Razgovarajte iz USA
putem bonova
24Astro numerolozi otkrivaju vašu osobnost!

24Astro numerolozi otkrivaju vašu osobnost!

Numerolozi Poručuju:

Što numerolozi mogu putem osnovne numerologije reći o vama kao osobi? Svatko od nas je poseban na svoj način, a opet svi smo nekako toliko slični... Jedan od načina da pronađemo ono zajedničko u osobnostima je da se usredotočimo na horoskopski znak i na jedinstveni datum rođenja osobe. Naši numerolozi daju vam odgovor na vaše pitanje. 

*KAKO IZRAČUNATI VAŠ NUMEROLOŠKI BROJ ROĐENJA*

U ovom slučaju naši numerolozi se fokusiraju samo na dan vašeg rođenja. Na primjer ako ste rođeni 25. u mjesecu vi zbrajate 2+5=7. Ako ste rođeni u 2. u mjesecu vaš numerološki broj rođenja ostaje samo 2.

Pregled Osobnosti:

1. Broj 1

1-numerologija

Rođeni ratnici koji su se spremni boriti u svakoj situaciji bez obzira da li se radi o posli, obitelji ili samo nekoj društvenoj igri... To su osobe kojima su njihovi snovi na prvom mjestu i uvijek će svoje snove staviti na prvo mjesto. Oni su urođeni vođe, ali samo mala skupina njih ispuni svoje snove i ambicije.

Kompletna NUMEROLOGIJA BROJA 1 - Pročitaj Ovdje!

 

2. Broj 2

2-numerologija

Numerološke dvojke su osobe koje u sebi sakrivaju dva temperamenta. Jedan koji je namijenjen osobama koje obožavaju i s kojima vole provoditi vrijeme dok drugi ne tako lijep je za ljude koje ne mogu smisliti i koji su im se na neki način zamjerili. Osobe rođene u broju 2 imaju vrlo izraženu intuiciju i uvijek su upravo oni koji su glas razuma u svakom društvu. Osobe rođene u broju 2 su upravo one osobe koje svakom problemu pristupaju racionalno i hladne glave.

Kompletna NUMEROLOGIJA BROJA 2 - Pročitaj Ovdje!

 

3. Broj 3

3-numerologija

Pravi partijaneri, kreativni, humoristični, avanturisti. Nažalost numerološke trojke su vrlo povodljive što ih često ubaci u probleme. Numerološke trojke bi češće trebale razmišljati svojom glavom.

Kompletna NUMEROLOGIJA BROJA 3 - Pročitaj Ovdje!

 

4. Broj 4

4-numerologija

Ove četiri riječi najbolje opisuju osobe rođene u broju 4: Duhovnost, Intelekt, Staloženost i Osjećajnost. Numerološke četvorke su vrlo uvaženi članovi svakog društva upravo radi odličnih društvenih vještina. Četvorke mogu ostvariti apsolutno sve dokle su vjerne sebi.

Kompletna NUMEROLOGIJA BROJA 4 - Pročitaj Ovdje!

 

5. Broj 5

5-numerologija

Broj 5 je broj uspješnih ljudi. Broj 5 još i predstavlja svih pet osjetila. Osobe rođene u broju 5 vole putovanja, avanture i vrlo teško obitavaju na jednom mjestu. Vrlo brzo im dosadi rutina i stoga su u potrazi za stalnim avanturama. Upravo ove osobe su najveći putoholičari.

Kompletna NUMEROLOGIJA BROJA 5 - Pročitaj Ovdje!

 

6. Broj 6

6-numerologija

Broj 6 je prirodni iscjelitelj. Osobe rođene u broju 6 mogu vrlo brzo i lako dokučiti što drugi trebaju ili žele i spremni su im to dati sad i odmah. U njihovoj je prirodi zadovoljavati potrebama drugih i to ih čini sretnima. Upravo broj 6 je najbolje rame za plakanje.

Kompletna NUMEROLOGIJA BROJA 6 - Pročitaj Ovdje!

 

7. Broj 7

7-numerologija

Broj 7 je pravi maneken među brojevima. Osobe rođene u broju 7 su vrlo atraktivne i mistične. Konstanta potraga za novim i zanimljivim stvarima ih čini privlačnima i odvažnima u očima drugih. Loše iskazuju svoje osjećaje stoga su svim ostalim brojevima upravo sedmice najmističniji broj.

Kompletna NUMEROLOGIJA BROJA 7 - Pročitaj Ovdje!

 

8. Broj 8

 

8-numerologija

Broj osam je prava mačka jer se uvijek dočeka na noge. Nijedan posao nije težak osmicama niti će lako odustati. Kroz život idu hrabro uzdignute glave i spremni na svaki izazov koji se baci pred njih. Oni će uvijek biti spremni uhvatiti se u koštac i s najvećim problemima.

Kompletna NUMEROLOGIJA BROJA 8 - Pročitaj Ovdje!

 

9. Broj 9

9-numerologija

Devetke su ljudi koji obožavaju perfekciju. Ne prihvaćaju ništa manje od čistog savršenstva. Prirodno im je služiti ljudima oko njih pa tako i samom društvu u kojem obitavaju. Devetke rješavaju probleme na najbolji mogući način, a to je da problem u potpunosti nestane. Osobe rođene u broju 9 vole svoj mir i harmoniju, a mrze kad im je isto narušeno.

Kompletna NUMEROLOGIJA BROJA 9 - Pročitaj Ovdje!

 

 

Najpopularnije s weba:

 

Pomrčina Krvavog Mjeseca

Ovih će 5 znakova biti najsretniji za vrijeme vladavine Škorpiona

 

Investicijsko zlato i mjesečeve mijene

Detaljna analiza horoskopska znaka Jarac

Mantra za Listopad!

 

Što vam poručuje anđeo ljubavi?

Kompletna numerologija broja 2

Ovim ženama ne možete lagati

Osvetoljubivi znakovi horoskopa

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro