dati predodžbu o tome koliko ili koliko malo se možete, a možda i ne morate boriti za postizanje određenog cilja. I također, kako će zvijezde ili planeti utjecati na Vas kada pokušate postići cilj.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Uz to, prije nego što pročitate svoje godišnje predviđanje horoskopa za 2022., svakako se zapitajte što želite postići u 2022. godini. I u slučaju da Vaš horoskop za 2022. pokazuje crvenu zastavu tijekom vašeg postizanja tog ili dva cilja , tada možete potražiti pomoć jednostavnim razgovorom s našim astrolozima.

 

Znate li koji ste znak u kineskom horoskopu? Kliknite OVDJE i pročitajte kineski horoskop za 2022. godinu - Godina vodenog Tigra!

 

 

tarot-majstori

 

 

 

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

horoskop-24-sata

 

OVAN – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

Godina 2022. će biti godina plodnih astroloških rezultata za Ovnove u području obrazovanja, karijere i poslovanja, dragi Ovnovi. Možda ćete morati uložiti više vremena u svoj posao, zbog čega nećete moći kvalitetno provoditi vrijeme sa svojom obitelji i bližnjima. U 2022. uspostavit ćete nove odnose odakle ćete vjerojatno dobiti podršku za svoj posao, poručuje Vam godišnji horoskop za 2022. godinu.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Samci će upoznati zanimljive ljude. Stvari će biti bolje jer će se i zdravlje Vaše obitelji poboljšati. Možete očekivati senzualnost i romantiku. Nećete se mnogo brinuti o svom zdravlju i kondiciji. Vrlo je važno da naučite kako se opustiti uz novu vrstu vježbe ili neki novi hobi.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Sunce u Jarcu osigurat će da u 2022. godini Ovnovi imaju intenzivnu želju da se popnu na korporativnoj ljestvici. To će biti jedini način na koji ćete se osjećati produktivno i smisleno u svom životu. Nećete se zaustavljati ni pred čim kako biste postigli uspjeh, a status će Vam biti važan. S Venerom u Jarcu krajem veljače, prema svom ljubavnom odnosu odnosit ćete se na vrlo ozbiljan, praktičan i oprezan način. Kratkotrajna ljubav vas neće zanimati jer ćete to ove godine smatrati gubljenjem vremena.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

 

POSAO I NOVAC

 

Dok idemo u ožujak, Venera i Merkur u Vodenjaku će se pokazati korisnima za poslovne ljude i trgovce rođene pod znakom Ovna s velikim poslovnim sposobnostima u kombinaciji s velikom moći diskriminacije za brzu analizu dobiti i gubitka u bilo kojoj situaciji. Profesionalno, ovo je sjajno vrijeme kada ćete vjerojatno dobiti dobre ponude za posao.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U lipnju, konjunkcija Marsa i Jupitera savršeno je vrijeme za početak bilo čega novog što zahtijeva energiju, inicijativu i hrabrost. Pojačat će se vaša fizička snaga, a također i vaš instinkt kako i kada nešto započeti. Imat ćete samopouzdanje da postignete veliki uspjeh. Pomrčina Sunca koja se događa u listopadu 2022. može učiniti da se osjećate nesigurno i tjeskobno, ali vas također potiče da postignete budući cilj. Bit će lakše donositi odluke, a neizvjesnost će zamijeniti unutarnja ravnoteža, poručuje godišnji horoskop za 2022. godinu. 

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Do kraja godine, retrogradni Merkur donosi mogućnost za komunikacijske i tehnološke kvarove, nervozu i anksioznost, kašnjenja u putovanju i izgubljene stvari. Također možete očekivati da ćete se zadržati na stvarima, prisjetiti se prošlosti ili neočekivano sresti ljude iz svoje prošlosti.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

 


LJUBAV I OBITELJ

 

Što se ljubavnog horoskopa tiče, rođeni u znaku Ovna u 2022. uživat će u dobrom ljubavnom životu. Međusobna senzualnost parova može se povećati. Samci bi se ove godine mogli vjenčati sa svojim voljenima. Među parovima vjerojatno je nekoliko sukoba ili konfrontacija, no dobra će volja riješiti sve krize.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U travnju, Jupiter u Ribama može donijeti prilike za povećanje bogatstva i prosperiteta. Uzbudljive avanture proširit će vam vidike i proširiti pogled na život. U svibnju će Venera u Ovnu biti jedno od najboljih razdoblja za vaš ljubavni život, jer ćete se osjećati lijepo i popularno nego inače.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Što se tiče vašeg bračnog života u 2022., ovo je vrlo dobra godina za Ovnove prema bračnom horoskopu za 2022. Jupiter, univerzalni gospodar sreće i dobrohotnosti, veći je dio godine u vašoj jedanaestoj kući braka. Ovo je kozmički signal da brak ili ozbiljna ljubavna veza jača. Samci moraju ostati svjesni. Vaš supružnik je istaknut i vjerojatno bogatiji od vas.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

On/ona ima moć učiniti vas dobrim na sve načine. Zvuči kao vaša idealna ljubav. Jupitera u vašoj kući ljubavi također će proširiti vaš društveni krug. Steći ćete više prijatelja, ići ćete na više zabava, a možda i organizirati više svojih. Vaša ljubav će se kretati prema braku, cijeli će životi onih u braku ove godine ostati vrlo dobri.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

ZDRAVLJE

 

Horoskop zdravlja za 2022. poručuje da u svoju dnevnu rutinu uključite zdravu prehranu, jogu, meditaciju i tjelovježbu kako biste poboljšali svoje opće zdravlje. Do kraja godine biste trebali imati zdravu godinu bez dugotrajnih bolesti ako se pravilno brinete i držite zdrave prehrane. Vjerojatno ćete biti sretni i psihički mirni.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 515, slobodni savjetnici, i zatražite osobno predviđanje za 2022. godinu!

 

Više o horoskopom znaku Ovan doznajte OVDJE!

 

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

 

SMS Astrolog

Postavite pitanje i dobijte odgovore!!
Anonimno!!

0/160
Pošalji

LAV – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

Osim stvari vezanih za obitelj, brak i ljubav, ostvarit ćete dobre rezultate u 2002. godini, Lavovi. Od posljednjeg tjedna travnja do sredine srpnja bit će vam posebno gušt organizirati obiteljski događaj. Dakle, ako ste u braku, onda će vam ova godina biti u redu, ali moguće je da ćete pretrpjeti psihički stres zbog nekih zdravstvenih problema supružnika.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U mjesecu siječnju, tijekom prvog dijela mjeseca, Lavove će provući alternativna promjena karijere ili možda čak i posao u inozemstvu. Poslovne osobe neće moći postavljati ciljeve za svoje poslovanje, pa biste mogli biti pomalo zabrinuti početkom godine. U mjesecu veljači Lavovi će uspjeti razriješiti sve napetosti koje su se nedavno pojavile i ponovno će uspostaviti sklad. Kada Mars postane retrogradan između rujna i studenog, možete naići na neke stvarne probleme u konstruktivnom upravljanju emocijama. Morate naučiti kako ne pokušavati kontrolirati druge niti potvrditi svoje moći.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Venera u 2022. godini donijet će poticaj energije, prema predviđanjima godišnjeg horoskopa za 2022. koja će pojačati vašu želju da izrazite svoj osjećaj ljubavi i romantike u neke uistinu posebne svrhe. Neki Lavovi mogli bi prihvatiti izazov; netko s posla ili iz vašeg bliskog kruga prijatelja može vas zainteresirati.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

OPĆENITO O 2022.


U mjesecu ožujku možda postoji šansa za unapređenje na poslu. Lavovima se ovog mjeseca preporučuje da se više usredotoče na svoje zdravlje i izbjegavaju bilo kakvu vrstu pretjeranog naprezanja. U mjesecu travnju, financijski, u prvom dijelu mjeseca, Lavovi ne bi trebali trošiti nepromišljeno niti vršiti bilo kakva financijska ulaganja ili špekulacije.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Od ožujka do svibnja može se ispuniti vaša želja da svoje znanje podignete na višu razinu. Što se tiče odnosa, morate se kretati oprezno. Možda ćete biti u nevolji ako požurujete buduću vezu. Mjesec svibanj mogao bi biti malo stresan; stoga biste se trebali uspjeti opustiti. U lipnju i srpnju, ne biste trebali donositi bilo kakve odluke, bez da prethodno dobro razmislite o tome. Neki će Lavovi otplatiti dug, zajam dok bi drugi mogli dobiti neočekivanu svotu novca ili čak nasljedstvo u mjesecu srpnju.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U kolovozu i rujnu predviđa se napetost u vašim obiteljskim odnosima prema godišnjem horoskopu za 2022. Ove godine ćete biti fizički spremni. Nakon toga, zbog negativnih misli koje vam idu u glavu, osjećat ćete se umorno. Neki zdravstveni problemi mogu vas mučiti, a možda ćete biti i zabrinuti za zdravlje svoje djece. Samci bi mogli ući u nove ljubavne veze, a oni koji su u dugoj vezi mogli bi dobiti ponude za brak, dok će oni koji su već u braku podići svoj odnos na novu razinu na kojoj će komunikacija i sklad postati njihova snaga. U mjesecu rujnu starije osobe će možda tražiti novi posao ili će svoju pažnju usmjeriti na osobne poslove.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Do kraja godine, bit će to vaše omiljeno razdoblje. Na poslu ćete potrošiti svu svoju energiju i ponovno raspaliti plamen i strast. U mjesecu studenom i prosincu vrijeme je za da započnete pravilnu prehranu, vježbanje, pa čak i provedete više vremena opuštajući se i odmarajući.

Godišnji horoskop za 2022. godinu


POSAO I NOVAC

 

Horoskop za karijeru u 2002. godini je povoljan iz perspektive rada i karijere. Napravit ćete značajan napredak u svom poslu i profesiji prema predviđanjima, zbog smještaja Jupitera u sedmoj kući. Postoje i naznake da imate nove izvore prihoda ako ste povezani s nekim poslom u partnerstvu. Možda ćete imati željene dobitke i ostati zadovoljni svojim poslovnim partnerom. Ljudi koji su na poslu uživat će više poštovanja na radnom mjestu.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U drugoj polovici godine razdoblje bi moglo imati blago negativne posljedice. Tijekom tog razdoblja neprijatelji bi vam mogli stvarati prepreke, ali neće biti negativnog utjecaja na vaš posao i profesiju zbog pozitivnog utjecaja Saturna na šestu kuću.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Prema financijskom horoskopu za 2022., bit će to dobra godina. Ove godine ćete biti blagoslovljeni dobrom financijskom pozadinom. Zbog naglog profesionalnog napredovanja povećat će vam se prihodi. Vremensko razdoblje nakon 6. travnja je jako, a to ukazuje da ćete bogatstvo steći profesionalno, preko prijatelja, životnih partnera ili profesionalnih partnera tijekom tog razdoblja.

Godišnji horoskop za 2022. godinu


LJUBAV I OBITELJ

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Prema horoskopu za ljubav, u 2002. godini možete naići na sukobe u odnosu s partnerom tijekom siječnja i veljače. Ove godine parovi koji su u dugotrajnim vezama mogli bi donijeti odluku koja se tiče zajedničkog života. Rezultati mogu biti mješoviti, ali možete očekivati bolje razumijevanje s partnerom. Mogu postojati mali sukobi i razlike u mišljenjima, ali oni možda neće ozbiljno utjecati na vaš odnos.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Prema obiteljskom horoskopu za 2022., Lavovi će se dobro slagati, posebno sa muškom rodbinom koja vam je bliska po godinama. To uključuje braću. Ovo je sjajna godina za ulazak u brak. Učinite to kada su Jupiter i Saturn u konjukciji kako biste postigli dobre rezultate. Ako ste u braku, ovo je također vrlo dobro razdoblje za pokušaj začeća. Ne samo da će ovo biti radosna prigoda sama po sebi, već će također poboljšati vaše odnose s rodbinom.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

ZDRAVLJE

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Prema horoskopu zdravlja za 2022. godinu, ove biste se godine mogli suočiti sa zdravstvenim problemima. U stabilnom zdravlju možete uživati početkom godine, odnosno od siječnja do travnja, nakon čega će vas može napasti virusna infekcija ili može doći do problema s probavom. Šanse za ozbiljne bolesti i ozljede mogu biti tu; stoga se savjetuje da budete posebno oprezni tijekom putovanja. Dobre prehrambene navike i promjene u načinu života mogu vas održati zdravima i u boljem stanju.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Već danas nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, slobodni savjetnici, i zatražite osobnu analizu za ljubav i karijeru u 2022. godini!

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE!

 

 

sudbina

 

STRIJELAC – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U 2022. godini, morat ćete se potruditi kako biste napredovali na području karijere, Strijelci. Položaj planeta bit će povoljan za vas. U svim vrstama društvenih i vjerskih aktivnosti sudjelovat ćete s punim uzbuđenjem i entuzijazmom. Ove godine dobit ćete rezultate vašeg napornog rada u prošloj godini. Možda ćete imati problema sa svojom obitelji, no trebali biste krenuti naprijed i usredotočiti se na svoj cilj ove godine. Doći će do rasta u karijeri, a potom i mogućnosti ekonomske koristi i povećanja plaće prema horoskopu za 2022.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Mjesec siječanj može donijeti nepredviđeni događaj i stoga se od vas traži da se hrabro suočite s njim. Mjesec veljača može biti dobro vrijeme da zapišete svoje kreativne ideje i započnete novi pothvat. U ožujku i travnju možda osjećate stagnaciju. Budite dosljedni u svom učinku jer će vam to donijeti neku korist poput unapređenja ili povećanja plaće do kraja mjeseca. Pokušajte biti fleksibilniji i pokušajte razumjeti osjećaj partnera jer će ovog mjeseca osjetiti potrebu da bude voljen i shvaćen.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Mjeseci svibanj i srpanj su mjeseci kada trebate pokušati uštedjeti i kloniti se impulzivnih odluka. Okruženje će vam podići moral, a vaše fizičko i psihičko stanje bit će vrlo dobro ovog mjeseca. Mjesec kolovoz i rujan također je dobro vrijeme za jačanje vaše veze što rezultira intimnijom vezom u bračnoj sreći. Sredina mjeseca rujna može vam donijeti velike financijske izdatke.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U zadnjem tromjesečju godine vrijeme je za odmor. Uživat ćete u dobrom financijskom razdoblju ako pametno trošite, a posebno ćete uživati u posljednjim mjesecima 2022. Naći ćete unutarnji mir i osjećat ćete se slobodnim tijekom tog vremena.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

OPĆENITO O 2022.

 

Sveukupno 2022. godina bit će vrlo povoljna jer će biti podržana energijom Jupitera tijekom cijele godine. Međutim, vaša bi se karijera ove godine mogla suočiti s nekim usponima i padovima. Saturn u Vodenjaku nastojat će donijeti određenu stabilnost uokolo i vodit će vas da uložite svoju predanost rješavanju nesigurnih situacija. Saturn također ograničava vaše iskazivanje ljubavi i privrženosti u braku i odnosima.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Ova bi godina mogla biti puno bolja u usporedbi s nekim od proteklih nekoliko godina jer ćete biti vrlo uspješni u svojoj karijeri kojoj ćete se posebno posvetiti ove godine. Putovanje u inozemstvo je također na vašoj karti, a vaš bi ukupni financijski položaj bio znatno poboljšan ove godine jer će Saturn biti postavljen u drugoj kući Jarca.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

POSAO I NOVAC

 

Što se tiče karijere, bit će to prosječna godina. Strijelci koji žele pokrenuti posao trebali bi odgoditi planove na početku godine jer biste trebali izbjegavati nova ili teška ulaganja, a trebali biste izbjegavati i uključivanje u špekulativne aktivnosti. Također biste trebali dobiti pomoć od starijih ljudi u svom poslu. Stvari će se popraviti nakon travnja, tako da možete krenuti sa svojim pothvatom, pogotovo ako planirate partnerski posao, jer to izgleda obećavajuće.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Prema horoskopu za novac u 2022., ova godina će početi s mješovitim rezultatima jer će Saturn u drugoj kući značiti da ćete nastaviti stjecati bogatstvo. Vaše će se financijsko stanje poboljšati jer ćete nastaviti štedjeti i ulagati. Postoji naznaka da biste mogli steći vlasništvo predaka, a također biste mogli trošiti novac na obiteljske funkcije. Trebali biste biti oprezni dok ulažete u 2022. godinu i izbjegavajte svaki rizični pothvat ove godine.

 

LJUBAV I OBITELJ

 

Neće biti značajnih promjena u ljubavnom životu; provodit ćete puno vremena sa svojom drugom polovicom. Ova će vam godina ponuditi moć, romantiku, obitelj i autoritet. Društveni status će postati sjajan u 2022. Morate donijeti ispravne odluke u skladu sa situacijom prije nego što učinite bilo što ove godine. Veljača vam je najpovoljniji mjesec za vjenčanje.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

2022. godina predviđa da će vas nova i neobična iskustva naučiti mnogo stvari koje prije niste znali. Iznenađenja mogu doći kroz djecu ili romantičnu vezu koja vas može izvući iz monotone rutine i voditi novi život. Budite čvrsti i fleksibilni jer se život ponekad mijenja na sasvim neočekivane načine. Ovo je dobro vrijeme za obitelj i vjerojatno ćete naići na poticajna i nadahnjujuća iskustva koja će vam pomoći da pristupite stvarima na vrlo svjež i nov način.


ZDRAVLJE

 

Ovo će biti prosječna godina za vaše zdravlje. Zbog vaših prijašnjih angažmana i društvenih aktivnosti možda nećete pridržavati se pravilnog plana prehrane, a to može uzrokovati pogoršanje vašeg zdravlja. Morate održavati redovitost i točnost u pogledu svoje dnevne rutine i prehrane. Nemojte biti nemarni u tom pogledu, jer bi Rahu u petoj kući mogao zaustaviti bolesti povezane s želucem.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, slobodni savjetnici, koja će Vam dati savjet što poduzeti na polju karijere u 2022. godini te Vam predati Vaš osobni kod za privlačenje uspjeha!

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE!

 

 

24-sata-horoskop

 

 

24-horoskop

 

 

BIK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

Dragi Bikovi, čini se da je ova godina bolje razdoblje od prethodnih nekoliko godina prema predviđanjima horoskopa za 2022. Jupiterovim ulaskom u znak Riba svi će vaši problemi biti riješeni. U vašem osobnom i profesionalnom životu bit će bolji osjećaj odluke i razmišljanja, međutim, Saturn u kući Vodenjaka donosi određeni pritisak. Općenito ugodno razdoblje donijet će tranzit Marsa u vašem znaku ove godine.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Godina 2022. vrijeme je sreće i optimizma kada će dobre stvari lakše doći. Osjećat ćete se društvenije i možete očekivati dobre odnose sa svima. Vaš interes za aktivnosti će se vjerojatno proširiti i staviti vas u red za studije i putovanja na velike udaljenosti. Mogli biste povećati svoje bogatstvo za ulaganja, poslovne dogovore ili sreću. Također možete očekivati da ćete raditi stvari i razmišljati o prošlosti ili neočekivano sresti ljude iz svoje prošlosti.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U mjesecu lipnju, tranzit Venere jedno je od najboljih razdoblja u vašem životu. Lako vam je širiti i primati ljubav i naklonost, a bit ćete privlačniji, šarmantniji i popularniji nego inače. Ovo je povoljno vrijeme za traženje užitka od zabave, zabave, ali i za opuštanje u udobnosti i veselje s djecom. Također je povoljno vrijeme za kreativni rad, kupovinu i druge financijske stvari.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U mjesecu listopadu Jupiter će donijeti prilike za povećanje bogatstva i prosperiteta. Nove avanture proširit će vam horizont i proširiti pogled na život. Ovo bi trebalo biti razdoblje duhovnog i vjerskog rasta. Međutim, pazite da ne postanete previše samouvjereni i ekstravagantni tijekom retrogradnog Jupitera.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Do kraja godine, Saturn može predstavljati prekretnicu. Ako su vaše ambicije raspršene, možda ćete morati ponovno procijeniti svoje ciljeve. Taktičko povlačenje ili neki kompromis može biti najbolja opcija. Nakon što ova teška i iscrpljujuća faza života prođe, vratit će vam se samopouzdanje i entuzijazam. Tada možete početi graditi nove temelje sami sa sobom kako biste stvorili osjećaj svrhe.


POSAO I NOVAC

 

Ova godina je sjajna za Bikove. Jednostavno iz razloga što će Jupiter biti veći dio godine u vašoj 11. kući, a na svom radnom mjestu možete očekivati veliku dobit. Bit će bolje dobiti ako vodite vlastiti posao. Tijekom prvog dijela godine također je moguće preseljenje u nekom trenutku zbog aspekta Saturna u vašoj 4. kući kućnog blagostanja i sreće. Oni koji traže posao naći će vremena da se skrase. Poslovanje će donijeti bolju dobit u odnosu na prethodnu godinu. Čuvajte se financijskih prijevara i ne vjerujte svemu što čujete! Općenito, prosperitet je osiguran jer će Saturn ove godine biti u tranzitu u devetoj kući.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Horoskop za 2022. ukazuje na zadovoljavajuću financijsku godinu i možda ćete dobiti mnogo prilika. Društvene obveze ili proslava prigodne ceremonije mogu povećati rashode, ali možete vidjeti dobar rast u svom bogatstvu kako godina napreduje. Razdoblje sredine 2022. dobro je za dugoročna ulaganja i provedbu vaših financijskih planova. Do sredine rujna svoj financijski status možete podići na nove visine s ključnim planom i novim načinom razmišljanja. Ali budite oprezni.

Godišnji horoskop za 2022. godinu


LJUBAV I OBITELJ

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Prema horoskopu za 2022., imat ćete podršku partnera u svemu što radite, a on će vam biti veliki poticaj za napredak u životu i ugraditi vam osjećaj samopouzdanja. Morate paziti da zasad ne izazivate sukob ili neslaganje s partnerom. Sreća će biti tu u ljubavnom životu ove godine prema godišnjem horoskopu za 2022., a sredina 2022. godine posebno je vrlo povoljna za vaš ljubavni život.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Bračni horoskop za 2022. sugerira potrebu za poboljšanjem sadašnje situacije. Obveze prema članovima vaše obitelji i bliskim osobama mogu dodati glatkoću i mir vašem bračnom životu. Jupiterov aspekt razriješit će sve sumnje i zbunjenost. Budite oprezni jer vaša sklonost traženju zaigranosti može stvoriti probleme ili distancu između vas i vašeg partnera.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Venera će vam pružiti prijeko potrebnu emocionalnu povezanost s vašim partnerom. Ako ste slobodni, svog životnog partnera pronaći ćete putem društvenih mreža. Duboki osjećaji i romantika ove su godine istatnuti za Bikove.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Kad govorimo o odnosima s obitelji, ove godine ćete se preseliti ili imati pristup nekom drugom mjestu, što vam proširuje vidike. Možda će se obitelj proširiti dolaskom novog člana obitelji. Možda ćete morati putovati na udaljena mjesta zbog obiteljskih razloga. Kao rezultat toga, odnosi u vašoj obitelji ili zajednici trebali bi se znatno poboljšati. Godišnja predviđanja za 2022. otkrivaju da bi se vaša baza poslovanja mogla preseliti na novo mjesto, a mogli biste dobro obaviti zamjenu nekretnina ili kupnju i prodaju.


ZDRAVLJE

 

Horoskop zdravlja za 2022. otkriva da ćete ove godine lakše razvijati korisne zdravstvene rutine od sredine do kraja godine. Ako ste ovisni o bilo čemu, hrani ili lošim navikama kao što su pušenje ili piće, bit će vam lakše pobijediti ih.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Preporučuje se razviti dnevni režim i moći ćete popraviti ono što nije donosilo rezultate. Održavanje stabilne i zdrave težine bit će veliki izazov ove godine, ali morate utjecati na sile koje vam mogu pomoći da ostanete disciplinirani.

 

Nazovite savjetnika Damira na kodu 217, slobodni savjetnici, i zatražite osobnu astrološku analizu da ne prođete mimo dobrih prilika koje Vam horoskop nudi u 2022. godini! 

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE!

 

 

mjesecni-horoskop

 

 

DJEVICA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

2022. godina može donijeti malo tjeskobe, drage Djevice. Međutim, sredinom godine horoskop će pokazati značajan porast u financijskim aspektima. Morat ćete posvetiti više vremena kućanskim poslovima i brizi o djeci, te pratiti vlastito zdravlje. Istodobno, nećete biti lišeni mogućnosti komuniciranja s kreativnim i ugodnim ljudima, provedbe kreativnih ideja i planova.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Početak godine bit će prilično užurban, s mnogo aktivnosti na čekanju ili ćete imati mnogo zadataka, od kojih neke treba započeti, a druge dovršiti. Godina će vam donijeti veliku nadu. Čini se da će vas ove godine čekati novac, imovina, slava i uspjeh. Dobit ćete puni rezultat svog rada. Nećete biti zabrinuti. Ako se u bilo kojem poslu razočarate, to će biti zbog toga što niste radili. U posljednjem kvartalu godine očekuju se i susreti s prijateljima, nova poznanstva i zanimljiva događanja.

 

OPĆENITO O 2022.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U razdoblju od siječnja do ožujka aktivirat će se kuća komunikacije, informacija i učenja novih stvari. Početkom godine ići ćete naprijed u području znanosti i istraživanja. Bit ćete prijatelji s novim ljudima. Vaš status će se povećati u društvenoj sferi.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Također možete nastaviti s tečajem stručnog usavršavanja, a možete i pregledati način na koji komunicirate s partnerom, članovima obitelji, kolegama ili prijateljima. Ostat ćete usredotočeni na svoj stari život čak i ako to znači da trebate napraviti kompromise.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U srpnju i kolovozu vaš će učinak biti neizravno povezan s učinkom vaših kolega i nadređenih i koliko se dobro slažete s njima. Samci bi mogli pronaći veliku ljubav u mjesecu kolovozu, a emocije mogu biti intenzivnije tijekom većeg dijela ovog razdoblja. Mjesec rujan i listopad bit će mjeseci u kojem će vam prijatelji i rodbina biti dobar izvor inspiracije za stjecanje novca. Iskoristite slobodno vrijeme za opuštanje i odmor. Uzmite kratak odmor da se odmorite i napunite baterije.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Do kraja godine morat ćete voditi računa o svom tjelesnom zdravlju. Izbjegavajte dugotrajne napore, ali i previše odmora. Pokušajte stvoriti ravnotežu između to dvoje. Također, budite strogi sa svojim budžetom kada je u pitanju uživanje u zabavama jer on nije na vašoj strani financijski pred kraj godine.

 

POSAO I NOVAC

 

Što se tiče karijere, 2022. godina obećava da će biti dobra za vas, Djevice. Tijekom godine mogu se pojaviti manji izazovi i prepreke koje možda nećete uspjeti savladati savršeno. Korporativni radnici mogu očekivati unapređenje. Osobe koje su trenutno nezaposlene mogle bi se zaposliti u 2022. godini. Savjetuje se da više pazite na aktivnosti svojih suradnika i mudro poduzimate svaki korak. Iskoristite svoje iskustvo na radnom mjestu kako biste se spasili od upadanja u bilo kakvu neočekivanu situaciju.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Prema financijskom horoskopu., možete očekivati bolje financijske uvjete u 2022. godini. Ova godina može vas blagosloviti velikim gospodarskim rastom na mnogo načina. Možda ćete dobiti pomoć od članova obitelji i prijatelja za financijska pitanja. Vaši rashodi također mogu biti niski i pred vama se otvaraju novi izvori prihoda. Ove godine možete kupiti i nekretninu sa skupim stvarima. Budite oprezni tijekom novčanih poslova.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Ove godine i Djevice će možda morati potrošiti na zdravlje, ali savjetuje se obratiti pozornost na medicinske dijagnostičke postupke jer postoji vjerojatnost da će vas jeftine usluge dovesti do problema. Pogrešna radnja neiskusnog liječnika može nanijeti ozbiljnu štetu ne samo tijelu već i vašem novčaniku.


LJUBAV I OBITELJ

 

Ove godine ćete postići dobre rezultate u svom ljubavnom životu. Ipak, na početku godine savjetujemo vam da budete malo oprezni jer se čini da je mjesec siječanj pomalo nepovoljan u pogledu ljubavi u vezi jer bi Saturn u Jarcu mogao stvoriti neke smetnje u vašem ljubavnom životu. Možda ćete se razočarati zbog svojih najmilijih. Postoji mogućnost i za brak. Ako ste slobodni, ove godine možete ući u romantičnu vezu koja bi mogla donijeti mir u vašem životu, a možda i u dugotrajnim vezama. Ove godine možete očekivati i psihičku podršku supružnika.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Horoskop za obitelj daje mješovite rezultate. Jer dok će početak godine biti malo slab, srednji dio godine će biti prosječan, a kraj druge polovice godine će vam donijeti najbolje rezultate. Pogotovo sredinom godine; možda ćete se morati suočiti s obiteljskim sporovima od travnja do rujna.

 

ZDRAVLJE

 

Što se tiče zdravlja, u 2022. godini biste se mogli suočiti s mnogim zdravstvenim problemima. Morate obratiti više pažnje na svoj način života i razviti bolje navike kako biste se lakše nosili s lošim zdravstvenim stanjem. Šanse za ozljede su visoke ove godine, a možete se prepustiti vježbanju kako biste omogućili tjelesnu kondiciju. Možete se odlučiti i za jogu jer je to vrlo dobra opcija.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Što se tiče mentalnog zdravlja, ove godine možda nećete osjetiti veće mentalne smetnje. Možda postoje problemi povezani sa stresom i drugim stvarima, a možda ćete morati dobiti vanjsku emocionalnu podršku u jednom trenutku 2022.

 

Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, slobodni savjetnici, koja će pogledati što Vas očekuje u ljubavi i uz to Vam predati novogodišnju magiju uspjeha!

 

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE!

 

 

tarot-majstori

 

 

 

JARAC – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

Sve će ići u vašu korist u 2022. godini, dragi Jarci. U prvom kvartalu godine planetarni položaji će se pobrinuti da vam bude ugodno i sretno okruženje. Ali u drugom tromjesečju može doći do nekih problema u vašem osobnom i profesionalnom životu. Preporučuje se napraviti prilagodbe, za to će biti potrebno strpljenje i razumijevanje. Kako godina odmiče, čini se da rješavate sve probleme, nevolje i prepreke.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Mjesec siječanj bit će savršen jer ćete biti fizički spremni. U siječnju je preporučljivo planirati svoj budžet i prioritetno odrediti troškove za godinu jer sredina mjeseca može donijeti neke troškove vezane uz vaše drage osobe. Tijekom veljače i ožujka, mnogi će pronaći ljubav. To razdoblje će vam pomoći da zablistate u vašem osobnom i profesionalnom životu tarije će osobe u veljači imati brojne prilike da se istaknu u svojoj karijeri.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Mjesec svibanj i lipanj povoljni su za romantične susrete koji bi mogli dovesti do ozbiljne veze ili čak braka. U rujnu i listopadu uživat ćete više slobode u istraživanju profesionalne stabilnosti, a imat ćete i podršku svojih kolega. U mjesecu listopadu najbolje je paziti na svoje zdravlje i izbjegavati ugljikohidrate, masti i visokokaloričnu hranu.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Do kraja godine timski rad donijet će vam mnoge prednosti, a ponudit će vam i mogućnost preseljenja ili promjene u karijeri ako na to budete spremni. Kraj godine mogao bi donijeti neke troškove vezane za odmor, putovanja ili hobije, a možete se i razmaziti jer je ovo povoljan period u godini za Jarčeve.

 

POSAO I NOVAC

 

Horoskop za karijeru pokazuje kako možete očekivati rast u poslovnom životu u 2022. godini, a mogu postojati šanse i za napredovanje. Ako ste zainteresirani za promjenu djelatnosti, posla ili radnog mjesta, preporučuje se da to učinite tijekom prvog ili posljednjeg tromjesečja godine. Također se savjetuje da održavate srdačne odnose s kolegama i nadređenima, što će vam ići u prilog u 2022. godini. Također možete steći nove neprijatelje na radnom mjestu, ali posljedice istih možda neće donijeti veliki utjecaj.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

2022. godina obećava da će biti financijski stabilna. Iako bi izdaci mogli biti visoki, postojat će kontinuirani protok novca i možete zadržati ravnotežu između zarade i troškova. Savjetuje se više pažnje posvetiti ulaganju i štednji, a ne trošenju. Početkom godine možete istraživati i nove izvore prihoda, a ove godine možete kupiti skupe stvari ili investirati u zemljište, kuću, imovinu, automobile itd.

 

LJUBAV I OBITELJ

 

Početak 2022. godine mogao bi donijeti neke probleme u vašem ljubavnom životu, ali kako godina odmiče, neće biti problema s komunikacijom i jačanjem odnosa. Vaše samopouzdanje značajno će pridonijeti činjenici da će vaši problemi u vezi biti pod kontrolom. Proračunat ćete sve što radite, pa će vaše reakcije biti precizne i jasne. Bit ćete opušteniji, smireniji i staloženiji, zbog čega će vaš partner steći pogrešan dojam o vašim osjećajima. Ako ste u romantičnoj vezi, obratite pažnju na ono što govorite. Grube geste i grubi komentari mogu utjecati na vaš ljubavni život, stoga izbjegavajte svađe i nemojte osuđivati.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Horoskop i nije tako sjajan u 2022. godini u smislu obitelji. Zbog planetarnog položaja, vjerojatno ćete se suočiti s preprekama, jer može doći do sukoba u obitelji, i stoga vam se savjetuje da održavate mirnu atmosferu u obitelji i razgovarate sa svojom obitelji na prikladan način. Uz to, aspekt Marsa u vašoj četvrtoj kući u prvim će mjesecima utjecati na vaše odnose s obitelji, a za to vrijeme postoje šanse da ćete se razbjesniti ili naljutiti.


ZDRAVLJE

 

Kad je riječ o zdravlju, početkom godine mogu se pojaviti neki problemi s kojima ćete se morati suočiti. Savjetujemo vam da budete oprezni, da se zdravo hranite i modificirate svoj način života kako biste svoje zdravlje održali u boljem stanju. Okrenite se tjelesnoj aktivnosti, zdravoj prehrani i rutini i pokušajte ove godine stres držati podalje od sebe.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Kako biste preuzeli osobni horoskop za 2022. godinu, nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, slobodni savjetnici, koja spremno očekuje Vaš poziv!

 

Više o horoskopskom znaku Jarac doznajte OVDJE!

 

 

loto

 

 

horoskop-24-sata

 

 

BLIZANCI – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

Ovogodišnji položaj Marsa mogao bi donijeti poteškoće u vašoj ljubavnoj vezi u siječnju, Blizanci. U travnju, Venera i Mars u Vodenjaku umiruju stvari nadahnjujući novu povezanost. Mjesec kolovoz ponudit će vam da uživate u užitku jer će Venera biti u Lavu. Ako ste odani u svojoj vezi i uložite svojih sto posto u vezu, savršenu ljubav ćete imati do kraja godine.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Saturn će biti u osmoj kući. Kao rezultat toga, ove godine ćete upoznati puno novih ljudi i razvrstati ih prema njihovom potencijalu, tako da neki od njih možda neće ostati u vašem životu. Jupiter u znaku Vodenjaka u prvoj polovici odredit će da imate veće zahtjeve od drugih, sasvim suprotno da naiđete na nedostatak suradnje, volje i fleksibilnosti kod drugih. Venera će donijeti mnoge sukobe s ljudima do kojih vam je stalo, a sve može krenuti od neke odgovornosti na moralnom principu i etici.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U mjesecu siječnju Jupiter u devetoj kući izbacuje vas iz vaše zone udobnosti kako bi stvorio prilike za rast, a vi ćete osjetiti poriv da proširite svoj horizont, da trenirate svoju želju za boljim stvarima. Ključ uspjeha je motivacija, ali ne morate obuzdavati svoj entuzijazam za osobni i profesionalni uspjeh, Blizanci.

 

OPEĆNITO O 2022.


U mjesecu travnju, tranzit Jupitera u 10. kući donijet će priliku za povećanje bogatstva i prosperiteta. Nove avanture proširit će vam vidike i proširiti pogled na život. U lipnju, Venera u Biku jedno je od najboljih razdoblja u godini za vaš ljubavni život. Lako će vam biti davati i primati ljubav i naklonost, a bit ćete privlačniji, šarmantniji i popularniji.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Ovo će biti dobro vrijeme za traženje užitka kroz fizičku aktivnost i zabavu. Dobro je vrijeme za kreativan rad, kupovinu i druge financijske stvari. U kolovozu i rujnu, Mars u Biku daje obilje asertivnosti što ovo razdoblje čini izvrsnim vremenom za početak novih projekata. Tijekom tog vremena vaši troškovi mogu biti visoki, ali također možete biti vrlo konstruktivni i produktivni. Tjelesna aktivnost je posebno omiljena, poput tjelovježbe, sporta i plesa.


Do kraja godine Saturn u osmoj kući donosi postignuća i priznanja. Ovo bi mogao biti dobar trenutak za kupnju i prodaju nekretnina ili renoviranje vašeg doma. Bliskost u vezi s partnerom je vjerojatna.

 

POSAO I NOVAC

 

Prema horoskopu karijere za 2022., ova će godina dati mješovite rezultate. Stoga ćete možda morati uložiti puno truda da biste postigli uspjeh, a možda ćete se suočiti i s nekim preprekama zbog svojih konkurenata zbog učinka Saturna u osmoj kući, ali to neće imati nikakvog utjecaja na dnevnu rutinu vašeg posla. Istovremeno, uprava će zahtijevati povećanje kvalitete rada i povećanje zahtjeva za ulaganjem puno truda. Blizanci, morat ćete braniti svoju poziciju i dokazati da smanjenje obima posla ovisi o vanjskim čimbenicima.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Horoskop u 2022. godini će dati željene rezultate po pitanju financija. Također, vlasnik vaše kuće poslovanja, Jupiter, 2022. godine će proći kroz vašu kuću karijere. Kao rezultat toga, svakako ćete imati koristi od svoje karijere ove godine. Jupiter će vam pomoći u rastu vaših financija, ali morate se malo potruditi zbog Saturna u osmoj kući. Novac koji niste dobili od prethodnog posla dobit ćete neočekivano tijekom listopada i studenog.

 

LJUBAV I OBITELJ


Prema ljubavnim predviđanjima za 2022., vaš ljubavni život čini se dobrim, Blizanci. Bit će pun snage i ljepote. Početkom godine Jupiter će vas emocionalno stimulirati, a u ljubavi će se ispoljiti mnogo entuzijazma. Oni koji se žele ponovno zbližiti sa svojim partnerima uživat će u poboljšanju ljubavnog života. Dobra je vijest i za samce Blizance jer će oni koji još nisu zasnovali obitelj imati priliku upoznati pravu ljubav u 2022. godini.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Prema obiteljskom horoskopu, ova će godina biti vrlo posebna za Blizance jer ćete ove godine posvetiti svoje vrijeme svojoj obitelji, što će dovesti do sretne atmosfere u obitelji. Također, ova vam godina daje posebnu priliku za kupnju novih stvari za kuću. Također možete organizirati bilo kakav povoljan posao u svojoj obitelji, a sav će taj posao zbližiti vas i vašu obitelj i stvoriti pozitivno okruženje u cjelini.

 

ZDRAVLJE


Prema horoskopu za zdravlje, čini se da je ova godina malo slabija u zdravstvenom smislu, Blizanci. Najviše zbog položaja Saturna u osmoj kući, početkom godine i smještaja Ketua u šestoj kući. U ovoj godini morat ćete biti svjesni svojih prehrambenih i životnih navika. Inače, kretanje planeta pokazuje da vas neke bolesti povezane s cirkulacijom mogu jako uznemiriti. Također, možda imate zdravstvenih problema s hranom s visokim udjelom masnoća, zbog čega ćete morati na vrijeme promijeniti svoje prehrambene navike!

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408, slobodni savjetnici, koja je već spremila veliku ljubavnu magiju u 2022. godini za Vaš horoskopski znak!

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci doznajte OVDJE!

 

 

VAGA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.


Drage Vage, početak godine donijet će sreću i radost u svim aspektima vašeg života i tijekom ove faze osjećat ćete se zadovoljnima. Sredinom godine savjetuje se da se usredotočite na obiteljske odnose, češće komunicirate s najdražima i rješavate svakodnevne probleme. Pritom će vrijedni predstavnici znaka sredinom godine dobro zaraditi.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Sreća će vas pratiti u ljubavi i na poslu. Do kraja godine izgledne su značajne promjene u sudbini. Bit će i prilika da se sa svakodnevnih briga prebacite na bijeg od stvarnosti, barem na kratko. To znači da biste mogli planirati kratko putovanje ili odmor. Pojavit će se neobični zadaci i ciljevi, a krug komunikacije će se proširiti. Početak siječnja bit će dobar, a vi ćete dobiti dobre rezultate od svog rada. Možda ćete biti vrlo aktivni u ovom trenutku, te ćete upoznati mnogo novih prijatelja, a u obitelji će biti bliskosti.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Od mjeseca veljače do lipnja i ponovno od rujna do prosinca morate obratiti pažnju na svu dokumentaciju. Bilo koja osoba može iskazati svoj interes za kupnju pokretnina i pokretnina. Prije kupnje ili prodaje kuće potrebno je konzultirati se sa starješinama obitelji. Ako želite započeti bilo kakav posao, bilo bi vam povoljno ostvariti ekonomsku korist.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Nakon kolovoza situacija će biti prosječna po pitanju novca. Tijekom tog razdoblja možete biti upleteni u sukobe s roditeljima i trebali biste biti oprezni. U vezi bi moglo biti problema. Ako ste započeli novi posao, ostanite oprezni i budite odgovorni, a također morate se potruditi i u ljubavnim i novčanim stvarima. Bilo bi najbolje da pazite na svoje zdravlje.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U posljednjoj četvrtini morate biti oprezni prema svom zdravlju, te se savjetuje da ne pokazujete nemar prema svom zdravlju. Redoviti odmor uz posao održat će potrebnu svježinu. Sve u svemu, pred vama je sjajna godina. Uspjeh će dotaknuti vaša stopala. Vrijeme je da dokažete svoju vrijednost, a vaša društvena sfera se također širi.

 

POSAO I NOVAC

 

Prema horoskopu karijere, 2022. bit će prosječna godina. Možete očekivati unapređenje tijekom prvih nekoliko mjeseci. Druga polovica može biti prilično izazovna u vašem radnom prostoru; stoga se preporučuje održavati dobre odnose sa suradnicima i starijima. Osobe kojima je predviđeno da promijene posao: budite oprezni prije nego što napustite svoj trenutni posao i napravite odgovarajuću analizu i istraživanje prije nego što se pridružite novom poslu.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Horoskop za novac pokazuje da bi mogla postojati stabilnost u 2022. godini. Ipak, možda ćete morati biti oprezni u vezi s istim, osobito tijekom druge polovice godine. U drugoj polovici godine rashodi bi mogli biti visoki; stoga morate biti oprezni i usredotočiti se na više štednje. Od siječnja do travnja protok sredstava bit će kontinuiran. Ove godine vam možda neće doći novi izvor prihoda. Pomaže vam da što više kontrolirate svoje izdatke tijekom ove godine.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

 

LJUBAV I OBITELJ


Drage Vage, ljubavni život će ići glatko u 2022. godini. Parovi koji dijele jaku vezu mogli bi ove godine ostvariti uspješnu vezu i vjenčati se ove godine. Slobodnima horoskop također pokazuje mogućnost ulaska u novu vezu, i bit ćete spremni na to. Ljubav i mir mogu ostati netaknuti i za bračne parove. Pokušajte izbjeći oštre svađe i loše ponašanje prema partneru te pokažite malo poštovanja i razumijevanja. Ovo je najbolji način na koji možete uživati u dobroj i zdravoj vezi u 2022. godini.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Ova će godina zbližiti obitelj. Odnosi s obitelji i zajednicom trebali bi se poboljšati, a vi ćete se osjećati dobro raspoloženi. Neki od vas mogu imati šanse poboljšati svoj dom i održati svoje okruženje sretnim, čineći ga privlačnijim.

 

ZDRAVLJE


Prema horoskopu za zdravlje, u 2022. možete naići na manje zdravstvene probleme. Bolesti povezane s probavom i virusne infekcije utječu na vaše zdravlje, ali neće dugo trajati. Ove godine postoje i šanse za ozljedu; stoga morate vježbati i preuzeti potpunu kontrolu nad svojom tjelesnom kondicijom i težinom. Isprobajte aktivnosti po svom izboru kako biste održali dobro mentalno zdravlje i izbjegli stres.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Stoja na kodu 520, slobodni savjetnici, koja će Vam predati moćnu magiju za privlačenje novca u 2022. godini! Kao bonus ćete dobiti i osobni horoskop za 2022. godinu!

 

Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE!

 

 

prorocanstva-za-2022

 

VODENJAK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.


Dragi Vodenjaci, horoskop za 2022. godinu pokazuje kako će mjesec siječanj i veljača biti povoljno vrijeme za razvijanje dobrih odnosa s drugima, posebno s novim ljudima, ali savjetuje se da s tim odnosima budete oprezni. Ljubavni život bit će poboljšan u mjesecu veljači u odnosu na prethodne mjesece, a ovo je vrijeme kada se zbližavate.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U ožujku i travnju dužni ste paziti na svoje zdravlje; pravilna prehrana i tjelesna vježba moraju biti prioriteti kako biste izbjegli probleme koji bi se mogli pojaviti u ovom mjesecu. U lipnju i srpnju nemojte biti previše pod stresom i pokušajte kontrolirati svoj impuls. Možete se odlučiti za sport ili izlazak u prirodu jer će vam to ublažiti psihički stres i opustiti vas. Komunikacija i iskrenost ključni su elementi u vašim odnosima koji vas mogu natjerati da idete naprijed.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Mjeseci rujan i listopad su mjeseci kada će taktičnost i diplomacija učiniti čuda u vašoj karijeri. Ove godine je odnos s klijentima ključ vašeg opstanka. S prolaskom mjeseci, ostvarit ćete napredak, povećanje plaće i priznanje nadređenih.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Do kraja godine mogli biste uživati u uspjehu iako se mogu pojaviti neki neželjeni troškovi. Također se savjetuje da obratite više pažnje na svoje zdravlje i izbjegavate hranu bogatu mastima jer u tom razdoblju može naštetiti vašem probavnom sustavu.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U obitelji ćete slaviti puno novih događaja. Prijatelji i rođaci također će biti sretni i uvijek će vam biti od pomoći u budućnosti. Morate uštedjeti više novca i biti stabilniji u financijama. U 2022. godini vaša će sreća zasjati jače nego prošle godine.


POSAO I NOVAC

 

u 2022. godini ćete se morati suočiti s nekim izazovima i nekim usponima i padovima, Vodenjaci. Ostanite smireni jer će to biti potrebno kako biste strpljivo rješavali situaciju kada stvari postanu teške. Savjetuje se da ne ulazite u svađe ili sukobe s nadređenima jer možete vrlo negativno utjecati na vaše radno mjesto. Preporučuje se imati dobre odnose s kolegama. Vodenjaci koji su trenutno nezaposleni ove će godine dobiti dobar posao. Posljednji dio godine može biti uspješniji, a možda ćete dobiti priznanje za nastavak dobrog rada i truda.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Što se tiče financija, u 2022. godini ćete imati dobro financijsko stanje. Prihodi će biti stabilni, a i troškovi će biti pod kontrolom. Ove godine možda nećete moći uštedjeti koliko želite, ali možete razmisliti o nekoj vrsti ulaganja jer je svakako povoljno razdoblje za to. Društveni i obiteljski događaji također od vas zahtijevaju velike troškove, stoga pripazite.

Godišnji horoskop za 2022. godinu


LJUBAV I OBITELJ

 

Prema ljubavnom horoskopu za 2022., imat ćete prosječnu godinu. Možda je to zbog grubog ponašanja vašeg partnera. Ali savjetuje se da se ne osjećate ovako slomljenog srca jer u mjesecu travnju, potrudit ćete se da ga bolje razumijete i pomoći mu da ostane pristojan i nježan. Problemi s kojima biste se mogli suočiti početkom godine u vašoj ljubavnoj vezi mogu biti posljedica problema s kompatibilnošću; stoga ih pokušajte razumjeti i razriješiti. Kako mjeseci prolaze, godina će donijeti senzualnost u ljubavnim vezama. Kraj godine bit će potpuno sretan što će vaš odnos učiniti zdravijim i boljim.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Prema obiteljskom horoskopu, ove godine možda neće biti značajnijih promjena u vašem obiteljskom životu. U prvom tromjesečju godine možda ćete se morati suočiti s preprekama u obitelji, a može doći i do nesuglasica koje će povećati vaš psihički stres. Stoga vam se u prvoj polovici godine savjetuje da ostanete strpljivi i pustite stvari da se smire. U drugoj polovici godine naći ćete priliku da sa svojom obitelji popravite stvari. Posljednje tromjesečje godine bit će vrlo dobro za vaš obiteljski život, a podršku ćete također naći u obitelji.

Godišnji horoskop za 2022. godinu


ZDRAVLJE

 

Horoskop pokazuje da u 2022. godini možete patiti od stresa. Uz to, postoje šanse za manje tegobe koje uglavnom mogu biti uzrokovane lošom probavom. Zdravstveni problemi također mogu utjecati na vaš posao, a možda ćete posvetiti više pažnje svom mentalnom zdravlju kako biste poboljšali svoje fizičko stanje. Horoskop vam savjetuje da usvojite novi hobi, pravilno se hranite i učinite sve što je potrebno da budete mentalno zdravi u 2022.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, slobodni savjetnici, koja će Vam predati Vaš osobni kod za privlačenje novca i ljubavi u 2022. godini!

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak doznajte OVDJE!

 

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

 

 

RAK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.


Saturn će rođenima u znaku Raka u 2022. donijeti velika ograničenja u izražavanju onih dubokih i trajnih osjećaja. Jupiter će olakšati pristup informacijama i pomoći vam da formulirate nove ideje, dragi Rakovi. Savršeno je vrijeme kada treba čitati, pisati, učiti strani jezik itd. No, Jupiter može stvarati neke prepreke u poslu, svakodnevnoj rutini i zdravstvenom sektoru. Mars u retrogradnom položaju može biti teško vrijeme za Rakove jer će morati proći kroz različite kušnje iz kojih moraju mnogo naučiti.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U mjesecu siječnju, zbog položaja Saturna u sedmoj kući, mogli biste osjetiti opterećenje. Vaš život u vezi jedno je od onih područja kojima je potrebna dodatna briga jer ćete propustiti znakove ako ne obratite pozornost. Sredinom siječnja u središtu pozornosti bit će zdravstvena pitanja. Također se savjetuje da se pobrinete i za svoje financijske stvari. U mjesecu veljači bit ćete najaktivniji i najdinamičniji. Vaš fokus bit će uglavnom na domu, obitelji i privatnom životu zbog aspekta Jupitera na kuću obitelji i doma.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U travnju će vas tranzit Jupitera u devetoj kući držati usredotočenima na dom i razvoj karijere. Jedan od najboljih lijekova prema godišnjim predviđanjima za 2022. koji možete učiniti ovog mjeseca je uzeti malo slobodnog vremena kako biste se maknuli od stresa. Ako je moguće, isplanirajte putovanje na neko mjesto.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U mjesecu svibnju, Merkur postaje retrogradan, što dovodi do nekih nazadovanja u vašoj karijeri. Možda ćete osjećati nelagodu, čak i u svom osobnom životu, jer sukob može nastati tijekom mjeseca ožujka ili travnja. Važno je shvatiti da ljudima ponekad treba vremena da razmisle o stvarima, a ovo može biti jedna od njih.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U mjesecu srpnju Saturn se kreće u znaku Jarca. Sjeme inicijative protekle dvije godine sada je zasađeno i vrijeme je da se počne razvijati. Bit ćete manje pod stresom, manje je vjerojatno da ćete se sada osjećati preopterećeno. Vaše tjelesno zdravlje sada pokazuje znakove definitivnog poboljšanja, a sada imate vremena za preventivne tretmane koji će povećati vašu vitalnost.

 

POSAO I NOVAC

 

Prema horoskopu za karijeru, 2022. godina predviđa vam prilično produktivnu vremensku liniju. Unatoč mogućim brigama u drugim sferama života, u profesionalnoj djelatnosti očekuje se stabilnost, veća produktivnost rada i dobri odnosi s menadžmentom. Postoje određene mogućnosti za karijeru koje bi se mogle pojaviti sredinom godine. Uzmite u obzir i pozitivne i negativne strane prije nego što napravite promjenu jer optimizam može biti najbolji za vas.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Horoskop za novac, obećava da će 2022. godina biti povoljna godina iz ekonomske perspektive. Prisutnost Rahua u 11. kući znači da biste trebali imati željenu ušteđevinu. Ove godine trebali biste dobro raditi na poboljšanju svog financijskog stanja. Možda mnogo novca potrošite na obiteljske događaje, a to je povoljno vrijeme za veliku investiciju.

 

LJUBAV I OBITELJ

 

Što se tiče ljubavnog horoskopa, imate povoljne rezultate u prvom tromjesečju godine, ali bi se odnosi mogli znatno poboljšati sredinom godine. Između vas i vašeg partnera bit će ljubavi i poštovanja. Rakovi koji su trenutno slobodni mogli bi ući u romantičnu vezu tijekom druge polovice godine. Vašim društvenim i romantičnim životom najvjerojatnije će dominirati jaka strast. Čak i u svakodnevnom životu bit ćete življi nego ikad. Tijekom ove godine možete se suočiti s nekim usponima i padovima u svom društvenom životu.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Prema horoskopu za obitelj, 2022. godina će biti usmjerena na prosječne rezultate iz obiteljske perspektive. Okruženje mira i sklada zavladat će u vašoj obitelji zbog kombiniranog aspekta Jupitera i Saturna u četvrtoj kući. U drugoj polovici godine brige oko djece će biti prisutne, a društveni prestiž će u ovo vrijeme biti veći, a vi biste također s entuzijazmom sudjelovali u društvenim aktivnostima, te ćete dobiti punu suradnju s mlađom braćom i sestrama.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

 

ZDRAVLJE

 

Prema horoskopu zdravlja za 2022., početak godine će donijeti prosječne rezultate. Bit ćete osjetljiviji na vremenske promjene zbog djelovanja Jupitera u osmoj kući. Poboljšajte svoje dnevne rutine uz prehrambene navike, a savjetuje se redovita tjelovježba u obliku joge ujutro. Nemojte imati psihičku napetost zbog bilo kojeg ekonomskog aspekta ili protivnika. U drugoj polovici godine zdravlje će biti dobro i postojano, a vi ćete imati pozitivan stav i misli u svom umu zbog korisnih aspekata planeta.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Stoga nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, slobodni savjetnici, koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi zaštitu kako ništa ne bi utjecalo na Vaš ljubavni i profesionalni napredak u 2022. godini!

 

Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE!

 

 

sms-narucivanje

 

 

ŠKORPION – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.


Godina 2022. pomoći će vam da završite sve svoje neriješene poslove, Škorpioni. Po završetku svih vaših radova na čekanju, odahnut ćete. Početkom godine željeli biste živjeti udobnim luksuznim životom. Za to vrijeme bit ćete emotivni. Siječanj je također dobro vrijeme za ponovno otkrivanje partnera i strast prema svojim životnim idejama i snovima. U veljači će to biti razdoblje uspjeha, a u vašem okruženju bit će prisutne mnoge važne i utjecajne osobe.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U travnju i svibnju možete biti pomalo pesimistični. Ali tada će se život ponovno vratiti na pravi put, a za to vrijeme trebali biste imati svu hrabrost potrebnu da naporno radite kako biste pobijedili svoje neprijatelje. Tijekom tog vremena morat ćete posvetiti previše pažnje svom partnerskom radu. U svibnju ćete emocionalno odrasti; stoga nemojte biti impulzivni u odnosu sa svojim partnerom ove godine.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U lipnju i srpnju, sredinom mjeseca, preporučuje se više vježbati, voditi zdraviji način života i ne ostavljati nepodmirene račune i kredite za srpanj. Za napredak u karijeri dobit ćete podršku članova svoje obitelji. Oni koji pokušavaju dobiti transfere na poslovima mogu imati koristi. Nakon svibnja, vrijeme je dobro za vašu karijeru.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U rujnu i listopadu pronaći ćete metode za poboljšanje razine energije, poput pohađanja različitih rekreacijskih aktivnosti. To je fantastičan trenutak za uspostavljanje profesionalnijih veza kako biste se pomirili ako dođe do sukoba. Ovaj put također možete planirati otići na turneju s prijateljima i članovima obitelji kako biste proslavili svoj uspjeh. S financijskog stajališta, ova će godina biti obična.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Do kraja godine Škorpioni će krenuti s novom razinom energije koju već neko vrijeme nisu imali i vidjet će poboljšanje razine energije: bit ćete aktivniji i uzbuđeni za sljedeću godinu. Ove godine dobit ćete punu podršku rodbine koja je uz vas u svakom situaciji i poslušati savjete od njih kako biste krenuli u pravom smjeru. Također možete biti zainteresirani za značajna ulaganja i obavljanje rizičnih poslova.


POSAO I NOVAC

 

Prema horoskopu karijere, u 2022. godini bit ćete uspješni zbog svoje predanosti, truda i napornog rada. Stvari će se popraviti nakon travnja kada će Jupiter prijeći u 10. kuću, a moglo bi doći do problema na poslu zbog vaših neprijatelja; stoga treba biti oprezan. Možete postići uspjeh u svom pothvatu i očekivati stabilnost, ali samo ako uložite svoj puni trud i naporan rad. Druga polovica godine za vas će biti uspješnija od prve.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U 2022. godini može biti i prihoda i rashoda, a ove godine možda nećete moći uštedjeti puno novca. Možda ćete morati podmirivati troškove i zbog zdravstvenih problema. Pokušajte ove godine podmiriti prethodni dug. Možda će vam se tek otvoriti novi izvori prihoda, a manje su šanse za kupnju nekretnine ove godine. Izbjegavajte velika ulaganja tijekom prve polovice godine. Ovo razdoblje će vam i dalje pomagati u stjecanju bogatstva zbog položaja Jupitera, a također može doći do nekih izdataka u obitelji zbog nekog povoljnog događaja, a sa smještajem Jupitera u četvrtoj kući postoji vjerojatnost stjecanja pokretnih stvari.

Godišnji horoskop za 2022. godinu


LJUBAV I OBITELJ


Starije osobe rođene u znaku Škorpiona mogu uživati u ugodnom životu tijekom 2022. Problemi u vezi nastaju sredinom godine, ali se mogu riješiti međusobnim razumijevanjem i komunikacijom. Ako niste u vezi, ove godine možete pronaći novu ljubav. Ako ste u dugotrajnoj vezi, možete uživati u svom ljubavnom životu bez ikakvih prekida, a horoskop pokazuje i vjenčanje.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Što se tiče obitelji, horoskop sugerira da je vrijedno pomnije sagledati svoj odnos s roditeljima. Ponekad možete ići naprijed samo ako dobijete odgovarajuću perspektivu u odnosu na prošlost. Trebali biste roditeljima pokazati emocionalnu podršku, ali nemojte biti previše sentimentalni: vrijeme je za donošenje samostalnih odluka. Prethodnih godina bilo je nekoliko problema u vašem odnosu s nekim članovima obitelji. Sada je vrijeme da odlučite kako dalje s tim ljudima, jer ih u nekim slučajevima nije jednostavno moguće ukloniti iz svog života.

Godišnji horoskop za 2022. godinu


ZDRAVLJE


Horoskop zdravlja pokazuje kako će Saturn donijeti mnoge promjene u vašem fizičkom i mentalnom blagostanju, a u vašem raspoloženju i općem zdravlju bit će mnogo uspona i padova. Tijekom ove godine također ćete doživjeti nisku razinu energije i opuštanja u punom zamahu. Obratite pažnju na to da redovito vježbate. Ovo će. Općenito, biti dobra godina za vaše zdravlje. Osobna i profesionalna predanost ponekad može utjecati na vaše zdravlje, također zato što je Rahu u sedmoj kući: to bi moglo ometati zdravlje vašeg supružnika/partnera, što bi vam moglo donijeti brige i tjeskobu.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, slobodni savjetnici, i preuzmite veliku magiju uspjeha za 2022. godinu. Uz to, spomenutu savjetnicu zatražite i osobnu astrološku analizu koja će Vam precizne smjernice za budućnost!

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion doznajte OVDJE!

 

 

RIBE – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.


Mjesec siječanj je pogodan za vaš novi posao i vašu profesiju, a dobro će vam doći i poslovno partnerstvo, drage Ribe. Ovog mjeseca vaš će entuzijazam biti izvrstan da postignete željena profesionalna postignuća kao što su promaknuće, putovanja i sl. Mjesec veljača će donijeti neke sukobe u vašem odnosu uz nekoliko promjena, ali pokušajte zadržati svoje vrijednosti i tradiciju.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U ožujku i travnju možete ići na dugoročnu investiciju. Starije osobe će trebati veće sudjelovanje u više aktivnosti na poslu ako žele uspjeti u svom profesionalnom životu. Horoskop vam savjetuje da održavate rutinu tjelesne aktivnosti i pravilnu prehranu kako biste imali bolju razinu energije u travnju.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U mjesecu svibnju dobro je vrijeme za ulaganje u nekretnine. Ipak, savjetuje se da obratite više pažnje na detalje prije nego što potpišete ugovor. U lipnju će vaš metabolizam biti odličan. Pazite da jedete svježe namirnice i klonite se bezvrijedne i prerađene hrane.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Ako ste sami, u rujnu i listopadu imat ćete mnogo spojeva, a moguć je i susret sa svojom srodnom dušom; međutim, nemojte prenagliti; znajte sve prednosti i nedostatke prije ulaska u vezu. Profesionalno idite korak po korak i usredotočite se na samo jedan ili dva projekta te trošite energiju na njihovo uspješno dovršenje.

 

 

OPĆENITO U 2022.

 

Do kraja godine morate imati uravnotežen pristup svim svojim financijskim planovima, a ulaganje iz prethodnih mjeseci donijet će dobar profit. Posljednje tromjesečje godine može donijeti neke manje zdravstvene probleme poput općeg umora, kojemu je potrebna odgovarajuća pozornost kako biste kasnije izbjegli njegov pogoršani učinak.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Sveukupno u 2022. godini, u prvoj polovici 2022. godine, možda ćete se morati suočiti s izazovima. U vašem ljubavnom životu mogu se pojaviti smetnje, a ako situaciju prihvatite s pozitivnim pristupom i pokušate riješiti stvari mirnim putem, negativni utjecaj ovog problema mogao bi se smanjiti. U drugoj polovici 2022. stvari koje su vam prije bile izvan dosega sada će biti unutar vašeg mrežnog područja, a vaš društveni krug bi mogao rasti.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Tijekom tog vremena, puno vaše energije i iskustva može se dobro iskoristiti za dobrobit vaše obitelji i čovječanstva u cjelini. Također možete očekivati snažnu podršku obitelji i prijatelja u svim svojim nastojanjima. Ova druga polovica 2022. godine, možda je bolje vrijeme za vas, Ribe. Iako će biti poboljšanja u nekim područjima života, mogli biste se suočiti s manjim problemima u nekim drugim područjima.

Godišnji horoskop za 2022. godinu


POSAO I NOVAC

 

Što se tiče karijere u 2022. godini, ako ste diplomirali ili tražite posao, mogli biste ga dobiti ove godine. Ribe koje već rade mogle bi se susresti s nekim izazovima u području rada. Savjetuje se izbjegavanje bilo kakvog grubog ili agresivnog ponašanja na radnom mjestu. U suprotnom ćete se možda morati suočiti s posljedicama gubitka posla. Ove godine možete očekivati transfer, a ako želite promijeniti karijeru 2022., dobro istražite novo radno mjesto.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Horoskop za novac pokazuje dobar početak 2022. godine, posebno na ekonomskom planu. Sredinom godine morat ćete paziti na svoje financijske izdatke, jer se možete suočiti s većim troškovima. Planovi vezani uz ulaganja bit će vam vrlo korisni. Ako se u vezi s tim događa bilo kakva pravna stvar, postoji vjerojatnost presude u vašu korist. U drugom dijelu godine bit ćete uspješni, a financijski uvjeti bit će vam puno bolji. Ova godina će također biti vrlo važna za vašu sreću u budućnosti.

Godišnji horoskop za 2022. godinu


LJUBAV I OBITELJ

 

Prema ljubavnom horoskopu za 2022., možete očekivati sreću i ispunjenje u svom ljubavnom životu u 2022., drage Ribe. Ako ste u dugoročnoj vezi, između vas i vašeg partnera može doći do neke vrste nesporazuma; stoga se savjetuje ne upuštati se u bilo kakvu nepotrebnu svađu, već pustiti da se stvari smire same od sebe. Bit će prilika za mirniji razgovor nakon toga. U drugoj polovici godine stvari će krenuti nabolje, a vidjet ćete kako imate podršku partnera u svim problemima.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Što se tiče obitelji, obiteljski će život u 2022. godini biti umjereno stresan. Zbog napornog rada i drugih obaveza nećete imati dovoljno vremena za svoju obitelj, a to može otežati slaganje s nekima članove vaše obitelji, a možda ćete ovaj put zanemariti i svoju djecu. Ako imate djecu, odvojite vrijeme da ih potaknete na naporan rad u školi, a to može pomoći da im godina bude mnogo bolja. Novopečeni par ove se godine suočava sa stresom u svom obiteljskom životu. Ako imate starije dijete, ova godina je dobro vrijeme za vjenčanje.

Godišnji horoskop za 2022. godinu


ZDRAVLJE

Godišnji horoskop za 2022. godinu

2022. će godina donijeti prosječne rezultate za osobe vašeg horoskopskog znaka. Kao i prošle godine, možda ćete se morati suočiti s nekim zdravstvenim problemima. Šanse za bilo kakav veći zdravstveni problem su vrlo male. Mogu se pojaviti manji problemi u vezi s probavom, jetrom, virusnom infekcijom itd. Horoskop vam savjetuje da usvojite dobre prehrambene navike i dobar način života koji će vam ove godine pomoći da se riješite svih zdravstvenih problema. Ove godine možete se suočiti i s nekim psihičkim stresom, a morate se dodatno potruditi da budete smireni i strpljivi.

Godišnji horoskop za 2022. godinu

U našem Astro centru Vas očekuje savjetnica Etika na kodu 333, slobodni savjetnici, koja će Vam odraditi veliki ritual zaštite za 2022. godinu. Uz to, dobit ćete i osobnu astrološku analizu za sva područja života za 2022. godinu! 

Godišnji horoskop za 2022. godinu

 

Više o horoskopskom znaku Ribe doznajte OVDJE!

 

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

SIGURNO ĆE VAS ZANIMATI I OVO:

 

24Astrolozi otkrivaju osobnost prema numerologiji!

 

Osobni kodovi za uspjeh - koji Vama odgovara?

 

Seksi Horoskop - Najseksi Horoskopski Znaci Zodijaka

 

Eterična ulja za svaki horoskopski znak

Godišnji horoskop za 2022. godinu

facebook

 

Godišnji horoskop za 2022. godinu

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro